Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máme nadeji

Tak jsem se na Nickovym myspace dočetla tohle! Dostávám hodne zpráv z Čech jestli k nim také prijedem ! Pokusím se to projednat z bratry ale nic neslibuji ! To je skvelá zpráva ne? Já když to četla tak jsem si říkala on zná Českou republiku není to uža? A dokonce možná prijedou!!!! A pokud neveríte kouknete sem http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=443252603&blogID=476864959
  • Jonas Brothers

Dneska my přišel email,že Kevin požádal Danielle o ruku a ona řekla ANO... takže bude SVATBA!! *4* *4* *4*
    • Re: Jonas Brothers

Dneska????? Oni se zasnoubili už v lednu!!!! Ale říká se, že se rozešli!!!
      • Re: Re: Jonas Brothers

To byl kec :D
  • Jonas Brothers

Jonas Brothers sou uplne nejlepsi skupina,a sou taaaaaak sladciiii!!!! *14* *14* *14* *14* *14*

Tyhlety ty 3 buzíky s pribuznelackym hlasem poslouchaj lidi ktery maj hovno starosti protoze normální lidi by takovýhle dementy neposlouchali,tohleto sou fakt totální sracky upiskany

ty pico co si o sobe myslis
      • ZMRDI TEPLY!

ZMRDI, nesnášim je!!Kdybyste radsi poslouchali metál nebo punk!! Třeba Linkin Park, ty totiž nesnášeni Jonas Brothers!!!!!!Zmrdi teplý, gejoušové, který maji malý péro!ZMRDI! vyrobim anti JB blog!
        • Re: ZMRDI TEPLY!

nejsou gejosove protoze nick chodil s miley atdd..a ty jsi snad videl jejich péra...??!!! *15* *15* debile jdi do prdele nikoho nezajimas...!! *9* *9* *15*
        • )))))

Nemuze si snad kazdej poslouchat co chce?....Tobe prece taky nikdo nekeca do toho,co poslouchas...

jak ty to zrovna muzes vedet?!!!a ze to rikas zrovna ty *15* *15* *15* a jestli tovis tak ses gej ha ha ha ha ha ha *15* *15* *15* *15* *1* to je vytlem jako prase *1* *1* *1* *5* a ikdyby ho meli mali tobe to muze bejt jedno ty se starej o pero tech tvich hvezd aby si zjistil jakyho maji maliho aby si moh osukat ha ha ha ha
          • Re: Re: ZMRDI TEPLY!

to je vytlem co RUFL LOL *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: ZMRDI TEPLY!

no tak za 1.sem holka a za 2.me je to uplne uprdele me se libi jejich muzika a nejsem devka abych si to rozdaval s kazdym druhym vis

jak to vis ze maji maly pero ty je snad znas no i kdyby si je znal tak ses teploous
        • az si zalozis blog to chci videt

hm tak delej chytrej tam ae asi nebude nikdo chtit chodit *15* *15* *15* *15* *15* *15* si asi tak neskodnej jako slepejs coz ty ses jestli neumis cist ze tady sou diskuses o JB a vis co se rika kdo to rika ten to je a vtomhle to teda pravda je takze to nikdo nemusi myslet ani rikat protoze ty to ses a jestli proti me neco mas tak delej me to nezajima ty mali mimino chapes nezajem *1* *1* a vis co az si ten blog udelas taky ti tam polezem porad jako ty nam do zadku a na tyhle diskuse a budem tam delat toco ty tady pomlouvat *15* *15* *15*
          • Re: az si zalozis blog to chci videt

hm tak to by sem se hadala...v cesku je vic anti JB nez fanousku JB... *1*

a co poslouchas ty kdyz ses tak chytrej a nadavas jim *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: Jonas Brothers

Já poslouchám porádnej metal tj.Iron Maiden,Slipknot,Korn,Disturbed,Sepu ltura,Metallica atd.a ne sracky typu tehle 3 geju poslouchat tohle tak skoncim v jedlickove ustavu *8*
          • Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers

zak proč sem lezeš?když posloucháš něco jinýho.Tohle je od tebe dost hnusný.Nejsou tak špatný.Jsou i hezký.Hlavně Joe.!!!!!!! *14* Nenádavej jim.oni ti taky nenadávaj.Jsi hnusnej .Víš mě se tvůj styl nelíbí ale nebudu tě kritizovat.A nadávat tvý hudbě.Tak sem nelez a drž hubu.Buzíku. *9* *13*

Přesně METAL 4 ever...SlipKnot...Nej *1*

mno tak si di poslouchat ty tvoje sracky a rikej tomu zazrak ae nam je to jedno hlavne kdyz uz tady nebudes pomlouvat JB tady sou totiz diskuses o JB a nn o metalu tak si dete na stranky metalu atd.:a tak si rikete ze je to skveli protoze tady sou diskuse opakuju O JB jestli neumite cist ae jestli chodite do skolky a cist neumite tak se tou nedivim protoze pisete tady uz tak dost katastroficky
            *15* *15* *15* *3* *5*

no prave metalisti nadavaji tem co poslouchaji pop rockovou muziku vis ja s tim mam zkusenosti driv sem metal taky poslouchala ale uz me to omrzelo tak sem presla na pop
        • Re: Re: Re: Jonas Brothers

ja vim poslouchá operu *15* *15*

mno vidis tak si di poslouchat ty tvoje opery ty sou nudny jako ty *1* *15* *1* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers

a ty di doprdele

Souhlasim... *15*
  • nick--love

Nicka prostě žeru...nejkrasnější a nejlepšíí.ten jeho hlas -nema chybu!! *14* prostě je nádhernej *14*
    • Re: nick--love

hey, nech mi z něj taky aspoň kousek! taky se mi líbí *14*
      • Re: Re: nick--love

Jasna ...ALE jenom kůsek..!
  • cesta za Jonasama

já je taky miluju *14* *14* *14* *4* *4* bylo by super kdyby všichni kterejm se líbí a píšou tady přízpěvky se složili na cestu za Jonasama nemyslíte??? *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* já sem pro.....kdyžby bylo víc lidí pro,tk bysme to mohly zrealizovat třeba o letních prázdninách!!! *14* *14* co myslíte????jestli by jste byli taky pro tk mi napište a já zjistím kolik by se složilo a rozpočítalo by se to a mohli by jsme vyrazit o letňákách *14* *14* *4* *4* napište mi na maila ju???já nwm jk vy,ale mě by se to líbilo takže pište *3* *3* *4* *15* *15* *15*
    • Re: cesta za Jonasama

cusky..uz jsem se ti ozvala na maila, vse jsem tam napsala....tak mi odepis!!..pa *3*

jj to by bylo super za nima jet prispeju a kdo se este ozval???
      • Re: Re: cesta za Jonasama

beru z5,už ozvala další osoba.to znamená že jsme pro zatim 3

zatim etě nikdo,ale do letňáků je ještě času *3* *3* ale potřebovali by jsme nikoho dospělýho,nebo teda aspoň já páč by mě jinak rodiče nepustili-ale myslim že bych nebyla jediná *7* *9* *9* ale pro Jonasy *14* VŠECHNO NA SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *14* *14* *14*

Jo to by bylo super. *1*

takže bys přispěla???
  • něco pro ty co nemají rádi Jonas Brothers

*16* *16* *16* Hej vy co tu pisete ze Jonas Brothers jsou desny a ze zpivaji sladarny atd... tak se nekdy kouknete na jejich stranky prelozte si to a potom porozumite jiste ani nevite o cem zpivaji, nekdy se treba taky kouknete je si teda mate Jetix na zivot s Jonas Brothers-living the dream Jonas Brothers protoze tam oni o sobe mluvi a rikaji o cem zpivaji, proc je to bavi atd.. a je si o tom nevite Jonas Brothers nejsou jen tri kluci ktery o necem zpivaji a kazdej na to uplne mega leti- jeto taky rodinny podnik nevite kdo se skriva za tou oponou atd... a nahodou oni jsou to jen tri normalni kluci kteri chteli zpivat a hrat tak to riskli a ono se to splnilo jako fakt jsem nepiste kraviny kdyz nevite co je pod tim povrchem...a jako to ze maji prstynky zistoty- to znamena ze jsou a budou panicove az do svatby je nahodou supeer aspon nejsou jako treba blby cesi ktery s kazdym spi uz od 14-15 let a taky jsou krestane a to je nahou supeer aspon neco veri ne jako cesi z kterych neveri celych 50%, fakt Jonas Brothers jsou a vzdy tu budou a to vy nikdy nepochopite
    • Re: něco pro ty co nemají rádi Jonas Brothers

ale nám je to docela aj jedno, takže si to možná psala upe zbytečně, říkat nám tady něco o tom jak jsou křesťané a kdesicosi... kdyby ses POŘÁDNĚ rozhlídla tak zjistíš že jsou takoví kluci i u nás v česku víš...ale ty asi furt čumíš na PC na JB... tak jak by ti bylo jedno kdybych tady psala o The Used tak by tě to taky nezajímalo a mávla by si nad tím rukou že pořád jsou to debilové (dávám příklad... třeba je vůbec neznáš) tak i když nám těm co je nemáme rádi budeš psát jak chtějí být panicové nám se pořád nebudou líbit... tak abys věděla že tvoje slova jsou jen slova poslané do hajzlu co se týká odpůtců JB!!
      • Jonas Brothers

Hrozne bych tet chtela svama byt na koncerte jste urcite fajn kluci jonas brathers *14* *4*

Tak tenhle clanek se nesmi oznamkovat jinak nez cislem1!!! Hey tys to oupe vystihla...ale fakt...super prispevek!

Ale ty ses něják rozpovídala.Náno jedna hnusn každej má holt jinej styl než ty... většina holek je zbožnuje.. jen bych schválně chtěla vědět co posloucháš ty za pičuse.!!! No a co že jsou panicové a zpívaj sladárny nám se ty jejich písničky líbí.. Tak sem laskavě nelez.. *13* *16*
  • Vy jste fakt trapný

Tak hele!!!!!!! Ty Vaše trapný názory jsou dost ubohý!!!!!!! Proč sem lezete, když je nemáte rádi?????????? Laskavě se zklidněte, klidně se běžte oběsit, skočte z mostu, je mi to fuk. Věnujou Vám tak akorát minutu ve zprávách a nic si tím nedokážete!!!!!!!!! Vaše matka si udělá nový děcko a vychová ho pořádně, protože už nebude chtít opakovat stejnou chybu jako u Vás!!!!!! A za 15let už po vás nevzdechne ani pes!!!!!!!!!! Tahle skupina je nominovaná na všelijaký skvělý hudební ceny a jednou to určitě vyhrajou!!!!!§ A co budete dělat Vy???????, Čumět na gauči s otevřenou držkou a říkat si ,,To není možný!!!!!!!!" Opravdu to nemá cenu na ně nadávat!! Ukazujete jenom svou ubohost a slabost!!!!! Oni už aspoň něco dokázali, ale Vy nedokážete NIC!!!!!!!!!! Přemýšlejte o sobě!!!!!!!!!
    • Re: Vy jste fakt trapný

JJ přesne tak.... Miluju je!!!!! A tohle má být diskuze o kapele Jonas Brothers, ne o tom, kdy zkončí svět....
    • Re: Vy jste fakt trapný

jo
  • Jonas

pls moc prosím podívejte se na moje stránky o jb a přidejte komentář www.fanclubjb.blog.cz děkuju moc
    *3*
  • !!!*LOWE*!!!

*14* *14* *14* *14* *14* Joe is BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jonas Brothers

Oooo sou fakt bestový!upa nej nej to se ani slovama nedá vyjádřit *14* *14* A Joe...muck *14* *14* *14* *14* *14* *1*

To co tady kravky jako ste vy písete to sou uplny hnoje,jie videt ze mamince cucate cecky a nemate poneti o zivote,dyt to neni normalni psat tady takovy picoviny dyt to nema vubec zadnej smysl *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit