-
Že jsou the vamps užasný
-
-
Jo a nejhesci he cornnol ball
-
-
Koukala jsi vcera na vina ri ten bady a julca jsou tak hezkej par
-
Prostě kdo jim nadává jsem prostě nasraná a hned nadávám *4* *4*
-
-
a to mi mame vedride jdnoho kluka aten se mi furt smeje ze miluju one direction a kdyz se ho ze zeptam co posloucha tak na mne ja posloucam one direction a rekne to tak hnusne a mam nastavenouctapetu one direction a on no teplousci a ja ho nakopnu do rozkroku nebo ho pretahnu flaskou
-
-
a mas taki od one direction oblibene pisnicki
-
Jsou užasní ale byl už poslední ja si právě přeju pod stromeček knížku vaři a dvd *9* *9* *9*
-
-
Mi jsme dostavali v 5 tride albatro atam byla knizka od one direction a henom o harrymu stylisi
-
-
To mnelo byt jenom
-
-
-
holky myslíte že si tohle všechno přečtou? beztak nevědí ani kde čr je.... natož aby znali vás desetiletý fanynky co neumí ani pořádně psát....
-
-
Nam neni deset tak zalez 2 lety dite
-
-
no néé, pozor, ono se to umí bránit *15* beztak nemáte ani občanku, natož rozum....
jen mě zajímalo co tu plodíte za kraviny... -
-
Ti picooooooooooooooo one direction nech
-
už sem to tu psala jednou a nehodlám to psat znovu sem nemožou hateři rozumíš prasečí mozečku ty máš občanku tak kolik je ti roku krá** *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
ty jsi asi ředitelka zeměkoule že mi sem zakazuješ přístup.. děvče to je internet, tady nic nedokážeš. *7*
podle toho jak píšeš, co píšeš a co posloucháš.... ten můj prasečí mozeček je oproti tvýmu bobku luxus....
nepotřebuji se ti tu vzpovídat, tobě rozhodně ne *3* ale je mi dost na to abych věděla, že tenhle svět jde do háje. a taky jsem zjistila, že přijít sem po několika letech byla chyba...samé dětičky tady..a nehraj si hlavně na dospělou -
-
jak to že nepíšeš janino no tos nás překvapila já jsem si myslela že budeš bojovat a nic *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Mi one direction vime vse
-
Ted najednou nepises ti bobku
-
jenže já jsem aspoň directionerka a chráním je proti hateřum jako si ty tak proč sem lezeš když je nemáš ráda cou**
-
To teda nevi kdi si znas hraje na dospelou no a co ze se mi libi one direction a jusrin bieber a nic ti nezakuzuju ale one direction ti mic neudelala tak je nemusis urazet zejjo
-
takže ty neřekneš koli máš roku niallerka mi aspoň řekla ta se nestydí jako ty *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Jsi tady?
-
-
Jo jsem
-
-
Ten connor je fakt roztomilý jako niall
-
-
Jo no
-
-
Budem si povidat?
-
Jodu trapný 1D kopírují KPOP!!...tančí pořád to samí a ani to neumí a zpívat rozhodně neumí *16* *16* *16* *16* *10* *10* (1D jsou trapný!!!!) kdyby nikdy nebyli svět by byl super
-
-
Co se do nich navážíš co jsi v životě dokázala oni toho za ty tři roky dokázali až moc až něco dokážeš ty tak se stebou budu otom bavit vím z vlastní skušenosti jak je to těžké něco dokázat tak se donich nenavážej a sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
jo to si jen myslíš *16* *16* 1D sou prostě nej *14* *14*
-
Ti si ale kr*va ............................. A račej nebudem pokracovat
-
zase dalsi frajer i kdyz si holka mas desny jmeno ollA jezisi olla p..o mam vstek boze na ty fotce jsi ty vypadas desne cinano *16* *16* *16* *16*
-