-
Ano konečně
-
-
Ja taki nerada pisu
-
-
nechci se hádat ale mne připadá ze se snaží napodobit the wanted.
-
-
to teda ne oni spíš záviděli 1D
-
-
Presne BFF
-
-
-
Běž na stránku 5sos a kde na jdeš directionrka tak si to přečti
-
-
tak ti du skusit a moje cislo je 730916511
-
-
ty už se mnou nemluvíš? *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
Mluvim ale usla jsem
-
-
utíkáte odtud? takže já jsem ustála vaším taktikám děvčata :*
tak opatrujte Mravence, ať vám nezhynou!
Rocku zdar! AMEN
nebojte, já se ještě třeba stavím tady, abyste si nemyslely :* -
-
Justina bechte vsicni hateri napokoji
-
-
běž se schovat do úlity
-
-
Mě zas nic nenapadá
-
-
Tebe furt nic nenapada
-
Mas nake zvire
-
-
psa Bročka králíka
-
-
Juuuuuuuuuuu to ho chci taky ale mama mi jo nedovoli
-
-
Ja mam morce
-
-
-
1D sou proste nej na sete
-
Já tito řeknu takhle na 1 je loui na 2 niall na 3 zayn na 4 harry na 5 liam
-
Tvl tady se jenom nějaký malý holčičky zastávaj hnusnejch gayů co neuměj zpívat a vůbec neví co je to pořádná hudba. Když jim řekneš legendární názvy skupin jako třeba: Metallica, Led Zeppelin, AC/DC, Nirana,atd.. tak na tebe koukaj jak kdybys na ně mluvil čínksy. Jednou mi dokonce jedna řekla že prý takovýhle stárý písničky se nedaj poslouchat, což úplně nechápu, ale je i mnoho božích nových kapel. Já mám třeba ráda skupiny jako: Asking Alexandria, Bring me the horizon, Pierce the veil, Sleeping with sirens a samozřejmě i Suicide silence (R.I.P. Mitch Lucker). Takže se prosím vás zpomatujte a přestaňte poslouchat takovýhle sr*čky! *16*
-
-
Jajý sra** ty krav*co si osobě muslíš ti tvoje skupiny jsou sra** spívaj krásně já je poslouchám každej den si myslíš že si ně co víc ani pod kotníjy jim nesaháš tak je neurážej ty sra*** hnusná one direction tě taky neurážej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak by bylo tobě kdybi ti řikali les** kuli tomu že máš blízkou kamarádku
-
A jak si přišla na to, že když jim řekneš názvy těch tvých "legendárních" skupin, tak neví, která bije?? Tuhle informaci si vzala kde?????????
-
-
Ach jo... Víš když se řekne "Metallica" všichni alespoň trochu vědí o koho jde, ale když se řekne "One direction", tak je tu ještě docela dost lidí který nevědí o co jde ;)))
-
-
NO A CO???????????????
Ježkovy nejde o to, jak jsou slavný, ale že dělají dobrou hudbu -_-
-
-
-
Máš pravdu...metal-to je hudba, Metallica není stará, jen dlouho hraje a Metallicu žádní mladí vejsci nebudou předbíhat! Mají ještě co dohánět aby se dostali na úroveň dobrý hudby...souhlas s tebou
M.V. -
-
ty nemáš žádný vkus, a ani ponětí o správný dobrý hudbě, když tvrdíš, že metal je dobrá "hudba"....
-
hm, podle mě metal není hudba, ale hnus
-
-
Promiň, ale nejsou to jen holky věkově pod 15 co je poslouchají. Tvůj názor na hudbu ti rozhodně neberu, ale proč se tady do nich a jejich fanoušků navážíš. Copak tebe někdo uráží za to, že posloucháš AC/DC, Led Zappelin atd.? Ne. Mě se taky nějací interpreti, nebo písničky nelíbí, ale tak je prostě nevyhledávám a řeším jenom to co se mi líbí. Tak to prosím udělej taky a nešiř tady hádky. ;)
-
To je snad každýho věc co poslouchá *16* *16*
-
sama seš hnusná lesbička kravko
-
-
Aspoň se nezastávám teploušů co neuměj zpívat!
-
-
nejsou teplouši, umějí zpívat
-
-
-
Víš co, ty haterko hnusná pitomá ZALEZ!!!!! A já zas nechápu, jak někdo může poslouchat, ty sr*čky, co posloucháš ty!! A strč si ty kecy někam, my 1D milujem a ty s tím prostě nic neuděláš!!!!!!!!!!!! A lidi prosím vás, oni N-E-J-S-O-U G-A-Y-O-V-É tak se s tim SMIŘTE! A hnusná seš akorát tak ty! A UMĚJÍ zpívat, co si myslíš ty krávo!! Ty se vzpamatuj ZALEZ, přestaň dělat chytrou nánu a jdi si hejtovat někam jinam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobě by se taky nelíbilo, kdyby někdo takhle urážel tvoji oblíbenou skupinu tak DRŽ HUBU!!!!!!!!! *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *16* -
-
Jestli Metallice říkáš sr*čka tak ti ty teplouši úplně vymyli mozek.No a nevim jestli ti přije normální když se ošahávaj.A teda nevim co je to ta zpěv, když v jedný písničce zpívaj "Nejlepší písnička vůbec" -_- A ne nebudu držet h*bu :PP
-
-
a držíš hubu :ppppp
-
-
Jen jsem tady dlouho nebyla, protože sem chodim jenom když je mi zima, protože z těch teploušů jde větší teplo než z ohně ;))
-
-
To, že je nesnášíš neznamená, že jsou to teplouši *16* *16*
a zalez už ty namyšlená blbko *12* *16*
-
-
-
Ježkovy, každému se líbí něco jiného, tak se z toho NEPOSER
tak fajn, nadávej na ně dál kdyš je tak nenávidíš, stejně tím ničeho nedocílíš...
-
-
-
Tady si nějaká malá trapná rozmazlená holčíčka myslí že ví vše o hudbě. Jedině kdo neposlouchá pořádnou hudbu jsi právě ty. Tak neurážej skupinu One Direction ani nevíš kolik toho dokázaly. Já nebo spíš my neurážíme tvoje oblíbené legendární skupiny nebo ty tvoje nové oblíbené skupiny.Když onich začnu říkat že jsou hnusní,neumí zpívat že jsou gayové tak se ti to určitě nebude líbit.Tak neurážej One Direction tvoje keci tady nikoho nezajímají.Takže prosím tě zpomatuj si jedině kdo poslouchat takovýhle sr*čky! Jsi jenom ty a nechod sem na blog když kluky nemáš ráda my nelezeme na blog tobě a těm tvím legendárním skupinám.Ještě jedna věc sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
Dokázali jenom jít do soutěže, kde si jich náhodou všimnul Simon a proslavil je, jinak by bez něj nebyly nic. -_-
-
-
To víš zase odkud
-
Kdybi měco tak když kluci nevihráli X-Factor tak Simon snimi podepsal smlouvu a na jejich prvním koncertě byla všechna místa vyprodaná zpívat unějí jinak by je nikdo neposlouchal a Simon by s nimi tu smlouvu nepodepsal.Ty jedna trubko.
-
"náhodou si jich všimnul Simon a proslavil je" :D
Ty náno, oni měli mraky fanoušků hned po prvním vystoupení...
-
-
-
-
Tqk se tu sejdem v 17 35