Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzík

Hey! To je naprosto suprový že budou Simplíci v Praze! Už se nemůžu dočkat!....lupeny mam schovaný jak nejvetší poklad *14* *1*
    • Re: Konzík

je to úžasné, ale ještě mít Prahu za rohem, hmm *9*
  • NeJfÍíítS..!

ŽerŮůů jE nEjFíÍítS..! *14* Uplo byCh To BEz NiCh NEdÁvAlA..! PrOstĚ Uplo NjfÍííítS..!
  • album

kdy budou mit novej album
  • Parada

Když opomenu to několikahodinový čekání venku ve vedru a nepříjemnou tlačenici, kdy šlo pomalu o život, tak musím říct, že to bylo SKVĚLÝ !! nádhernej sametovej hlas Pierra a jeho skotačení po podiu je zážitkem na celej život *14* a skvěle jsme si dali sborově Perfect, to bylo úžasný. Kdo nešel, zaváhal.
  • Simple Plan

Ahojíík lidi chtěl by někdo z vás pokecat o NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ skupině?.... *7* *7* *3* *3* byla bch moc rááda kdyžtak tak dadyk je můůj email....ok?......Medicopter1177@seznam.cz *5* *5*
  • SP

sp mam moc rada...ale nove cd je neco tak strasneho..to uz vubec nejsou oni...to neni ta jejich hudba kterou jsme mela rada...to jsou simple plan kteri tu jsou proto aby oblbovali holky a videlali prachy...meli by s enad sebou zamyslet :P
  • ..

S toho si nic nedělej že je Praha od tebe na jiném konci republiky páč odě mě teš.. *9* *9* *9* ale konz byl upa ůžasný.. až na to jak dlouho smě stáli... *9* ale jinááč superní už se těším až zase přijedou.. *14* *14*
    • Re: ..

ty se tak máš, žes tam byla, viděla sem plno videí z toho koncertu na youtube, muselo to bejt úžasný:D Pierre mluvil i česky:D já nevím kdy zase přijedou, podle mě tak za rok, možná to bude i horší:(
      • Re: Re: ..

fakt mluvil česky jo? *1* jůůů mě fakt hrozně mrzí že jsem nemohla... *9* , doufám že přijedou znovu co nejdřív, to už si rozhodně nenechám ujít!!!!! *3*
        • Re: Re: Re: ..

řekl děkujeme, že jste přišli:D je to na youtube- http://youtube.com/watch?v=05RW5rVs 4w8&feature=related, a pak v "thank you" to prej změnil na děkuji:D
  • SP

Ani Simple plan ani evanescence nejsou primitivní....anonyme!ani ses neodvážil napsat přezdívku.Hana ma pravdu určitě poslouchaš přiblblý tokio hotel.
  • Lenča

Vidím že toho zkurvenýho anonyma to už přešlo konečeně... jináč Sp sou Nejlepčííííí *14* a komu se to nelidí tak at tááhne do Pííčíííí.. SP 4ever!!
  • Prodám lístek

Zdravím lidi... Neměl by někdo zájem o volný lístek na koncert Simple plan? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší