-
mám je!!!!!
mám je!!! jooooo já je mám!!! jedu na SP!!!!!! *14* *5* *14* *1* *15* -
Re: koncert
To Fanny:Jaks mohl/a mít lístky když se prodávají od 4.2.2008 ???
*7*
Já už je mám taky napište mi na můj blog jak se těšíte www.nicolsp.blog.cz *14* *14* -
koncert
Ahoj lidi! Ty vado to je uplně mega good že tady budou! Já už mám lístky! *14* .. Už se nehorázně těšim!!! Uaa konečně je vidět na živo!!! Mazeeec *3* .... -
Koncert v Praze
Takže vážení 27.4.2008 je v Malé sportovní hale (Praha) od 20:00 koncert Simple Plan lístky budou v předprodeji od 4. února *14* *14* -
Dodatek : D
Jo a to CD vychází 11.2 : D o den dřív než je zde napsano : ) *3* -
PRAHA SIMPLE PLAM
za 1.veškeré dotazy, které máte ohledně skupiny SP pište na mail ráda vám odpovím a za 2.Doufám, že SP přijedou do pahy a řekla bych že je to skoro 100% protože to slíbili na my spice šli byste na jejich koncík????já určo ano *14* *14* -
co je to za babu??!!
do prdele co je to za babu na te fotce s Davídkem??? *16* *16* *9* *10* -
prostě nej
Simple plan to jsou moji miláci hlavně Chuck....kdyžtak se mrkněte na www.simplici.estrank.cz *15* -
sp
SIMPLE PLA JSOU NEJLEPŠÍ,NEJÚŽESNĚJŠÍ,NEJZAJ ÍMAVĚJŠÍ A ...... SAMOZDŘEJMĚ AŽ PO TOKIO HOTEL..!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *15* -
sou upee nej..
cawky....simple plan...upee mrte best skupina..moc je miluju..... *14* *14* -
FOREVER
Nejlepší kapela jaká může bejt:)Pátým rokem jsou u mě na prvním místě, kluci držte se tu ještě dlouho, moc dlouho:) *14* -
ALBUM
Album jak asi víte se odsunulo na 12.2.2008 už se těšíímm *14* -
Promise
mazec skupina... my nejj... pisnicka je promise.. fakt husty
*4* -
Mrrrtte ekksssnn grupka
Jsoouu nej!!hlavně Davídek,skoda ze se bude zeniz *9* *9* -
!!!the BeST!!!
Tohle je ta nej skupina, co sem zatim potkala... Maji upo super pisnicky, co me vzdycky podrzi, uklidni a pomuzou *thanks* ... SIMPLE PLAN 4ever *14* -
muck
miluju je!!!!!!hlavne pierra *14* -
JSOU BOŽŽÍ
SPSOU NEJLEPŠÍ *14* *14* -
Ach jo
Vydání alba se posouvá lidi na 12.2.2008. takže ještě vydržte.... -
Simple Plan
je to fakt skvělá skupina a moc jim fandím -
plan
ahojky simple plan jsou my zlata začala sem je poslouchat jako prvni skupinu ktera se sem k nam dostala ted sem přešla k něčemu tvrdšímu ale na ne sem nezapomela mam jejich stary i new alba jsou to moji velcí kamaradi a jejich koncerty sou uža *8* *5* *14*