-
kontakt
máte na JB kontakt? Jsou na facebooku,ale nevím jak. Kevin je tam na 100%. -
Re: Kdepak bydlí
V Texasu se narodil Nick,ale jinak nevím. -
Kdepak bydlí
Ahojte, nevíte jestli bydlí Jonasovi v Houstonu v Texasu???? Nebo někde jinde v Texasu??? -
Re: Re: Chceš Jonas Brothers v ČR?
Mluv za sebe!!!!!!!!!! Já je tu chcu a moooooooooooooooooccccccccccc
*14* *14* *14* -
LOL
Lol jak si to tady čtu tak vy byste nepoznali metal ani rock kdyby ste staly na podiu vedle frontmana nějaký metalový nebo rockový kapely *5* -
Re: Chceš Jonas Brothers v ČR?
NE Jonas Brothers v Česku nechceme a ještě v Praze!!!! *13* -
Re: Re: Proč?
Nirvana je rock ty demente do metalu to ma hodně daleko a AC-DC je lehce hard rock co se do toho seres Jonas Brotherská buzno!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Nirvana je grunge, AC/DC rock, metal je Rage, Blind Guardian, Hammerfall, Children of Bodom atd., takže asi tak.:) To jen tak pro upřesnění. -
Re: Re: JONAS BROTHERS
jjj plakát mno...ae ten mám jen jeden...takže etě nějaké obrázky... =D -
Re: JONAS BROTHERS
a co vyměníš? plakáty nebo co -
JONAS BROTHERS
vyměním Jonas Brothers za Green Day nebo Ewču Farnou... xD spěchá =D -
Chceš Jonas Brothers v ČR?
Ahoj, chcete Jonas Brothers v Praze? Tak hlasujte tady: http://eventful.com/prague/demand/j onas-brothers-/D0-001-001742236-0/j oin?widget=1&viral=0 , kluci si dali tuto stránku na Facebook a podle toho asi vybereou kam pojedou. Zatím je nás tam 217, což je asi málo, takže hlasujte i vy, ať je nás co nejvíc. Prosím -
a já se tě ptám proč sem lezeš? když.,
1. je nesnášíš
2. hrajou pop/rock ale to je detail
3. co si dokázal/a ty?!!!? *8* *8* -
Re: Re: BUZNY
TAK VYPADNI!! TADY JDE VIDĚT TVOJE MALÁ INTELIGENCE!!!! *8* -
...
Nějak to tu vázne, nemyslíte? -
Re: Re: Re: Re: Re: Kontakt
Já vim twitter na Nicka a Joe www.twitter.com/nickjonas www.twitter.com/joejonas -
Re: Proč?
ale oni hrajou pop-rock víš?! ale to je jen detail!! *13* -
Re: BUZNY
Ježiš tak sem nelez, když se ti nelíbí!!!Fakt nechápu co máš z toho, že jim tady nadáváš....seš ubohej!! -
Hlasujte
Hlasujte na www.T-music-chart.cz pro Nicka bude tam s tou novou písničkou! Dík -
Re: Proč?
No, já si myslím, že rozhodně je to víc rock než AC/DC nebo Nirvána, které jsou metalové skupiny.....metal a rock je velký rozdíl....možná by sis měla první udělat pořádek v hudebních stylech a pak poučuj *5*