Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to anonym

Debile,jde vidět jak sa zajímáš o hudbu,myslím že fakt posloucháš ty zkurvený tokio buzny bo jak sa jim nádává,esi sou podle tebe Simply primitvní tag co si pak ty?nějaký malý buzerantek který má 12 roků a háže tu rozumy,di sa vycpat, rači bež za maminkou!!!!!!!!!!!!!Jinak,zdá se mi to nebo tu píšou příspěvky samý holky? *1* *7*
    • Re: to anonym

to vííšš jen holky... *1* *1*
  • x

Tsive vono ho to, debila anonymskýho, přejde...protože jestli ne, tak je teda dost vypatlanej...
    • Re: x

ale viš co...Valino Vagino klídek *5*
      • Re: Re: x

Lepší Vanila "Vagina" než ANONYM ty trapáku..! *16*
    • Re: x

v tom s tebou souhlasím
  • ???

mno thak jako nechapu, proc se kvuli tomu hadate... *7* kazdymu se libi necho inyho... se tho da rict aji slusne, gdyz uz tho sem musis napsat neee??? OMFG *8*
    • Re: ???

žádná hádka pouze výměna názorůů *3* ale jináč to víš když to s tím zajebaným anonymem jinak nejde..
      • Re: Re: ???

to stebou souhlasim
        • Re: Re: Re: ???

nj *16* beztag ye tho hoper... bych jim zkopala ty hnusny rypaky *10*
  • Simple plan

Simple plan je fajne skupina.Maj mc dobrou hudbu.Sou ploste k sezrani. *14* *14*
    • Re: Simple plan

jsou to trapáci.zpivaji ty nejhorší pisničky na svetě.... tak trapné,nedivim se ze uz jsou na 7. mistě vždyť je nikdo neposlouchá....fuuuj hnuuuj *13* *13*
      • Re: Re: Simple plan

Curaku zasranej!!Ja di dam jsou nej ze vsech!!!Ty ses sracka sem nelez kdyz se ti nelibi! *8*
      • Re: Re: Simple plan

di do hajzlu zmrde jakýsi.. neser se sem když se ti to nelíbí... *8* *16* *16* a nezávid že jsou na 7. místě ty by si nebyl ani na50.. kokote *16* *16*
  • Mám je neskutečně ráda. Úžasný lidi, nepřekonatelný texty. Nejvíc žeru Pierra...
    Víc k tomu snad ani dodat nemusím ne ;))
  • SP

Až bude ten konz v Praze tak sem dejte vědět..!!! *1* *1* ikdyž vím že je to až příští rok ale přeci páč já ho letos prošvihla.. *9* *9* SP 4ever!!! *14*
  • Co se s nima stalo?

Ahojky lidičky.Mam dotaz-Co se stalo se Simple Plan v poslední době?Prosím odepište na můj mail.....díky předem..pa *4*
    • Re: Co se s nima stalo?

oho..nic se s něma nestalo..jenom si dali pauzu a ted jsou ve studiu a nahrávají *3*
  • The Best Band

SP je proste naj.... A nech na nich nieko skusi povedat nieco zle ma docinenia s kosatou ..... I love SIMPLE PLAN... je to najlepsia kapela na celom svete. A PIERRE ne to najzlatsie stvorenie pod slnkom..... :o)))
    *5*
    • Re: The Best Band

Sohlasím s tebou.! *3* *14* *1* *15*
  • Ach jo

Vydání alba se posouvá lidi na 12.2.2008. takže ještě vydržte....
  • Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas (simple plan jsou tam taky )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit