Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milášci

Už aby bylo 27.dubna *4* *4*
  • SP

Je to best skupina a už se moc těšim až se vrátěj do Prahy
  • Těšim se

Simple are best band 4ever!!!!!!!!! *14* Tentokrát si je v Praze nenechám ujít jako minulej rok...LIDI 27.DUBNA TO JE ROK CO TU BYLI *9* doufám že přijedou co nejdřív já se jich nemůžu dočkat...hlavně Seba *14* *14*
  • simple plan is best band !!

Myslím si ze SIMPLE PLAN jsou ti nejlepsi na celyckym svete nikdo jiny na ne nema.Hodne lidi si mysli spatne veci o SP ale kdyz o nich vubec nic nevi tak at drzi hubu!!! S nemi musi byt velka curina ty jejich koncerty upe plny srandy fajne atmosky ja je MILUJU NA DE VSECHNO!!!
    A ti co rikaji ze jsou tepli a nebo ze je David emo tak nevim podle ceho usuzujou podle toho ze miluje cernou?ja ji taky miluju a nejsem Emo!! *16* Kazdy z clenu SP tam nesmi chybet kazdy by byl postradan§a na nic si nehrajou jsou nohama na zemi!!!!!a milujou sve fanousky
  • :-D

sou upe uzasny maji skvele pisnicky alba no proste supeeeeeeeeeeer skupina!!!!!!!!
  • to jsou

zvraty,už jsou 1.
  • Prodám 1 lístek

Ahoj lidi, nemáte někdo zájem o lístek na nedělní koncert? Jeden mi přebývá. Kdyžtak pište na l.Nas@seznam.cz
  • jjjjjj

Přesně. Až na to vedro (na který pak ale zázrakem všichni zapomněli xD ) to byl ULTRAMEGASUPROVEJ KONCÍK! Víc o tom asi ani nejde psát, páč to bylo prostě boží! *1* *15*

PS: Na konci...jako víc sešlapanejch pet lahví na jednom place sem etě neviděla *1*
  • simplíci jsou nej.

Simple plan jsou ti nejlepší hudební kluci co znám.Lepší fakt nejsou.Davidek je moc milej a kráááááááááásnej,Pierrek je zábavný a tež moc hezký,Sebin,Chuck a Jeffy jsou tež supa.Jsou fakt nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILUJ U JE STRAŠNĚ MOC!!! *14* *14*
  • EMO

Lidi nic z toho nedělejte,Simplííci nikdy emo nebyli a nikdy nebudou,a ti magoři co to tvrdí tag je buď vůbec neznají nebo já nevím co,ale pak ať něco netvrdí o kapele kterou vůbec neznajíí,toť vše,SIMPLE PLAN 4EVER *IN LOVE* *14*
    • Máš recht

Hele.. EMO skupina je úplně něco jinýho.. a dyby SP byli EMO tak je neposlouchám..proste SP jsou nejlepčííí.. uplně je žeru a sere mě že sem nebyla na koncíku.. *9* ...Simple Plaaaan *14* ...
      PS: nevíte někdo kdy bude nejbližší koncert? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit