-
SP - fakt nejsou EMO
Simplíci jsou ta nej kapela na světě!! maj super písničky a Davídek je neeej!! upe krásnej!!! *15* A rozhodně nejsou EMO!!! kdo to tvrdí, tak vživotě neviděl žádnýho Emáka!!! *16* -
-
Re: SP - fakt nejsou EMO
Jsem se lekla .....
-
-
Sp-4ever
YEaH...SP prostě úžasní typci a nejlepší kapela na celíčkým světě!!! *14* ..Mám je mooooc rááááda *14* ..co já je přímo MILUJU *14* ....SP 4ever *14* *14* *14* *14* ...A jinak mám blog o SP www.sp-4ever.blog.cz -
SP
Sumplíci sou fakt bestovní skupina.. *14* jejich nové Cd mě totálně nadchlo.. *14* Lafjůůů SP.. 4EVER!!! *14* *14* -
to nic
Co si ty kurvo vyjebaná?zalez nebo dostaneš brzo přes držku čuráku,jinak de vidět,že hip hop vymývá mozky!!! -
-
Re: to nic
haha uz se bojimm.sračko. a vim ze sp jsou taky sračky.... *1* *15* -
-
Re: Re: to nic
Ty seš vetší -
-
Re: Re: Re: to nic
co ty srčko... -
-
Re: Re: Re: Re: to nic
KOKOTE VYJEBANEJ BEZ SI HO VYHONIT A NESER
-
-
-
-
-
sp
lidičky na youtubu se objevilo video kde Pierre a Chuck hrají pro zdravotně postižené děti, to je od nich úplně úžasný se podívejte na simpleplan.cz a posud´te sami *14* -
FOREVER
Nejlepší kapela jaká může bejt:)Pátým rokem jsou u mě na prvním místě, kluci držte se tu ještě dlouho, moc dlouho:) *14* -
simplni
sou nejjky skupina !!!!!!! notáákk musíme je ňák podpořit !! už vipadli ze žebříčku 10. skupin !!!!!! -
mám je!!!!!
mám je!!! jooooo já je mám!!! jedu na SP!!!!!! *14* *5* *14* *1* *15* -
Souhlas
Přesně, v těch letech ještě emo nebylo na světě tak jděte do p*či s tim zas***ým emem!! -
ODKAZ
http://kikikacka24.blog.cz/0905/son c-hlasovani-zaciname