-
Byli o nich díl i v Městečku South Park,sledovali jste? *1*
-
Jonas Brothers mají krizi ! *9* A mohlo by dojít i k tomu nejhoršímu -ropadu kapely!! Disney magazín uvádí že je to kvůli: buď se nemohou shodnout na stylu hudby kterou se budou zabývat, nebo také uvádějí že prý je Joe drogově závislý a musí se léčit..Nevím co z toho je pravda ale vím že odvolali své turné a nedej bože by se věnovali sólové dráze :(
-
prečo?
a len tak mimochodom načo sem lezieťe ked ich nemáťe radi???........ja nwm chodťe si pohladať dajaku anti stránku proti nim a tak si vybíjajte svoju nenávisť tam .... -
???*
nechapem čo proťi ním máťe?? .......tak vedia spievať to je na tom niečo zlé?? ......ako vy len závidíťe že niekto niečo takéto dosiahol........a súhlasim s Nicitta ......ako Kevin je ženaty...Joe mal uš peknú kopu priateliek a ani Nick neni celý život sám -
souhlasím..
Souhlas!
mám ráda JoBros umějí skvěle zpívat a kdyby nee tak by je skoro nikdo neznal!!! -
JB
Mě jenom udivuje, kde každý bere, že jsou kluci teplí :D Kevin je ženatý s krásnou Danielle, Joe má každou chvíli nějakou holku a Nick už měl taky pár holek :) A i kdyby teplí byli, tak co? Je to snad nějaká nemoc, nebo tak hrozná věc, že vám to musí vadit slečny? :) Myslím, že odsuzujete jen proto, že samy nic nedokážete a závidíte, nebo nevím, proč je ve vás tolik nenávisti a zloby na ně. Já sama zpívám na umělecký škole už 11 let a říkám, že kluci zpívat uměj. To, že se vám to nelíbí jejich hudba, nebo texty písní, je jiná stránka. Zamyslete se trochu nad tím :) My vám taky nehaníme vaše oblíbence :) -
podpora
AHOJ HOLKY, JESTLI CHCEME TROCHU PODPORIT JONAS BROTHERS, TAK POJĎTE NA TYTO STRÁNKY A HLASUJTE, ŽE SE VÁM LÍBÍ JEJICH KONCERT 3D EXPERIENCE! PŘEČTĚTE SI, CO O NICH PÍŠOU TI UBOŽÁCI :/ http://www.csfd.cz/film/251514-jona s-brothers-3d-koncert/?expandUserLi st=1&ratings-page=7 *3* -
Nechte je být
Jasný pomlouwat někoho koho neznáte to vám de *16* oni jsou bezvadní :D -
Re: Demence
každýmu se líbí něco jinýho... zase nechápu ty co nepochopí tyhle tři věty.. : 1. Káždýmu se líbí něco jinýho
2. Každej je jinej
3. Jenom kůli tomu že se ti nějaká hudba nelíbí hned nemusíš říkat, že sou upištění a že neumí zpívat.....
KAŽDEJ MÁ JINEJ NÁZOR...!!!! -
Re: VYSERTE SI OKO
poslouches si nějakej trapnej metál sam\a každýmu se líbí něco jinýho.. tak hned když se ti nekdo nelíbí tak ho nemusíš urážet.. co ti udělali?? taky by se ti líbilo kdyby si byl\a slavný\á a tebe by někdo takhle urážel jenom kůli tomu že se jim tvoje písničky nelíbí a že tě nesnáší?? to je nemůžeš prostě ignorovat a nevšímat si jich.. prostě dělat že ti jsou lhostejní??? KAŽDEJ JE JINEJ... TAK UŽ TO KONEČNĚ POCHOP -
Re: Re: hajzlové
a to nikoho vůbec nezajímá tak ahoj *15* *15* *15* -
Re: VZKAZ
myslím že jsem omdlela a asi umřu z toho že mi nadává nějaká kráva, která mě ani nezná a ještě se bojí sem dát svoje jméno.. TRAPAS *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: hajzlové
oni rodiče v showbisnisu nemaj!!! jen jsou dobrý a dostali se až na vrchol!!! *10* *10* *10* *16* *16* na rozdíl od někoho *9* *9* -
Re: Re: Re: Demence
ježis,sorry to je pro abigor,jonasove sou super co poslouchám je jen moje věc a nikomu do toho nic není!! -
Re: Re: Demence
tvuj taky ne!!!!!!!! -
VZKAZ
Vzkaz pro z.u.z.k.u jsi Píča *1* *1* *1* *1* -
Re:Re: VYSERTE SI OKO
Tož to dokazuje enem že jsi Pražská k *1* rva -
SMRT SMRT SMRT SMRT
Psům psí smrť -
Re: VYSERTE SI OKO
u nás v česku si zase všichni myslíme, jací blbečci jsou ti na slezsku! -
Re: Demence
víš co, buď zticha a jdi si někam poslouchat ten svůj metálek...nás tvůj názor naprosto nezajímá!