-
Milášci
Už aby bylo 27.dubna *4* *4* -
SP
Je to best skupina a už se moc těšim až se vrátěj do Prahy -
Těšim se
Simple are best band 4ever!!!!!!!!! *14* Tentokrát si je v Praze nenechám ujít jako minulej rok...LIDI 27.DUBNA TO JE ROK CO TU BYLI *9* doufám že přijedou co nejdřív já se jich nemůžu dočkat...hlavně Seba *14* *14* -
simple plan is best band !!
Myslím si ze SIMPLE PLAN jsou ti nejlepsi na celyckym svete nikdo jiny na ne nema.Hodne lidi si mysli spatne veci o SP ale kdyz o nich vubec nic nevi tak at drzi hubu!!! S nemi musi byt velka curina ty jejich koncerty upe plny srandy fajne atmosky ja je MILUJU NA DE VSECHNO!!!
A ti co rikaji ze jsou tepli a nebo ze je David emo tak nevim podle ceho usuzujou podle toho ze miluje cernou?ja ji taky miluju a nejsem Emo!! *16* Kazdy z clenu SP tam nesmi chybet kazdy by byl postradan§a na nic si nehrajou jsou nohama na zemi!!!!!a milujou sve fanousky -
:-D
sou upe uzasny maji skvele pisnicky alba no proste supeeeeeeeeeeer skupina!!!!!!!! -
to jsou
zvraty,už jsou 1. -
Prodám 1 lístek
Ahoj lidi, nemáte někdo zájem o lístek na nedělní koncert? Jeden mi přebývá. Kdyžtak pište na l.Nas@seznam.cz -
jjjjjj
Přesně. Až na to vedro (na který pak ale zázrakem všichni zapomněli xD ) to byl ULTRAMEGASUPROVEJ KONCÍK! Víc o tom asi ani nejde psát, páč to bylo prostě boží! *1* *15*
PS: Na konci...jako víc sešlapanejch pet lahví na jednom place sem etě neviděla *1* -
simplíci jsou nej.
Simple plan jsou ti nejlepší hudební kluci co znám.Lepší fakt nejsou.Davidek je moc milej a kráááááááááásnej,Pierrek je zábavný a tež moc hezký,Sebin,Chuck a Jeffy jsou tež supa.Jsou fakt nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILUJ U JE STRAŠNĚ MOC!!! *14* *14* -
EMO
Lidi nic z toho nedělejte,Simplííci nikdy emo nebyli a nikdy nebudou,a ti magoři co to tvrdí tag je buď vůbec neznají nebo já nevím co,ale pak ať něco netvrdí o kapele kterou vůbec neznajíí,toť vše,SIMPLE PLAN 4EVER *IN LOVE* *14* -
-
Máš recht
Hele.. EMO skupina je úplně něco jinýho.. a dyby SP byli EMO tak je neposlouchám..proste SP jsou nejlepčííí.. uplně je žeru a sere mě že sem nebyla na koncíku.. *9* ...Simple Plaaaan *14* ...
PS: nevíte někdo kdy bude nejbližší koncert? *7*
-