Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fůůj ONE DIRECTION *1* neuměj zpívat *5*
    • seš blbá
    • Nechápu lidi, kteří tady na kluky z 1D nadávají. Když se jim nelíbí jejich věc, ale nemusí to rostrubovat do světa a vůbec nechápu, když se jim nelíbí, proč je vyhledávají a píší k nim negativní komentáře. *3*
      • Já jen nechápu proč ponich tak blázníte ........ to nemáte rádi aspon nějaké jiné kapely např.Beatles , Boney M , ABBA atd.
        To musíte pořád poslouchat tyhle frajírky ... nic proti!!
        • zalez blbko, máme je rádi, protože jsou lepší než ty ostatní skupiny
  • zoe william tomlinson má pravdu
  • Koho máš ráda kromě 1D?
  • Fuj,jsou teplý všichni!!
    • Oni te taky neurazej ti ****one direction jsou nej tak je nech
    • ty sv.ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • nejsou kravko
    • nejsou :)
    • Naprosto souhlasim :))
    • Kdo je tady fuj jsi jenom ty.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony a už sem nelez nikoho ty tvoje trapny komentáře nezajímají.Jo a mimochodem nikdo z One Direction gay nemí. Tak trochu se mi zdá když je urážíš že jsou gayové tak jestli ty nejsi náhodou na holky místo na kluky kdyby to o tobě někdo říkal nebo psal a přitom to nebyla pravda tak by mě zajímalo jak by ses cítila. Skus se do toho vžit.Tak jaké to je? Je to určitě hnusné. Tak než začneš něco psát tak nadtím nejdřív přemýšlej co napíšeš.
      • Máš pravdu maj dobrý písničky. *15* *3*
  • sou to gayové *11*
    • Když si nalepíš jejich plakát na stěnu tak máš zaručený zateplení bytu :DD *1*
    • no jasně jak to víš
    • Nie sú to gayovia a ten kto si to myslí je úplne vymetení
    • Jiesu tepli to ty aj
  • ne na počáku až večer na mobilu
  • je to smutný, když si děvčata ze šesté třídy otevírají pusu tady na netu na starší....nejen na netu:( kde se stala chyba ve vývoji populace....ajajajaj....
    • panebože už je tu zas janina *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Jo no
    • Co zase
  • Přeji si aby One Direction měli koncert v Němčicích nad Hanou v ČR!=I wish that One Direction had a concert in Němčicích nad Hanou in Czech Republic!
  • Normálně já jsem vyhledala číslo nialla dala jsem si ho do mobilu a zavolala a ted tam mluvin niall a já jsem byla tak štastná že jsem si nemohla vzpomenout na žádné slovíko z angličtiny tak jsem tochle vypnula
    • Ja bych mu reklla helo niall i love you
    • Das mi ho
      • Klidně
  • nejlepsi je i shoud kissed you

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit