Přejít na výpis diskuzí

Rybičky 48

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odpoved!

ahoj Rybicky48 ani nevedi proc zrovan cisllo 48 byla jsem na konzerte no konzerte takevy jen predstaveni a setkala sem se s nima tak sem se zeptala proč zrovana 48 a oni rekli ze ani sami nevedej *1* tag teda nevim ale taky by me to zajimalo *1*
  • proč?

hele, nevíte někdo, proč mají rybičky v názvu číslo 48??ráda bych se to dozvěděla, prosím odepište!!!!!!!!!!!!! *15*
    • Re: proč?

Ahooj prej že až vydaj třetí cédéčko tak to řeknou *5* *13* *5*
      • Re: Re: proč?

mno tag to newim rika se vsechno *7*
  • Rybičky 48

TyJo JaKo RYBIČKY uPe nejVíÍC gOOd *14*
  • ste nej skupina

ta ůůůůůůůůůpo nej skupinka *14* ...a pro ty debili co melou takovy bludy...mam taky neco...ať se dou vycpat *15*
  • jste 1 ať si říká kdo chce co chce

Nejlepší písničky jsou ty které vás dokážou nabíjet energií po celý den to ty vaše zaručeně jsou. JINAK ŘEČENO DÍKY ZA TO ŽE JSTE!!!! *3*
  • !!

co to tu blábolíte za sračky vždyt to není tak špatná skupina.. tak se táhnětě vycpat vy debilové! Ps: jen pro ty nemožné dementy..
  • nfg

nejhorší skupina dělaj akorá vostudu
    • Re: nfg

Kdys se ti teda nelibej tak co jsem vubec lezes chtela bych te videt jakej bys byl na podijum ty o bylionkrat horsi v meduze jsou na 1 miste ty by ses urcite ani neumistil tak drz hubu na nelez na tyto stranky ty malej blbecku jasny? *13* *13*
    • Re: nfg

No tak to si myslíš jenom ty *8*
  • pro vas

vy prasata nenažraný,každej interpret má na těhle stránkách alespoň jednu písničku zadarmo a vy?vaše fotka a účes je výsměchem vaší nenažranosti,že se nestydíte.když jste zpívali nácku dej si facku,tak to jste ještě všechno na prachy asi nepřepočítávali.
    • Re: pro vas

Ty jeden kretene drz raci hubu a nelez vubec na tyto stranky kdys se ti totiz nelibej tak co jsem vubec lezes blbecku?a takle jsi nadavej doma nebo nekde jinde a ne tady moje nej spevacka je teda miley ale rybicky 48 tak jsou kamosi a nebudes jim nadavat nebo todle ohlasim sefovi techto stranek coz je muj strejda takze jsi moc nezahravej jasny?ty ty ty a navic jsi ubohej(a) zmrdiku malinkej *13* *13* *13*

Jo přesně do tebe asi musel narazit netopir s porouchanou navigací nebo fakt nevim jak můžeš být tak blbá

Myslím, že jsi musel/a někde ošklivě upadnout. Tenhle server jsem objevil při náhodné pouti internetem. Nevím, kdo tento odkaz založil, ale kdybych měl procházet internet a všechny odkazy na R48 doplňovat a upravovat k obrazu svému, tak mám do smrti co dělat.
      Je vidět, že o této kapele víš úplný prd. Těš se na singl OOOÚ je to song právě o takových blbech jako jsi Ty. Pac a pusu.
      Dr.A:C: *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit