Přejít na výpis diskuzí

Sum41

HUDEBNÍ SKUPINA 18.4.2007 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sum 41

ja ich milujem maju daktore nezmyselne texty ale su super *14* su proste sum 41 *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5*
  • sum41

ahojky takže sum41 jsou nejleoši punkova skupina sou to moje zlata moc je mm rada posloucham je už naky patek tak vim jaky sou libi se mi jejich styl hudby oblikani atd sou to moji kluci a mam je moc rada nikdy nezapomenu na jejich koncert *1* *8* *5* *3* *14*
    • Re: sum41

promin holka ja je taky miluju ale jestli je znáš tak víš že koncert v čechách jestě neměli teď teprve v záři tu jsou poprvé......leda že bys byla někde v americe

ty si byla na koncertě?? *9* ...a nejsou až tak úplně punková skupina...

Sou hodne dobri, ale ze je to cistej punk..............urcite ne, ale sou goooooood.

-:-O
      *16* *16*
      • Re: Re: sum41

Já bych řekla že je to něco mezi Rock a Punk
        • Re: Re: Re: sum41

jestli nevite bezte na sum41.cz tam to mate vse . je to vcelku asi punk-pop
  • nic proti

podle mě jsou udní, a jejich písičkách se skoro nic nemění, žádné změny *9*
  • Hlas pro DERYCKA

čuz všichni kdo fanděj deryckovi nebo skupinu SUM 41 tak hlasujte tady pro DERYCKA> www.lorel.blog.cz/0804/hlasujte-o
    je to finále prosim...musí to vyhrát díky *14* *14* *14* prosiiiiiiiiiiim
  • SUM 41

SUM 41 sou NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • more :D

malo si na nich ujizdim *14* *14* hlawne na jasonowy
  • :-*

prostě luxusní skupina.. *14* *14* ''mírně'' sem na nich závislá je to nejůepší skupina ne světě *14* *14* prostě na nich ujíždím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • THE BEST BAND EVER!

K tehle kapele neni,co dodat..nejlepsi kapela vsech dob.Miluju je *3*
  • Sum 41

Hejky oni jsou upé supééér jsou nejlepší!!! *14* *14* *14* *14* Upé je zbožnujuuuu *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1*
  • Jsou prostě skvělí!

Ahoj *4* Sum 41 je moje oblíbená kapela, zamilovala jsem si je na první poslech *14* Škoda, že se zatím nestavili na koncert, hned bych mazala do Prahy *15* Jsem na jejich hudbě prostě závislá, nemluvě o tom, jací to jsou fešáci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit