-
nic
jsou tak blbě primitivní že sy dali jmáno "snadný plán" je to hruza .mají nudný písničky.a celkem i stejný.jako Evanesence furt na jedno brdo.jsou jam debilní lidi.a vy taky že je podporujete..... *5* *5* *5* -
-
Re: nic
táhni ty šmejde zasranej!!!! *16* co si je vůbec bereš do huby a Evanescence to samý !!!!perj hrajou furt stejně! *15* asi si nikdy Evanescence a Simply neslyšel že?!di si poslouchat Tokio Penzion aneser se sem tvoje kydy tady nikoho nezajímaj ten název je v poho tak nemel hovna!! *8* *8* ty by se měl spíš jmenovat zakopmlexovanej debílek!lečíš si komplexy že jo po tobě nikdo ani nevzedchne co ty nulo!! *8* vrat se do hrobu!takovej čůráček co ví houby o hudbě mě nerozhodí!! -
-
Re: Re: nic
Přesně tak.. di do piče ty anonyme..! -
-
Re: Re: Re: nic
já se tu SP zastávám a ještě mám jít do píči *15* hmm holčičko nejdřív si to v palici srovnej a pak tu něco piš jo?! *7* -
Re: Re: Re: nic
zklapněte vy čubky posraný!!!tak co sem lezet když se vám SP nelíbej hmmm!?
-
-
Re: Re: nic
Docela tě právě rozhodil... *4*
-
-
Re: KECY
Ty seš taky debilní ty tvoje kecy nemůžou ani nikoho naštvat. SP jsou milionkrát lepší jak ty vsadím se že ani neumíš zpívat. Radši už jsem nechoď. *13* *9* *8* -
Hele sklidni se laskavě.. když se ti nelíbí tak nmw co sem lezeš ty ubožáku.. *10* nikdo ti neříká at se ti libí tak taky neprud laskvě..! *10* asi tak předpokládám že posloucháš ty svoje teplý tokio hotel že..!! ty nulo debilní.. bych chtěla vidět jaký název by sis dal/a ty.. ty Hrdino!! *13* Táhni se vycpat a příště tu neprud nikdo na tebe není zvědavý..! *13*
-
-
nic
sp jsou kurvy.... -
-
pičo zavři hubu vole.. co si myslíšě že jim tady budeš jako nadávat.. *16* když se ti nelíbí tak nwm co sem vůůbec lezeš ty primitiivní pičusu.. *8* se bojíš napsat jméno a píšeš anonym.. hMM tak de vidět že máš vyhrabaný moze a že to ti fakt chybí psychiatr.. nwm co tady zkoušíš.. táhni si za tokiákama oni ti pomůžou.. tak zavři hubu ty sračko nebo už nás jebeš.. *16*
-
-
nic
jsou to emouši homouši... -
to anonym
No buzno,nejsi schopen ani napsat svoje jméno,srabe,sračko,nelez sem,jenom tu zabíráš místo,di si rači za maminkou čuráčku,joo?nebojíš?chtěl bych tě vidět jak bys mi to řekl do očí,pičo...!!!! *16* *8* -
nic
JOJO JSOU TO VOLI NADEVŠECHNO.PIČE,PIČE,PIČE.DO PRDELE BYCH JE NA KOPAL .JSOU TO ROZLADĚNÍ ŠULINI........ *1* *1* *1* -
nic
JOJO JSOU TO VOLI NADEVŠECHNO.PIČE,PIČE,PIČE.DO PRDELE BYCH JE NA KOPAL .JSOU TO ROZLADĚNÍ ŠULINI........ *1* *1* *1* -
-
moc mě neser UBOŽÁKU SKURVENEJ
-
-
nic
SP JSOU TO HAJZLI... *3* -
-
a ty ČŮRÁK že jo
-
-
to anonym
Pičo šeci tě tu majů v piči buzno,nejsi schopný napsat ani svoe jméno,esi teda nějaké máš...kkte...zkurvený!! *16* -
nic
haha simple plan jsou zajebanci.nedivim se že jsou už pátí ha ha *1* -
-
táhni do piče ty zajebaný anonymu.. zdechni už kurva *16* *16* všechny tady jebeš jo.. *16* nikdo na tebe není zvědavý ale vidím že máš DOST vyjebaný mozek protože normální lidi napíšou jméno a normální lidi nechodí na stránky někoho kdo se mu nelíbí ty buzno vyjebaný.. *16* *16* *16* di se Vycpat!!!!!!!!! táhni si za tokijáčkama!!! Pííčo
-
-
SIMPLE PLAN
SIMPLÍCI SOU NNNNEEEEEEJJJJJJJJJJJ A JESTLI TO NĚKOMU NĚ AT DE DO PÍČI A AT SE DO NICH NENAVÁŽÍ KAŽDEJ JE NĚJAKEJ A CHTĚLA BYCH VIDĚT TY IDIOTY KTEŘÍ JIM NADÁVAJ. A JESTLI BUDE NĚJAKEJ PROBLÉM TAK NAPIŠTE JU -
-
Re: SIMPLE PLAN
jjjjjjjjjj MILUJIIII VASS!:-****** JSOU UPLNE NEJLEPSIII :-**** juchuuu kissing! very love *14* *14* -
Re: SIMPLE PLAN
Presně tak.. souhlasíím.. *4*
-