Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší

JsOu NeJlEpŠí...VíC nEž NeJlEpŠí... *14*
  • sp

caukys ja se tak strasne tesim vod nas tam jede 13 lidi na sp a to sme takovy maly mestecko!!!taky se tak tesite jako jaa??? :) *14* *1*
    • Re: sp

tak to vam moc zavidim že tam jedete.taky bych jela,kdybych to neměla 500km *10* a odkud jsi?
    • Re: sp

kdo by se netěšil?:D *3*
  • Simple plan = Mucííík

Simple plan 4ever...jsou brostě the best upa je žeru :-) Miluju ás :-) *1* *14* *14*
  • SP

muluju SP.. *14* *14* nejlepčejšíí skupinaaaaaaa..Newiite jesi přijedou ještě do česka někdy..????
    SP.. 4EVER.!!! *14* *14*
    • Re: SP

Jop maj přijet příští roček *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Přesně tak... SP 4EVER!!! *14* *14* *14* *14* *14*
      • RE: koncert

Ahoj jj měli by přijet do Česka příští rok:-)Miluju jeee!!!!!!!!!!!!SP 4ever!!!!Koncik byl nej!Miluju Pierrka
        ! *14*
        • Re: RE: koncert

fakt má být další koncík??? to by bylo best, byla jsem hrozně zklamaná že jsem nebyla na tom prvním... *9*
          • Re: Re: RE: koncert

Ano má:-)já byla aj na tom prvním :-)nejlepsi zazitek miluju je o to víc!! *14*
            • Re: Re: Re: RE: koncert

ale nevies ze kedy presne bude lebo ja som zo slovenska takze by som musela vyrazit ocosi skor

To ti závidim, fakt že jo!! *3* hele a prosim nevíš kdy by měl být ten další? musim to věděěěět!!! *3* *1*

přesně.. já je teš miluju ještě víc po tom konzu.. *14* *14* sou prostě Nejlepčíííííí... *14* *14*
        • Re: RE: koncert

jůůůůů.. to sem lááda... *14* jj teš milujůůů Pierrkaaa.. *14* *14*
  • oooooo

ahojjjjjjjjjjjjj je to mocccccccccc dobra skupinaaaaaa moc ji mammm rráááááááááááááááddd dddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaa *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vytvoření fanklubu

Ahojte.....Chci založit fanklub Simple PLan napište mi vždy jméno,váš mail a pokud chcete tak www stránky a tohle mi napište bud na www.nicolsp.blog.cz nebo na mail skupinasimple@seznam.cz
    • Re: vytvoření fanklubu

*4* muzu byt ve fanklubu?
  • koncik

cau mam dotaz...jak se dostanu k listkum? kde? je nejaka stranka na netu? dikec *1*
  • SP

Prosim prosis kdo tu má rad SIMPLE PLAN pošlete jim hlas na www.t-music.cz oni si to přece zaslouži za to krasne CD ,ktere složily a za tu krasou pisničku When I'm Gone a tak podomne a este za Your Love Is A Lie prosim moc !!!! *9* *9* *9* *14* *14* Ja už sem poslala 3x vim že je to malo este pošlu vic na 100% *9* tak ad v tom nejsem sama !!!!!

jj už tam mají i moje bodíky *15*
  • ch

ach jak já je miluju..xD
  • Happy B-day!

Happy B-day Patrick! Mno jo, už je stejně straje jako David, tot letíí. Kde jsou ty časy, byly mladý, bydleli spolu a ještě ani netušili že znich bude jedna z nejlepších kandských skupin. Nebyla žádná Lachelle, Bouv měl klid. A teď, jsou slavný, krásní, bohatí ale jsou to pořád ty puberťáci co si užívaj života jakoby žádní Simple plan nebyly. Jsou skvělí. Mno jo dneska má narozky Patrick, za deset dní Chuckys(chjo..třicet), v květnu Pie(třicet jedna) a tad dále.... Ale oni se nkdy nezměněj, nikdy nevyrostou. Byly, jsou a budou DOKONALÝ! 4ever!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit