Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dilemaa xD

ahojky lidišky prosim vas jakej styl hudby teda vlastně hrajou?? ja je upe mocky miluju ae nevim co je to za styl..někdo řiká že EMO a jinej zas že emo nejsou ani nahodou tak jak to teda je???? *7*
    • Re: Dilemaa xD

oni zpivaj emo-rock ale to je snad jasny jaky jsi to za fanouska *3*
  • simple plan

hej lidi..Simple plan zpivaji jen punk! *14* žadny emo-rock *1* *16*
    • Re: simple plan

až na to že nahrajou punk-rock a už vůbec ne punk! *5* ujasněte si rozdíly mezi mezi hudebníma stylama hlavně že je posloucháte a ani nevíte co hrajou

To si nemyslim SP hrajou typickej punk rock... Punk jsou kapely jako Sex Pistols apod.
  • simple plan

simple plan nej skupina na světě!!!Škoda,že teď mají pauzu!!!!Chtěla bych aby tu měly koncert bo je mám nejradši!!! *14*
  • Kdo nejvic?

Ahojky lidicky SP jsou proste nej JA je zeru! *14* *14* Je fakt ze se hodne zmnenili Pierre uz neni tak pekny jako driv ale stejne se mi porad libi a kdo se s SP libi nejvic vam??? *14* *7* *7*
  • ....

mě se stejně nejvíc líbí David *14*
  • Koncert-simple plan-hlasujte

CHCETE ABY MĚLI SIMPLE PLAN KONCERT V ČR NABO V PRAZE.HLASUJTE PRO TO NA http://www.simpleplan.cz/ PROSÍM.PRAHA JE 15.V POŘADÍ TAK NEVÁHEJTE A OKAMŽITĚ HLASUJTE!!!!!!!!! *15* *4*
    • Re: Koncert-simple plan-hlasujte

v čr se libí vetšině kapelám.simple plan má tolik fanoušku,že by mohli udelat klidně turné.at dorazí co nejdřív!!! *3*
  • simple plan

nejhezči je pierre a david .. ti jsou proste nej *14* *14*

jojo tak pierre se ti mozna libi ale arat se do nej nikdo nebude ten je muj je to moje zlato tak zase dobry jo!!!!!a do sebastiana se taky nikdo srat nevude ten je mi nej kamosky a zaroven segry cauky *15*
  • Simple Plan

SP jsou nej a už chci jejich new album už z něj mám nějaké songy páč mě je poslala holka z kanady s kterou si píšu a je to prostě úžaaaa *14* *14*
  • The Best Band

Uplne najlepsia kapela aku poznam !!!!!!
    Len by som chcela vediet kedy vyjde dalsi album?????? A nove pesnicky budu urcite uzasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I love SIMPLE PLAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! I love PIERRE BOUVIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *5* *14*
  • nová

píseň je dobrá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit