-
safdftr
čauky nevíte nekdo v jaký ulici a v jakým městě by
dlí pierre?????? -
-
Re: safdftr
město je snad Montreal.. a ulici.. to Nwm street.. *1* *1* *1* čau čau
-
-
..
Teda skoro,pár kluků sem tu viděl *1* *5* -
koncik
sem slysela ze majou byt v dubnu v Praze to by bylo super este to musim poradne zjistit. -
-
Re: koncik
to bylo letos v dubnu.
zpátky do Evropy se chtějí vrátit až s dalším albem, které chtějí začít natáčet na jaře 2009 -
Re: koncik
Tak až to budeš vědět přesně kdy kde a čas.. tak sem plosíííímmm písni... *14* *14* kuju ti moc předem.. *4* *4*
-
-
new sp
Simplíci se fakt dcela změnili, ale Pierre, jak má ty delší vlasy, tak je prostě slááádkej! Ale muziku měli předtim trošku lepší. Moc se mi nelíbí písnička The End, ale inak dcela good... *3* -
Emaři
Ajé tady si někdo o nich něco přečetl...mně teda jako emaři nepřipadaj...propuďte se čuráčci a děte si dál česat panenky a dělat brm brm s autíčkama....hlavně dospějte vy povrchní puberťáčci *FAKE* -
dave ma oholenou hlavu????
hej lidi viděla sem fotečku davida ma skoro dohola ostříhaný vlasy???? je to pravda nebo se mi to jen zdálo ????? *7* -
-
Re: dave ma oholenou hlavu????
Ano Dave má oholenou hlavu :-) *3* -
-
Re: Re: dave ma oholenou hlavu????
ja by som sa chcela pridat do toho vasho fanklubu sp ale neviem ako.mohla by si odpisat velmi prosim.a nevadi ze niesom z ciech ale zo slovenska?
-
-
tak ji sem dej bo dej adresu kde si jí viděla já ju cu teš viďět.. *14* plssssss *4* *4* -
je to pravda
-
-
the BEST
Simple Plan sou nejlepšííííí!!!! Mají super songy, oni sou supr heskýýýýý!!!
BEST!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *3* -
nevim
Hustá skupina co???
jsou prostě nejlepší!!!!!!!!!!!! -
Bombovní SP
Je jen málo interpretů, u kterých zbožňujete všechny jejich písničky...SP mě přiměli změnit názor, jsou super, je to přesně můj šálek kávy *14* *4* SIMPLE PLAN FOREVER!! -
Fanclub
Ahojte :-) Chci vám jen říct, jestli víte o ganclubu, který zakládá nicolsp a mohl by být aji v kontaktu se SP kdyby nás tam bylo víc je nás tam skoro 200 a proto prosím taky se přihlašte :-) www.spfan.cz.tl nebo pošlete na mail který jsem vám uvela (je nicolsp) a napište jí o formuláč do fanclubu :-) pomoztee prosím *14*