-
Láásky!!
OOuu mě se O nich zDáálOO už dvakráát!!...vOOd tý dOby co je zNámm......sem náká divná plOstje jak sem poprvýý uSlyšela jejich písničku rOzbušilO se mi srdce,dOstala sem husí kůži,,,a málem mi tekly slzy...pOslední dobou cO je vííc pOznáávám čim dáál vííc mě žere že je nepOznám OsoBně někdy je mi z tOho i dO breku,,,mám pOcit že sem se dO nich zamilOvala ,,ale přitOOm....je mi hrOzně že je vlastně vůůbec neznáám a nikdy je nepOznám e neuvidim......mnOO...ale stejně je mOOc miluju
♥jOnas brOthers♥ 4 rever!! -
-
Re: Láásky!!
Jj přesně já je taky upe miluju xD Hlavně Joea .. on je úžasnej :D Já žeru ten jeho úsměv a zpěv .. ou xD -
-
Re: Re: Láásky!!
si je rozeberem! ty Joa a já Nicka *14* -
-
Re: Re: Re: Láásky!!
Hey__mnOo taQ tOo ee všiChni tři sOu jenOom mOoji xP___ne dělám si prČu sOou všeCh__!! ( ae hlavně mOoji) *14*
-
-
-
oooh tobě se o nich zdááálooo, se z toho asi počůůůráš néé? *1* ; -
treba je nekdy uvidis pristi rak maji by tnekde v evrope staci nasetrit naa letenku a na vstupenku a je to *1* ,sou fkt nejvic supr bozsky(nejsem zadnej buzerant *3* )teda ty pisnicky ale myslim ze mi date za pravdu ze pro holky sou asi hodne hodne moc haezsti *1* *1* *1* -
-
amen *14*
-
-
to nejsi sama.Mě se o nich furt zdá a píšu o nich i povídky:-D napiš třeba povídku o čem se ti zdálo a nějak to dolad určitě bude super:-) -
-
jo??? a kde je píšeš...ráda si je přečtu
-
-
-
wow!!!
ahoj!!musíte mi VĚŘIT já fakt nelžu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam na ně číslo!!tady je:+18187488887 -
-
Re: wow!!!
neěříím že je to jejich číslo.nejsou tak blbí -
hele nekecej.anglicky mluvici staty maj 7 cisel a prvni 3 jsou 555.teda aspon to je na mobil. -
-
Re: Re: wow!!!
tak hele aby ste se nehadali tak vam dam dukaz http://www.youtube.com/watch?v=BEtm 2TJTP7Y&feature=channel na konci videa mate to jejich cislo!!!!!!takze dejte pokoj jasny?akorat budete muset pridat tu predvolbu +181
-
-
plosimte kecas to je jasny -
-
ty wole tak si tam zawolej znowa!!!+18187488887 je to číslo!ale když tam woláš tak před to číslo musíš dát i to plus proto ti to asi nešlo... *4*
-
-
hele ty si asi fakt blba kdo ti to nakecal ze je to jejich čislo ja to prozvaněla a eklo mi to že to čislo nerexistuje -
-
me to slo
-
-
no kde si to vzala jak mame verit nekomu kdyz to ani nevime ani se nepodepises na to cislo schvalne zavilam a uvidime jak ti mame verit no? -
-
dobře,zavolej tam aspoň se přesvedčíš že NELŽU!!!! *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: wow!!!
twll fakt xD sem to zkousela a vzalo mi to 40 kc nebo tak nejak a maj tam namluvenou zpravu a mluvej vsichni:)
-
-
-
-
Nej.bratri
Ja mám jonas brothers neskutecne rada!JEJICH HUDBA POPISUJE JAK TO VLASTNE CHODI bud v lasce nebo pratelstvi!!!Jsou pro me nejlepsi skupinou!!!!!!Doufam ze nazpivaji vic pisnicek a ze zustanou takovi jací jsou doted!!!!!!Preju jim hodne stesti!!!Vzdy jejich fanynka!!! *4* *4* *4* -
Jonas Brothers
Jonas Brothers su ta najskvelejsia kapela <333 -
-
Re: Jonas Brothers
vikus: JJ jsou vážně úplně božíí!! *14* Kdo se ti z nich líbí nejvíc?? Mně Kevin *14* -
-
Re: Re: Jonas Brothers
joea :) -
-
Re: Re: Re: Jonas Brothers
i love joe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers
JOEA!! *14*
-
-
i love joe nick kevin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Re: Re: Jonas Brothers
mě se líbí teda nick....je takovej roztomilej..nepřipadá mi jako takovej frája...já ho prostě zbožňuju *14* *14* *14* -
-
AJ JA ho milujeem -
Jo mě se taky líbí Nick připadá mi fpoho ! Je to normalní kluk s kterým je sranda ale joe není taky škaredý.....ale kevin se mi moc nezamlouvá... *14*
-
-
-
-
SOU to BUZNY
Su To uplně BUZNY.
A buzny dělají i z tych děcek co je poslouchají. *16* *16*
Kdybych se mněl rozhodnout mezi smrtí a jima tak radši chcípnu *13* *13* *13* -
-
Re: SOU to BUZNY
Kreténe...!!! *10* -
-
Re: Re: SOU to BUZNY
to sozu buzny jako moje hocvno.a to že moje hovna jsou velkýýýýýýýýýýýýýýý -
a ty jsi zase trapný, nu což :D každý jsme nějaký :D
-
-
Re: SOU to BUZNY
tak běž chcípnout někam do kouta a neurážej. chybět nám nebudeš -
-
souhlas
-
-
-
BLBÁ LIDI
VŠICHNI KDO JE CHCETE POMLOUVAT DĚTE DO PRDELE TADY JE FANKLUB KAŽDEJ MÁ RÁD NĚCO JINÝHO p.s :JB SOU SUPER -
JB
My všichni milujeme Jonas Brothers.
Kdo se mnou souhlasí klikne na 1. *14* -
Jonas Brothers
Jonas Brothers sou úpe nejvíc libová skupina...já je pstě upe hafec žerůůů,úpe nejvíc sweet je Nick úpa pstě nejvíc sexy,úža,boží a úpe dokonale zpívá...včera sem si koupila jejich cédko a je to fakt hafec mrtě gooden,chybí mi tm teda pár jejich starších písniček který mám teda faktis ráda ae nevadííí,těšim se až jim vyjde další cédko a přijde k nám...mno já ho pstě musim mít!!!A holQy,nevíte jestli jim vyšlo náký dvd?Jestli jo dejte mi plosím vědět...mocky hafec díkes....Jo a Nick je pstě neeeeeeeeeeeeeeej a Joe se mi líbil když měl krátký vlasy ae ted tky celkem ujde ae Kev není nic moc ae zaručeně s nim je prdel jko s klukama...Nick is my best star,he is most sexy and sweet!!!!!!!! *14* *14* určo se mnou souhlasí dost lidí...a doufám že u nás budou mít co nejdřív samostatný koncert,jupí jupí,žerů je *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Jonas Brothers
myslim, že jedno DVD jim vyšlo, je to na www.jonasbrothers.com - shop, tam najdeš jak CD, tak DVD
-
-
Názory
Jako klidně si je tady pomlouvejte, máte pravdu je to DISKUZE kde se na ně maj psát názory, takže já budu uplatňovat ty svoje - že jsou pro mně nej skupina na světě :D jo a já je znám už asi 3 roky nebo rostě kdy vydali jejich klip Mandy :D -
-
Re: Názory
KOnečně nějákej fan z mozkem co chápe co je to diskuze *1* -
-
Re: Re: Názory
milujuuuuu jonas brothers ale spise joeho nez jonas brothers mno *14* *14* joe jo to je kus *14* *14* *14* k nakousnutíí *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Názory
jj já ho taky miluju!je to muj miláček!!nejrači bych s nim chodila!jenom kdyby to tak šlo!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Názory
Mno mě se taky líbí JOe *14* doufám žhe sem přijedou !!! chci je staršně moc vidětt !!!!
-
-
-
-
Ubožáci
Trapnější buzeranty jsem v životě neviděla. Ti se můžou líbit jen dětem a psychicky zaostalím *1* Jste ubožáci *1* *1* -
-
Re: Ubožáci
presne tak jdou to ubozaci vsech ubozaku lepsi jsou pussycat dolls!!!!!!!!!!!!!§ *1* *1* *1* *1* *1* -
hele nwm proč ani jak moc seš blbej, ale když se ti nelíbí tak sem nepiš že sou blbí, jo a buzerant seš podle mě ty! -
-
Re: Re: Ubožáci
Tak snad lesba,ne? Já na ty vaše JB kašlu. Ti sladcí hošánci(asi jak hnuj)jsou úplně vylízaní. To že jeden z nich chodil s Miley Cyrus to jen dokazuje. Všechno je to parta rozmazlených fracků!! At´zhnijou..... *1*
-
-
aha..tak co pak jseš teda ty?..kde to žiješ? každej má svůj vlastní styl.. takže nechápu podle čeho soudíš..! *15* Jako fakt nechápu!!? To spíš ty seš ubožačka když tohle dokážeš napsat..kdyby si aspon měla trochu rozum tak se náma vůbec nezabejváš... *15* Tokio Hotel jsou snad lepší bo co? *1* Neznáš je, neposuzuj! hehe..ted si mě fakt rozesmála, hed mám lepší náladu.. díky :) *14* -
-
hale ty zdeno polib si prdel pico ma pravdu no a co tak jsem chodime chceme je strapnit vis ty pico vymrdana *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ubožáci
Fajnéé..tak si zanadáwej wid.. pohodaaa, mě nic nerozhodí.. *1* Ztrapnit..? a myslíš že fans změníš tíhmle názor? Tak to asi těžko...ztapnuješ možná tak sám sebe.. *15*
-
-
-
když je nemáš rád/a tag sem nelez pže tady je všichni milujem *14* -
-
Protože jste blbí tak se vám líbí *1* *1*
-
-