-
Re: Re: SOU to BUZNY
to sozu buzny jako moje hocvno.a to že moje hovna jsou velkýýýýýýýýýýýýýýý -
Re: stela
to nevim...
ale jestli chces prihlas se zdarma do meho fanklubu. A jestli chces muzes mi s tim pomahat.... *4* je to
http://jonas-brothersfan.blog.c z/ -
hajzlové
Nenávidím je. Na co si hrajou?
že se drželi svojeho snu.
Kdyby neměli rodiče v showbisnisu
tak sou v hajzlu *10* -
Re: NEMATYTUL
to je tvůj problém... -
Re: VYSERTE SI OKO
neříkej nám co máme dělat ty kokote *13* *5* *3* -
NEMATYTUL
Pro ty co jim vadí že tu píšeme *9* *9*
mi taky vadí že když přepínám TV tak dřív nebo pozďeji narazím na ty BUZNY *8* *8* *8* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* -
VYSERTE SI OKO
U nás na Sleku si skoro každý myslí že to su buzny. VYJE JAK KDYBY HO ZA KULE TAHALI
*15* *15* *15* *15* *15*
POSLOUCHEJTE METAL *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
Re: Re: Demence
a já nechápu jak můžou být takový idioti jako ty :D to že se někdo dostal na vysokou a poslouchá to co se tobě nelíbí neznamená že je uplně blbý a že je divný že je na škole.. :D to ty se radši podívej jak píšeš, na.." vysokoškoláka" :DD promiň ale tady si se pěkně ztrapnil :D hudba a vysoká škola je něco jiného, to není o inteligenci o hudbě ale o vkus ty debile :D .. vidíš a to nejsem ani ještě na střední :D TRAPNÉÉJ SI *15* *15* -
a ty jsi zase trapný, nu což :D každý jsme nějaký :D -
Re: Re: miluju je
ne nick neni singl doopravdy chodí s macy z jonas doopravdy bylo to napsany v bravu..!! *14* -
Re: SOU to BUZNY
Kreténe...!!! *10* -
Re: Demence
Hele ty demetní pitomče co si o sobě myslíš?Jsou to taky normální kluci jako ostatní ale jen ty mi normální nepřijdeš ty nemyslící vole! *10* *16* *13* -
Re: stela
Ahoj jsem týna a řeknu ti že macy je 20 let a narodila se 29.8.1990 a stele je 22 let a narodila se 15.9.1988.PAPA *4* Co za to? *3* *7* -
stela
nevite nekdo kolik let je stele a macy)mejsi)a kdy se narodily bila bych strasne vdecna
*14* *14* *3* *14* *7* -
souhlas -
Re: Demence
twl tak si toho nevšímej!!! prostě jim závidíš!!! By mě zajímalo jak se chováš ty!!! Jestli máš problém tak si ho nech laskavě pro sebe!!! JONAS BROTHERS NEJSOU BUZNY!!! -
Demence
vy jste všechny úplně na palici, jak někdo může poslouchat tady ty rádoby umělce. to je něco hroznýho, jedině holky do 14-ti let to můžou poslouchat až na nějaký vyjímky: na holky který bohužel nikdy nevyrostou, už jsem pár takových potkal. Třeba vysokoškolačky který jsou úplně blbý, smějou se jak dementi, chovají se jak 10-ti letý děcka... jak může být někdo tak blbej, nebo jak se může někdo takovej dostat vůbec na vysokou? když je vidíš tak ti připadá jako bys byl ve zvláštní škole, takový vymytý mozky. je to prostě hrůza, tohle není hudba, je to naprostý nesmysl, to nemá s hudbou nic společnýho, NIC. tady ty upištěný buzny by se na to měli vykašlat. ten kdo je poslouchá je nenormální vůl, kdo je neposlouchá, je normální. a poslouchají je už věkově zminovaný malý holky. nesnáším tady ty sračky *13* *9* -
Práce z domu
ZÍSKEJTE 2. VÝPLATU KAŽDÝ MĚSÍC!
Nabízím nenáročnou,ale zajímavou práci,která Vám přinese i zajímavé finační ohodnocení. Váš stávající plat,či mateřská pro Vás bude jenom kapesným. . Vhodné pro studenty, ženy na MD,ale i pro všechny zaměstnané lidičky,Celá ČR.
www.nakupujavydelavej.eu
*3* *3* -
Re: SOU to BUZNY
tak běž chcípnout někam do kouta a neurážej. chybět nám nebudeš -
SOU to BUZNY
Su To uplně BUZNY.
A buzny dělají i z tych děcek co je poslouchají. *16* *16*
Kdybych se mněl rozhodnout mezi smrtí a jima tak radši chcípnu *13* *13* *13*