Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sbírka

Měl by někdo zájem o sbírku SP?Jestli jo pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz
  • Koncert v Praze

Takže vážení 27.4.2008 je v Malé sportovní hale (Praha) od 20:00 koncert Simple Plan lístky budou v předprodeji od 4. února *14* *14*
    • Re: Koncert v Praze

Ahoj můžeš mi pls napsat kde koupím ty lístky na simple plan!!!! ps:ale su z Brna tak esi náhodou newíš kde někde v brně bych je mohla sehnat díky moc macek
  • Hlasujte prosim

Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D
  • miláčci

símplíci jsou nej skupina na světě mám je moc ráda a nejvíc davídka:)
  • sdf

nwm co pořád máte stim , že simple plan zoívak emo rock já je poslochám už od začátku dokonce jsem je poslouchala i v resetu. takže by mě zajímalo kde nějakej píííííííííp vzal ten emo rock to fakt nechápu. by mě zajímalo kdo v pětadevadesátym a podesátym potom v devětadevasatym slyšel o emu
  • x)

Davidek je nejlepšíí *14*
    • Re: x)

Pierre je nejlepsi ze vsech a nevi te nekdo neco new o SIMPLE PLAN *14* *14*
  • Help

Nevíte jak se ten koncert jmenuje abych si ho mohl stáhnout když na něj nemohu jed.Prosím.Dííky
  • Hlasujte pro PIERRA

Lidi hlasujte pro PIERRA v anketě SONC!!! Budeme vám vděčný!!! *4* Přece ho neporazí takoví trapáci jako třeba Vanesa Hudgens nebo Enrique Iglesias *13* *9* ...PIERRE VYHRAJE *1* *15*
    • Re: Hlasujte pro PIERRA

Enrísek není trapák debile!!!! hajzle!!!!! *16* *8* Enrísek je mnohem lepší!!!!!!! než nějakej Pier *16* *8*
      • Re: Re: Hlasujte pro PIERRA

jooooooo a nechci provokovat..ale prostě mi to nedá pochlubit se: Heč Pierrek ho porazil protože VYHRÁL!!!!! To víš no..:D pravda bolí :D:D:D
      • Re: Re: Hlasujte pro PIERRA

Vždyť to jméno neumíš ani napsat! Trapačko! PIERRE je nej zpěvák na světě! Když ho neznáš tak ho laskavě nech bejt!! Simple plan jsou nejlepší kapela co kdy mohla vzniknout(samozřejmě i s GC, LP a GD)! Tak si je laskavě neber do huby! A né nějakej trapnej "Enríček" kterej ještě zpívá trapnej Pop či co. Jaj! Když budeš chtít mít příště nějaký hemzi na Pierra tak si před tim poslechni jejich písničky, blbko! *16*
        • Re: Re: Re: Hlasujte pro PIERRA

ano přesně!!!! Souhlasim ať si Enrique políbí!!! PIERREK je nejbestovnější!!!! A tky ostatní kluci!!!!!!!! SP ARE BEST 4EVER ,..a ty cos napsala že Enrique je lepší, tak co děláš na profilu Simple Plan!!!!! Jdi si na jeho profil!!!
  • Helpněte

Ahojky, dneska sem se dozvěděla o tom, že tady budou Simplíci... pls napiště co víte musim se dostat k lístkům páč tam musim bejt :D Helpněte prosím.. bud na mail nebo tady... ju? dík moc, doufám že se tady někdo najde a pomuže.:) mějte se krásně, a fakt mooooc prosím.! *4*
    • Re: Helpněte

ahojky no simplíci tu budou 27. dubna v praze 7 v malé sportovní hale od 20.00 je to neděle a lístky už jsou v prodeji bud přes net nebo v prodejnách no jinak lístek stojí 580 korun tak si pospěš at ti ho nikdo nevyfoukne znám dost lidí kdo už lístek má a jsem mezi nimi *3* tak ahoooooooooooooj
    • Re: Helpněte

cusík jo sou tu 27.dubna ae listky si zamluv uz ted pa
  • Best

Ou jéé Simple plan pste tha nej skupina maj upe best pisnicky.^ ^ jo jen takowej male detail SP a EMO nemaj nic společnho thak wažne nwm kde na tho chodite...a ten kdo to tvrdi thak je akorat sezoni fans jinak nic proti:-D <3 ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit