Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • STRÁNKA JB NA FB!!

chcete Jonas Brothers v ČR? udělali jsme new stránku na FB.. tak se přidejte a posílejte všem fanynkám!!!

http://www.facebook.com/pages/- We-want-Jonas-Brothers-in-the-Czech -Republic-/136451739709299?v=photos &ref=mf#!/pages/-We-want-Jonas-Brot hers-in-the-Czech-Republic-/1364517 39709299 *3* *3*
  • Re: new song

ta písnička je uplně boží!!!dneska jsem si jí stáhla a je fakt skvělá!!!
  • new song

zítra vyjde new song ,, hey you!" nemůžu se dočkat! :) *14* *14*
  • Seriál

nevíte kde bych našla kompletní seznam dílů?
  • Re: ÚÚŽASSNÝÝÝÝ

to máš pravdu jsou úplně nejlepší! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ?:)

ty písničky jsou uplně skvělí!!!Fakt nádherný, strašně se těším až si poslechnu všechny *14* Miluju Jonas Brothers *14* *14* *14*
  • Re: supééér

souhlas ♥ Joe je největší kunďák na světe ♥
  • ?:)

jaká se vám nejvíc líbí písničky od JONAS L.A.. (2 řsda JONAS) já se šíleně těším až bude celá Hey you, ctitical, invisible , biggest fan, a jinak L.A BABY JE GOOD SONG.. MILUJU JE ♥
  • oh

milujem ich !!!!!!!!!!! *14*
  • Re: jsou nej

Já Justina nemám vůbec ráda, protože ho na vrchol protlačila jeho mamka, zatímco Jonásci se museli na vrchol dostat sami a proto je tak obdivuju *14*
  • jsou nej

Jonas jsou nej.. .. myslím že si nezaslouží aby jim někdo nadával .. mě je jich pak líto protože oni jsou fakt užasní.. milý, vtipní, krásní, talentovaní... já je budu milovat na věky :) at si říká kdo chce co chce... chvíli jsem byla zakoukaná do Justina.. jakože jsem ho furt poslouchala.. ale teď když jsou ted nove písničky JONAS LA... tak se to ke mě hned vrátilo.. hned zase jonasky miluju tak jako dřív.. taky jsem si uvědomila že Justinovi stoupla docela sláva do hlavy...klukům ne.. proto je tak miluju... netvrdím že Justina ted nemám ráda ale necitím to co citím k Jonáskům.. ale furt ho poslouchám ale jak říkám..Jonásci prostě 4ever ♥ *14*
  • Re: Re: Re: Re: JB

*pred
  • Re: Re: Re: JB

ty si piča jak vysita.. nevis ani vo co go.. . JOE JE PANIC! NENÍ TO DEMENT ! a Joevi nadavat nebudeš! je nej! a jak si je mohla ty pííčou poslouchat pres 7 LETAMA?! KDYŽ HRAJOU TEPRVE 4 ROKY!! ty si fakt pica.. radsi mlc.. nevic vubec nic kravo!
  • Re: Re: Re: Proč?

JO! tohle je velká velká pravda!
  • Re: Re: BUZNY

bezte do prdele vy suliny jedni.. ani nevite co hrajou tak pomlcte jo... hrajou pop- rock.. tak drzte tlamy.. vy jste v zivote nikdy nic nedokazali ... jonas brothers jsou nej kluci.. aspon nejsou namysleni jak ty hovada TH.. Joe je ted dokonce v Africe a pomaha tam detem.. zpivali pro haiti.. a co udelali ty buzny TH?! hovno.. namyslení, hnusní, bez talentu.... JB jsou proste nej.. a vy jste asi blbý kdyz ani nevite co hrajou..máte plnou hubu kecu a sami jste nic dokazali! *16* *9*
  • ajoj vseci!

to je ta nej skupina! hej a maj dobrej serial JONAS! *4*
  • ¨jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hej hej holky a kluci díváte se na disney chanel jonas o jejich životě já jo a taky bych chtěl mít takovej bejvák

*5*
  • Re: Dotaz:D

mamka je Denise a táta Kevin *4*
  • Dotaz:D

Jak se menujou jejich rodiče??:D
  • MILUJU JE!!!

JONAS BROTHERS JSOU TA NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ!!!HROZNĚ JE MILUJU A POSLOUCHÁM JE UPLNĚ POŘÁD. MAJ BOŽÍ PÍSNIČKY A JSOU NÁDHERNÍ!!!MILUJU JEEEEEE *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit