Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to anonym

A kolikátý si ty ty píííčo?ty nensi ani na 100 místě,tag nechápu co sem lozíš ty buzerantku vyjebaný?nensi ani schopen napsat svoje zkurvené jméno,"HRDINO",si pouhá sračka!!!!!
  • SP

Hej liddii Simplííci nám nějak klesajjj.... už 6místo.. *9* *9*
    • Re: SP

stím se bude muset něco udělat
  • nepreslo :D

haha to je dobre ze klesaj ted prijde metallica a peknejch par mesicu bude kralovat na 1 miste blbouni! *15*
    • Re: nepreslo :D

kua neser kazdymu se libi neco jinyho taq sem nelez! *16*
      • Re: Re: nepreslo :D

Hele, mě se třeba taky líbí i Metallica, ale nenadávam na jinou skupinu...a Simple Plan sou jako good
    • Re: nepreslo :D

jo tak to teda pochybuju.... táhni už do prdele ty uchýle..!!!!!!!!
  • relient k:-)

cawte:-)simple plan je super skupina fakt...len chcela by som vas poprosit ci by ste si nepozreli aj skupinu RELIENT K ak by ste mali niekedy cas...ja vas nenutim,len je to menej znama skupina a iba ja som ich fanusik...a ak sa zapacia aj vam tak sa pridajte ku mne.dakujem vopred:-)
  • SP

jsou nějakýýý novinky o SP... nevííte... ??? *14* já vůůbec ale mysim že přece jen něco bude..?. *7* *8*
    • Re: SP

podívej se na www.simpleplan.cz tam tou kazdej den nejaky novinky
      • Re: Re: SP

Děkuju ti moc.. já o te stánce vím ale nějak mě to nenapdalo.. *4* jináč už sem zase o něco chytřejší.. *3*
  • Hejj

Lidiii jedete naa Elliot Minor... do prahy...???????? maj konz.. nejsou zase tak špatný... *7* *7* *14* *14* Pojeďtéééé... *15* *14*
  • náhoda

Musim říct, že do SP jsem se zamilovala úplně náhodně. Jednoho odpoledne jsem se nudila atak že si pustim nějakou písničku..ale jakou? postupně jsem jezdila po klávesnici když sem najela až na S a pod S se skrývala hned jako první tahle kapela. Po první písničce ( Shut up) jsem si je opravdu zamilovala. Člověk by nikdy nevěřil k čemu může být nuda dobrá :))
  • AbC

JE to Prostě SUper!!! *16* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re:koncert

hej to se ještě newí.. ale prej to bude někdy ze začátku roku.. šak to ještě bude na netu napsaný... *14* *14* už se mooooc těším jedu zase... *4* *4*
    • Re: Re: Re: Re: Re:koncert

ty jo, tentokrát to NESMIM propásnout, to už bych se asi zcvokla!! *1*
  • SP

lidičky hlasujtew pro Simple plan na
    www.kissmorava.cz/program/hitparada

*3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit