Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SP

SIMPLE PLAN - Já k nim nemam co dodat....prostě zlata největší... *14* *1*
  • simple plan

emo rock *8*
    • Re: simple plan

co kecáš???
  • plan

ahojky simple plan jsou my zlata začala sem je poslouchat jako prvni skupinu ktera se sem k nam dostala ted sem přešla k něčemu tvrdšímu ale na ne sem nezapomela mam jejich stary i new alba jsou to moji velcí kamaradi a jejich koncerty sou uža *8* *5* *14*
  • Simple Plan

je to fakt skvělá skupina a moc jim fandím
  • muck

miluju je!!!!!!hlavne pierra *14*
  • !!!the BeST!!!

Tohle je ta nej skupina, co sem zatim potkala... Maji upo super pisnicky, co me vzdycky podrzi, uklidni a pomuzou *thanks* ... SIMPLE PLAN 4ever *14*
  • Promise

mazec skupina... my nejj... pisnicka je promise.. fakt husty
    *4*
  • Miluje je nejvíc.....

Nejvíc je miluju...hlavně Pierra...je to prostě libovej týpek....a nejlíp jejich koncert....sem ráda že sem tam šla...a ještě víc ráda sem že si tam byl taky....byl to nejlepší večer....TY a Pierre....nejlepší spojení!!!!♥♥♥♥♥♥♥
  • PRAHA SIMPLE PLAM

za 1.veškeré dotazy, které máte ohledně skupiny SP pište na mail ráda vám odpovím a za 2.Doufám, že SP přijedou do pahy a řekla bych že je to skoro 100% protože to slíbili na my spice šli byste na jejich koncík????já určo ano *14* *14*
  • LoVe sP a hlA¨vNě sEbÍíÍ

omg dyt už je tho skoro rok co thu byly poprví!!!!x*** simple plan miluju jako nikoho!! hlavně seba!! těhlech 5 kluků jsou pro mě nejvíts! muj životh! pro ne byc h udělala všechno..A ZA NĚ BYCH I DEJCHALA
    !!!! nej lidišky na světě!!!! x***** DÍYK ZA THO ŽHE JSTHE!!!!!! A ZA VŠE CO DĚLATHĚ!<33333333333333333♥* *****

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit