Přejít na výpis diskuzí

Sum41

HUDEBNÍ SKUPINA 18.4.2007 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sum 41 :P

Hyj vy vyhulenci obdivujte si sum 41 jak chcete stejnak to tu nikoho nezajima napisete: "sum jsou nej" my to vime tak si to nechte pro cvokaře
    • Re: Sum 41 :P

Nedělej rozumy, tipe... Od toho tady ta diskuze je, abychom se hádali, nadávali si, vyhrožovali si a psali: „Sum jsou nej!“
  • koncert

koncert byl úúúúúúúúúúúúúúúžasn eeeeeeeeejjj příští rok jedu znova jestli tu budou a upe první řada no luxuuusss *14* *14* *14* *14* *14* *14* splnil se mi sen
    • Re: koncert

Naprosto s tebou souhlasim.Koncert byl totální luxus. Stát v první řadě bylo dost o hubu, ale megamoc to stálo za to. Taky se mi splnil sen a už se těšim až sem znova přijedou :) *14*
  • :o)

sum41 jsou upe boží hlavně song pieces ... :o* *14* *14*
  • bozii!

upa supa bozi kapela!desne se mi libej,jen mi to chtelo new songy,tyhle mam uz hrozne oposlouchany,ale jinak supa *14* nevite,jestli nebudou u nas nekdy koncertovat? *1*
    • Re: bozii!

Hrajou u nás v září. 7. a 8. v Praze v Roxy klubu. ;)
    • Re: bozii!

tenhle rok hrajou v Belgii+ nějaký festy po evropě, který ještě nejsou konkrétni
  • Sum 41

No tk nechci se po vás opakovat ale Sum 41 je prostě skvělá kapela..trochu mě mrzí že odešel Dave,prtž to byl hodně dobrej člověk a metalovej kytarista :)..a právě kvůli tomu šel. Jejich nový cd Underclass Hero je fakt super albíčko..sou tam spíš víc pomalejší kusy, ale ty sou hlavně v textech(v hudbě samoz. taky :))..ty rychlejší je ale "dohoněj"...Deryck,Cone,Stevo,(Dav e) sou hodně prdlí lidi..dělaj kraviny jk a kde se dá..ale to je dělá tk dobrý a vtipný..jejich klipy,videa,rozhovory,"story"*1*:D. .sou nenahraditelný..sem se trochu rozkecala ale řekla sem co sem chtěla...jo a přeju jim a t jim to všecho vychází a at se stavěj v Praze*5*
  • =)

Je to nejlepší skupina na světě!!!=) Jednou sem si jich všimla nahodou a od ty doby je poslouchám pořád!!! mertě nejnestovnější skupina!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sum 41

hudba k prcičkám je supr,
    zase se jednou něco zadařilo
  • ....

Sum 41 sou jednou z mých největších závislostí hned po simple planu *4*
  • Nové album SUM 41 na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
    http://cshudba.cz/interpreti/239-Sum_41/2924-13_Voices
  • sum 41

je to ta nejlepší skupina na světě miluju je maj ty nej pisničky a sou prostě super...!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit