-
simple plan
*14* simplíci *14* -
-
Re: simple plan
už aby tu byli *14*
-
-
lístky
heej newíte někdo kolik je tak etě lístků???kdyžtak písněte na mejl bo odepiště sem...díík moc:o) *4* -
-
Re: lístky
ahojky no slyšela jsem že lístků je prodáno docela málo nebot mnoho lidí neví, že simple plan tu budou no uvidíme *15* -
Na ipunk.cz píšou že jich je ještě polovina takže se ještě sehnat určitě daj... Jinak já si lísky koupila hned dva dny po tom co vyšli a jsem nadšená a natěšená.... *1* .... Už aby byl duben!!! *4* -
-
Re: Re: lístky
vy se mate.taky bych tam chtěla jet...ale mam to trochu z ruky.ale kdyby tam jel někdo z okoli Nového jičina a okoli autem tak bych taky jela,kdyby mě nekdo vzal.kdyžtak se ozvěte na vendy.avril@seznam.cz moc děkuji
-
-
Kolik ještě zbejvá lístků fakt netuším, ale vzhledem k tomu, že je to až za dva měsíce, tak si myslím, že ještě určitě jsou...ale jestli o to fakt stojíš, tak bych to asi neriskovala...radši ho mít každopádně doma:) -
-
Re: Re: lístky
jo dík moc...:o)....já si je v pondělí radši už koupim...potom už mě naši musí pustit určitě:D:D *1*
-
-
-
:-*
Nejlepčíííííí... už se těším až budou mít zase konc v Čr určitě jedu....... ten předchozí stál za to... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
supr
jsou super kapela *3* best pisen Your love is a lie -
Happy Birthday Jeff
happy b-day Jeffí!!!! -
27.4. Praha
*14* Jáá se tak těším! Ve čtvrtek jsem si byla koupit lupen!! Waaw, to bude kalba.-. *14* -
=)
jsou nejlepšííí =)!!!!!!!!!! *14* -
SP
lidi zapaříme *1* ale vidim že nás tam pojede fakt dost *1* njn tak kdo by nechtěl že jo?! hlavně kdy tu ase budou....lepší neriskovat a jít hned *1* *1* *14* *3* *15* *15* -
víte?
hele nevíte někdo jestli nesložili písen untitled založenou na pravdě??? protože mi to tak děsně příjde...neví o tom někdo něco...?? dík -
-
Re: víte?
Zdravím, v jednom rozhovoru Pierre řekl, že Untiled JE založená na pravdě, protože v té době spolupracovali s jednou kampaňí (myslím, že to bylo: Don´t drink at drive. Tedy: Nepij když řídíš). Navíc se Pierre svěřil že před nějakou dobou (nevím to určitě) se jim zabily dva kamarádi v autě, naboural do nich totiž opilý řidič, dost je to sebralo a tak se snažili tím songem ukázat lidem, co se může stát když se vožerou a pak vlezou za volant. Vlastně podle toho natočili i videoklip. Tam ste si mohli všimnout, že ke konci rodiče tý holky padaj a narážej, to vysvětlil David: "Víte, když někoho ztratíte, zvlášt sestru, bratra, rodiče nebo kamarády zasáhne vás to a někdy si i přejete aby se to stalo vám a né jim. A my jsme to ve videoklipu udělaly tak, že jsme ukázaly co by se stalo rodině" Jo, je to zkrátka kapela s velkym srdcem=)
-
-
Simple Plan
jste the best a Happy together se mi líbí nejvíc