Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám sbírku smple plan

Ahoj všichni fanoušci simple plan...Mám jejich sbírku!Chcete někdo taky?Napište mi na mail potrhanyENDY@seznam.cz
  • sp

S!MplE PlAn je f poho groupka, sice se o ně moc nezajímám, ptž já radši česko-slovenské groupky, ale některé songy mají fakticky good *15* *15* A David *14* mega stylař!!! Prostě S!MplE PlAn = nejky groupky zpívající anglicky!
  • SP

SP jsou bst best best!! *14*
    Jinak lidi kdo bude chtít pokecat,tak tady máte moje icq 462-261-249 :-,jsem Vám k dizpozici:-D :-) :-*..
  • Emo to fkt ne

Hey jako nechápu jak někdo může říct že sou EMO!! to asi jedině lidi co newědi co je to EMO!!!!! Oni hlavně hrajou punk-rock nebo rock... tak prostě komu se nelíběj at je neposlouchaj a nechaj si blbý kecy... a jako radši se zamyslej co dokázali oni a co ste dokázali vy!!! Sp Jsou best *14* Jejich songy texty nemá kokuranci :D prostě best a tajto je fanklub tak se maj psát lidi co je maj rádi né lidi co je nesnéšej páč jim záviděj *15* končím čus *1*
  • Liuk

Tadle Diskuze je jen pro posluchače Simple Plan, tak co sem píšete a nadáváte si děte nadávat mamince...
    SP je Nej....
    Doufám že se dostane i na lepší místo, to nový album je fakt super..
    Tak kdo neposlouchá SP ať leze tak odkud došel !!!! *5* *5*
    • Re: Liuk

S betou souhlasi
      Simple Plan souj NEJNEJNEJ *1*
  • ..

Zdrawíím,jééé to sem tu zasejc dlouho nebyl,nevíte někdo kdy má být ten koncert,jinak fakt sem chodí samé holky ae mě to jako nijak nevadí *1* *1* *1*
  • ahoj

nejhesčí je Pierre Bouvier *14* *4*
  • JSOU BOŽŽÍ

SPSOU NEJLEPŠÍ *14* *14*
  • sp

když už tady byli nedávno ne?
    • Re: sp

nedávno jo.. vždyt v dubnu to bude rok... *9* *9* Jsou překráásníííííí.. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší