Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tlupa

Tlupa Jonas Kokotu oznamila, ze k 1. 1. 2010 se rozpadne a ukonci svoji cinnost. Parada, alespon se ozeru jak diwa swinaJe to oficialne potvrzene na jejich net strance, Parada,
    • Re: Tlupa

hej swino na to ze me pekne seres tak pudem chlastat spolu zjo *1* *1* *1* taky uz se tesim az se teply bratri rozpadnou *15* *15* *15*
    • Re: Tlupa

nesmysl....nic neoznamovaly...teď na ně koukám..a nic takovího tam není!
  • ?????

A kde je mám jako urážet,na jejich oficální stránce(to asi těžko). *16*
  • t-music!

co to je? uz mi nejakej ten den nejde hlasovat na t-musicu....vam to jde? *7*
  • Božíííííí skupina!

To je naprosto božíííííííí skupina jich úplně žeru.Za týden jsem pobláznila JB mánií půlku svých kámošek a to tam jich mám přes sto!Jsou fakticky úžasní.Jsem ráda že je můžu poslouchat a bavit se o nich s kámoška teda o Nickovi a Joeovi ti dva jsou prostě k sežrání.No celá skupina!!!! *14*
    • Re: Božíííííí skupina!

já je tak miluju *14* a váš blog taky *15*
    • Re: Božíííííí skupina!

jo, taky žeru hlavně Nicka a Joea xD The Cute One a The Funny One xD a jen do toho - poblázni všechny svý kamarádky, ať JB věděj, že maj v ČR slušnou fanouškovskou základnu a přijeli sem na konzert xD *3* *14*
  • Oni...

Sorry holky, ale ta hudba je úplně bez nápadu... Další moderní sračka řečeno na tvrdo... Kdysi to byli TH a teď toto... Zkrátka shit... Není nad staré dobré skupiny z 60. - 80. let, jo, před pubertální věk bude muset teprv vyspět :)
    • Re: Oni...

no comment já už si toho ani nevšímám *5*

JB mi tu nikdo urážet nebude ! *výhružně čučí na monitor xD* já už mám pubertu za sebou a Jo Bros jsou ta nejlepší skupina na světě !

hmm právě že ta hudba je z nápadem a jakým nikdy bych netušila co t tři dokážou a že se tady docela slušn proslavili to je co iuž říct nemyslíš?Jo a oni nejsou TH páč jak jsem četla si je nikdo neplete s holkama:-D
      P.S.pro fanynky TH to nemysleno zle jen sem to četla:-)
  • JB

kdo je váš oblíbenec z JB ? *14* *14* MŮJ JOE!! UPE HO MILUJU!! =) ♥ =** *14* *14*
    • Re: JB

Joe je děvkař,já nechápu jak se někomu může líbít...............dobře přiznávám že jsem měla jonas brothers a hlavně joea ráda.ale to bylo tak před 7 lety teď už poslouchám něco tvrdšího...a ne někoho kdo má co dva týdny novou holku........a nevím jestli ste to už někdy četli ale já sem četla v jednom časáku že joe už není panic....prej že už nebyl panic v 18...
      • Re: Re: JB

No to teda neeeeeeee!!!!!!!!! Dyt mel jen par holek, jako normalni kluk v jeho věku!!!!!!! A v časopisech taky napišou sraček jak sviňa!!!!!!! Když nápišou, že skákání na z mostu bez lana je zdraví prospěšné, uděláš to???????? Jo a Joe je panic!!!!!!!! A jdi si na ty svoje "tvrdší skupiny"!!!!!!!!!!! Nestojíš mi za to, abych ti nadávala!!!!! Škoda slov!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: JB

ty si piča jak vysita.. nevis ani vo co go.. . JOE JE PANIC! NENÍ TO DEMENT ! a Joevi nadavat nebudeš! je nej! a jak si je mohla ty pííčou poslouchat pres 7 LETAMA?! KDYŽ HRAJOU TEPRVE 4 ROKY!! ty si fakt pica.. radsi mlc.. nevic vubec nic kravo!
          • Re: Re: Re: Re: JB

*pred

Jednoznačně Nick *14* talentovanějšího člověka jsem ještě neviděla.........nejhezčeji zpívá, na bicí válí naprosto nepřekonatelně, na kytaru a klavír jakbysmet a ještě k tomu všemu skládat tak úžasné songy..........já mít takového bráchu tak jsem štěstím bez sebe *15* *14*

U mě je nejky Joe *14*

Joeííííík!!!ploste nejvíc uzasnej, uplne ho zeru!!! *14* *14*
      • Re: Re: JB

.. jj Joe je strašnej kořen! :D :D :D ♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jsem do něho blázen!! *14* *14* *14* *14* *14*

Můj Nick, je táááááááááák sladkej!! *14* *14* *14* *14*
  • GAYS BOYS

KOMERCE!!!!! TY P--- JA SEM FANOUSEK LOL LOL LOL STRASNE MOC SEM FANOUSEK A JAK TY BUZNY MILUJU HAHAHA A HLAVE AD NEPRIEDOU DO PRAHY!!! TO BYSTE SE USLAPALI
    • Re: GAYS BOYS

jo do prahy ne ale do olmu jo ale nevim kdy

JB NEJSOU žádný buzny ty.....Važ slova!!!!!!!!!!! *16*

hele ty imbecile běž si rypat ratši na to lol lol lol (a pak se nediv kdo tu je buz..
      *8* *10* *16*
      • Re: Re: GAYS BOYS

ale ale kdopak se to čertí *5* lol *4*
        • Re: Re: Re: GAYS BOYS

to jsem se měla smát???
          *7* *7*
  • miluju je

mám je moooooooooc ráda uplne je miluju a kdybych je nekdy potkala asi bych stesim umrela ale nemuzu posuzovat kdo je z nich lepsi proste jsou good vsichni a prosim odpovezte mi jaky jsou jejich holky?? vim ze kevin se ozenil s danniele deleasou ale jakou ma joe a nick.furt totiz pisou ze joe chodi s demi lovato ale pak zas pisou ze s ni nechodi atd... a jeste prosiiiiiiiiiiiiim kdo ma na ne jakykoliv kontakt napiste mi ho dekuuuuuuuuuuuuuuuju *14* *14* *14*
    • Re: miluju je

Tak pokud vím, Nick je single a Joe randí s Ashley Greene (Alice ze Stmívání).
      • Re: Re: miluju je

ne nick neni singl doopravdy chodí s macy z jonas doopravdy bylo to napsany v bravu..!! *14*
      • Re: Re: miluju je

Joe chodí s tou děvkou Ashley, vůbec ji nemám ráda, jenom ničí Joa! *9* *9* *9*
  • BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Bééééé, Jonasci nevyhráli cenu MTVEma!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Vyhráli to ti zmrdi Tokio Hotel, ale co čekáme, když je to v Německu a oni pro sebe ami hlasovali!!!! Jonásci řekli, že to nechají na svých fanoušcích. Oni jsou aspoň poctivý!!!!! *14* *14*
    • Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Oni jsou tak podstivý haa haah Bla bla bla... Hepšííí(je to pravda)
    • Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jo!! ale co pro mě jsou pořád skupina roku a nějaká pitomá soutěž mě v tom bránit nebude..:D *9* *9* *1* *1*
      • Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Pro mě jsou taky nelepší i Grammy si zaslouží!!!!!!!!!!
        • Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

přesně tak sou supeeeeeeeeeer *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jj to zasloužíí!!!! *16* *8* *8* *9*
          • Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

To jo, ale na druhou stranu-i kdyby se daly dohromady všechny ceny světa, tak by to nestačilo, protože na to jsou mooooooooooooooooooc dobrý:). Mají úplně nejlepší a dokonalou hudbu, takže žádná cena to nemůže přesně vystihnout *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jo beztak jsou nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

*nelez

Tak sem neles nikdo se tě o to neprosil

Gramy si rozhodně nezaslouží tyt ani neumí spívyt a ty texty jsou příšerné *8*
  • Zdravím jen fanoušky a faninky!

ahoj všechny faninky (i fanoušci ale předpokládám že moc kluků JB nemá rádo :))Když jsem přišla na tuhle debatu tak jsem si myslela že se tu bude kecat hlavně o JB a né o tom jak se správně píšou slova a že se mají někteří vrátit do školy a naučit se psát(některejm bych to ale doporučovala *4*.Takže bych prosila ty kteří tady dělaj ten rozruch aby s tím urychleně přestali ,protože já třeba nemám moc v oblibě např.p!nk nebo TH a urážim je někde?ne protože si jich nevšímám!Tak to skuste taky jestli teda dokážete pár dní někomu nenedávat nebo urážet jo?Ahoj!
    • Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!

Ty mi tu mluv o gramatice! *1*
      • Re: Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!

No vidíš už to správný psaní zase rozebíráš!Jsou tam třeba chyby ale přečetl/a jsi to nebo ne?

já si myslím že je Nick boží
      někdy si s mojí nej kámojdou děláme
      srandu že mu voláme mobilem *1*
      já vim sme prdlí Nick je sqelej ten jeho
      hlas miluju ho a snad ho někdy uvidím *14*
      • Re: Re: Zdravím jen fanoušky a faninky!

ja si s Nickem pisu na myspace. On je taaaak sladkej.

jo!! já s tebou souhlasím!'!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit