Přejít na výpis diskuzí

Rotor

HUDEBNÍ SKUPINA 24.12.2007 
27 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ROTOR

Na Vrchotky se celý ROTOR těší, Petrovi vzkazuji za všechny muzikanty, že to musí být "rachot".

Milan T.
  • Janovice

Ahoj Milane, s Ivanem to pro mě byl šok !

Ve Vrchotkách celou akci zvučím.
    Rotor je pro mě srdeční záležitost.
    Myslím, že bude napráskáno :-)
    Pozdravuj kluky.

Těším se Petr.
  • Ivan Červenka

Musím vám fanouškům Rotoru oznámit smutnou zprávu, že dne 3.5.2009 náhle zemřel zpěvák a skladatel (Sesmikráska,Holka máš pěkný teleso,Osobní vlak na Benešov)Rotoru Ivan Červenka. Budem vzpomínat.
    • Re: Ivan Červenka

To je velice smutne, uprimnou soustrast!! Koncert asi nebude??
  • Návrat ROTORU

Všechny fanoušky Rotoru musím potěšit. Už je dohodnutý termín. Rotor bude hrát večer v neděli dne 5.července 2009 ve Vrchotových Janovicích v areálu letního kina. Bude tam předkapela a poté Rotor zahraje výběr vlastních skladeb z dávných začátků až po poslední pecky. Kapela se opět šťastně spojila v jedno těleso. Kapela bude vystupovat jen na pár akcí v roce, tak se o to nenechte připravit a doražte na mazec nás podpořit.
    Složení Rotoru:
    Milan Červenka zpěv; Jindra Všetečka kytara, zpěv; Milan Tůma kytara, zpěv; Milan Hampl basa; Radek Stárek bicí *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • členové skupiny

proč se v členech kapeli neobjevuje saxofonista a klávesák "Strom" a také bubeník Zdenek v době kdy jsem na ně jezdil tyto lidi v kapele byly, okolo roku 1986 Chlupáč
  • Rotor-Notor

Vážení, pokud je mi známo, tak se kapela Rotor rozdělila na 2 kapely a CD Notor vydala druhá kapela, která občas hraje pod vedením Jindry Všetečky. Proběhl křest tohoto CD v Poříčí nad Sázavou spolu s výborným koncertem. Milan Červenka už v této formaci neúčinkuje. Máte tady v tom nějaký zmatek. V červnu 08 hrál Rotor v Roztokách u Prahy.
  • Skvela zprava

Souhlas. Uz se moc tesim.
  • budete hrát?

tak to je supeeerrr, už se moc těšim..
  • Snad se ukážem

Vypadá to dobře. Ještě nejdem do důchodu a máme velkou chuť hrát. Chceme zase zkoušet a příští rok zahrát několik vystopení. Největší problém je s basákem Milanem Hamplem, že už nechce hrát a tak snad najdem náhradu. Zdravím všechny skalní fanoušky. Milan
  • poradíte?

nevíte kde sehnat cd ??? moc rád bych je chtel... poradíte??? moooc dik *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit