-
Nehápu..!
Nejsou to EMO...!!!!!!Nevim co s tim všichni máte..!!! *7* -
manča
no sexy možná je no ale to ti může být jedno stejně stím nic nenaděláš.. hlavně když nepřestane zpívat.. *4* -
music video
týýý jo, viděli jste ten novej klip na Save You? *in love*!! *3* -
-
Re: music video
Save you je prostě úúúžasnej klip *14* -
-
Re: Re: music video
viď!!! *14* -
Re: Re: music video
Klip je mi jedno.. *15* *15* mě se lííbi ta píísnička... *14* *14* *14*
-
-
-
Album
Nové album vyjde 29.1.2008 už je to blízko *14* *14* *14* *14* -
:-)))))))))
Newiíte nechyastjí konz v Česku??? -
the best
Simple Plan jedna z nejlepších kapel na světě!! *14* *14* *14* -
-
Re: the best
souhlasím,já je žeru *15* *14* *14*
-
-
bbbbbbb
Mě by vážně zajímalo jak někdo může napsat, že simple plan zpívaj emo rock když o emu v roce kdy vznikali což bylo 1999 nikdo neslyšel a už vůbec o něm nikdo neslyšel u jejich první skupiny reset která vznikla někdy v roce 1995 . Jo a taky by mě zajímalo jak můžou mít normální punkrockový skupiny anti fanoušky. To sem taky nějak nepobrala
PS: Vrátili se nám Blink182 *3* -
:(
se sakra mate ze dete na koncert....me to rodice zakazali *13* jezis ja vam tak mocinky zavidim... *9* .....tak ja s vama jeste asi budu mluvit ale abych na to nezapomela: UZIJTE SI TO!! *14* ...PAK MI LIDISKY REKNETE JAKY TO BYLO... *14* -
SP jsou Rocková kapela a ne zas***ý Emo
Ty jo, je to pravda už toho s tim emem nechte...tyhle neustálí žvásty jsou k ničemu, myslim že i kluci by s tim souhlasili a taky by jistě řekli že Emo nejsou, ani jeden nemá určitě vlohy se sebepožkozovat, jen David si maluje oči ale to je normální..jinak ani se neoblíkají jako Emo, tak sakra otevřete oči a na netu si najděte ty buzeranty EMO boys, jak vypadí oni a jak vypadá SP!!!! Probuďte se!!! Jinak nejhezčí z nich je Sebík...A sp jsou best band *14* *14* *14* *14* -
Plakáty
Ahoj mam zájem o jakýkoli plakáty Simple Plan! Buďto vyměnim za něco jinýho nebo zaplatim.. Ozvěte se na e-mail.. Díky *3*