Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S

JONAS JSOU SUPER *14* *14* *14* *14* *14* MAJNEJLEPŠI PISNIČKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • ÚÚŽASSNÝÝÝÝ

JONAS BROTHERS-jsou vážně skvělí a talentovaní!!Strašně bych si přála být na jejich koncertě-oni z toho vždycky udělají výbornou show!! *3*
  • Re: Hnus

Tak se místo muziky zkus, protentokrát, zaměřit na češtinu!!! Jdi si na svoje metalový skupiny, když se ti pop nelíbí!!! Pop je nejoblíbenějším hudebním stylem na světě - POPular music!!!!
  • Hnus

Co oni pořád existujou já myslel že už dávno pochcípali no ono to dlouho trvat nebude jinak totální humus tahle rádopy kapela nic horšího sem v životě neslyšel muzice rozumim a pohybuju se v ní a tohle je můj názor prostě totální nevkus
  • Re: Re: Re: A jsem zpet

nikdo nebude jonáskům nadavát! bež si za zkurvenýma TH! *16*
  • Re: Re: Re: jsem zpet

Co sem lezeš? Co sem lezeš?! Hele tohle je pouze pro fanoušky kokote vymrdanej!!!! *10*
  • Re: BUZNY

evím co sem lezeš tkreténe když jim nadaváš raši odet z patky na smetak ke svoji popelnci a uz se nevracej !
    *13*
  • Re: Re: A jsem zpet

Máš pravdu atˇ nechajů Jonásky na pokoji a du urazet nekohoo jineho ,prtože by se jim mola neco satat jsem velmi alegická na lidi co uráží Jonásky *14* ! *4*
  • Jonas

pls moc prosím podívejte se na moje stránky o jb a přidejte komentář www.fanclubjb.blog.cz děkuju moc
    *3*
  • Re: Re: pravda

viz muj prvni prispevek
  • Re: pravda

Ale ty nee *15* jsou furt v kurzu, jenom maji mensi voraz, jako většina kapel. Toť vše! A jeden z nich, Nick, byl na Brodwayi!! V New Yorku!!
  • pravda

jak uz to tak na svete chodi tak i na slavne lidi se zapomina , nerad to rikam ale jouda brothers uz nejsou v kurzu holky , vim ze pro vas to budou ty nejky hvezdicky popiku a tak , nikdy to nemelo budoucnost jelikoz hraly detem , sirsi publikum bylo temer nuloveho procenta , je cas vyrust deti
  • Re: A jsem zpet

jezisi ty ses táááááááák vtipnej/ná!! *9* *9* *9* *9* *9* běž se rači navážet do těch buzerantů TOKIO HOTEL a jonase nech an pokoji ty pičo zajebaná *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: rozpad

Jednoznačně od Nicka nechapu jak to dela ze je tak uzasnej *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: A jsem zpet

Vis, ze ja tebe taky *15* *15* *15* Ale pšššššššt *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: A jsem zpet

*1* miluji te!!!!! *14*
  • Re: Re: A jsem zpet

Tvá přezdívka o Tobě skutečně moc vypovídá *15* *15* *15* *15* *15*

jonas fuckers jsou shitny..... jako Selena nebo justin bieber anebo miley

Sakra a já myslela, že už nejsi. Teď nějakou svini porazili v lese! To byla sestra?????????????
  • A jsem zpet

*1* *1* *1* taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a jsem zpet *1* *1* *1* *1* *1* . Jedem picovat do Jonas Fuckers *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší