-
to anonym
Debile,jde vidět jak sa zajímáš o hudbu,myslím že fakt posloucháš ty zkurvený tokio buzny bo jak sa jim nádává,esi sou podle tebe Simply primitvní tag co si pak ty?nějaký malý buzerantek který má 12 roků a háže tu rozumy,di sa vycpat, rači bež za maminkou!!!!!!!!!!!!!Jinak,zdá se mi to nebo tu píšou příspěvky samý holky? *1* *7* -
-
Re: to anonym
to vííšš jen holky... *1* *1*
-
-
x
Tsive vono ho to, debila anonymskýho, přejde...protože jestli ne, tak je teda dost vypatlanej... -
-
Re: x
ale viš co...Valino Vagino klídek *5* -
-
Re: Re: x
Lepší Vanila "Vagina" než ANONYM ty trapáku..! *16*
-
-
Re: x
v tom s tebou souhlasím
-
-
???
mno thak jako nechapu, proc se kvuli tomu hadate... *7* kazdymu se libi necho inyho... se tho da rict aji slusne, gdyz uz tho sem musis napsat neee??? OMFG *8* -
-
Re: ???
žádná hádka pouze výměna názorůů *3* ale jináč to víš když to s tím zajebaným anonymem jinak nejde.. -
-
Re: Re: ???
to stebou souhlasim -
-
Re: Re: Re: ???
nj *16* beztag ye tho hoper... bych jim zkopala ty hnusny rypaky *10*
-
-
-
-
Simple plan
Simple plan je fajne skupina.Maj mc dobrou hudbu.Sou ploste k sezrani. *14* *14* -
-
Re: Simple plan
jsou to trapáci.zpivaji ty nejhorší pisničky na svetě.... tak trapné,nedivim se ze uz jsou na 7. mistě vždyť je nikdo neposlouchá....fuuuj hnuuuj *13* *13* -
-
Re: Re: Simple plan
Curaku zasranej!!Ja di dam jsou nej ze vsech!!!Ty ses sracka sem nelez kdyz se ti nelibi! *8* -
Re: Re: Simple plan
di do hajzlu zmrde jakýsi.. neser se sem když se ti to nelíbí... *8* *16* *16* a nezávid že jsou na 7. místě ty by si nebyl ani na50.. kokote *16* *16*
-
-
-
Mám je neskutečně ráda. Úžasný lidi, nepřekonatelný texty. Nejvíc žeru Pierra...
Víc k tomu snad ani dodat nemusím ne ;)) -
SP
Až bude ten konz v Praze tak sem dejte vědět..!!! *1* *1* ikdyž vím že je to až příští rok ale přeci páč já ho letos prošvihla.. *9* *9* SP 4ever!!! *14* -
Co se s nima stalo?
Ahojky lidičky.Mam dotaz-Co se stalo se Simple Plan v poslední době?Prosím odepište na můj mail.....díky předem..pa *4* -
-
Re: Co se s nima stalo?
oho..nic se s něma nestalo..jenom si dali pauzu a ted jsou ve studiu a nahrávají *3*
-
-
The Best Band
SP je proste naj.... A nech na nich nieko skusi povedat nieco zle ma docinenia s kosatou ..... I love SIMPLE PLAN... je to najlepsia kapela na celom svete. A PIERRE ne to najzlatsie stvorenie pod slnkom..... :o)))
*5* -
-
Re: The Best Band
Sohlasím s tebou.! *3* *14* *1* *15*
-
-
Ach jo
Vydání alba se posouvá lidi na 12.2.2008. takže ještě vydržte.... -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas (simple plan jsou tam taky )