-
omg
Ještě jednou vo nich někdo řekne, že sou (...všichni a hrající...) EMO, ak se zbláznim! Lidi, kam ste dali hlavu??? *7* *9* -
SP
SP sou neejjj.. koncíík byll best..!! SP FOREVER... -
jana
on nema pritelkyni ale snoubenku což mně šrve protože si myslim že je sexy ale s tim nic nenadělam.jinak ta jeho pritelkyne hraje treba ve videoklypu when im gone. *16* *16* -
...
http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewprofile&frien did=153152899
*14* krásnej xichtík hodí na konci..sice mu to poslední hovno rozumím..ale začátek celkem jo.. má krásný očkááá *14* -
Efča Bouvier
Simple Plan nej, nej, nej, skupina na světě!!! *14* *14* *14* miluju je!!! Sem do nich totální blázen *14* *14* *14* -
-
máš pravdu!!!
Máš recht!!! sou upa nej skupina!!!! *15* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
nazdar
mě simple plan nikdy moc nebrali, ale to nové cd se mi fakt líbí a je to něco úplně jiného než hráli předtím. je to fakt super.. *3* *3* -
SP
Simple plan je fakt uplně bezvadná skupina... ted ji začínám poslouchat každý den.. njn koncert udělal hodně.. *3* *1* -
Mag
hele ty se nad sebou zamysli a když špatně slyšíš tak si vyčisti uši.. *8* *16* a to že beru jen prachy tak to ai každá jiná celebrita jo.. takže když se ti to nelíbi tak sem nelez..!! *8* Ps: ale jo beru to jako tvůj názor!! -
LOVE
Simple plan jsou tak boží. Hrozně moc je láskuju *14* , je pravda že nové CD se liší od předchozích, ale je stejně užasné. Ze Simple plan je nej Pierre je tak krásnej až se mi podlamujou kolena. *14* *14* Simple plan jsou prostě užasný a nenahraditelný, doufejte že se v budoucnu nerozpadnou. *9* -
-
Re: LOVE
jjj, máš naprostou pravdu *3* taky je zbožňuju!!! a souhlasim i s tim Pierrem *14* *1* ! no kdyby se rozpadli, tak by to byl konec, na to snad ani nebudu myslet *9*!!!!!
-
-
COŽE??
cože teď tu čtu nějaký "inteligentní" kecy že jsou SP emo, no lidi co to blábolíte ste normální?? SP a emo??? *1* *1* *1* nezbývá mi nic jinýho než se tomu smát!! takhle emaři nevypadaj, tak se probuďte! (myšleno jenom pro ty co si to o SP myslej *3* )hlásim se k anti-emo! *1*