-
zlatý otto 2008
v bravu zlatý otto 2008 porazili jonas brothers tokio hotel takze jsou na 1 miste *3* *3* *3* *4* *4* (kategorie skupina samozrejme *15* ) -
-
Re: zlatý otto 2008
To je snad jedno,ne? Která sračka vyhraje,vždyt' máš fuk,jestli tahle nebo tahle.... *1* -
-
Re: Re: zlatý otto 2008
tak vypadni sračko!!! *8*
-
-
Re: zlatý otto 2008
anooooo ! ! !
-
-
onich
jsou fakt super *14* .líbí se mi joe *4* .už jsem ho 2 namaloval.a proto doporučuji jonas brothers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *14* *1* *14* *14* -
-
Re: onich
ty seš gey? *1* *3*
-
-
moc
mam dobry texty to se musi uznat a sou to bratři jak se patří když bude te chtit onich pokecat napiste na 409717806 *14* -
-
Re: moc
ja bych si taky rada pokecala.. bydlim totiz ve Spanelsku a i kdyz mam jejich telefon nemuzu se jim dovolat... *9*
-
-
Re:ffff
jisty/a fanda (pavlusqa) sem pridal uplne ubohy komentar jak vis ze jsou nejpopularnejsi skupina nasi doby? aha tvuj super skvelej mozek si to uvedomil sam , koukni na nejaky americky stranky a zjisti si ktera kapela je nejoblibenejsi ja bych typnul ze na prvnim miste v soucasnosti jsou kings of leon nebo metallica -
-
Re: Re:ffff
no tak a jak ty můžeš vědět, že tam bude např. ta Metalica, nebo to druhe to ani nikdo kromě tebe nezna jo tak klidni hormon.... *10* *8* -
-
Re: Re: Re:ffff
Víš když jsem tak ubohá tak me nereš *1*
-
-
Re: Re:ffff
Jo souhlas
-
-
jonas brothers nej
Nejlepší skupina na světě.Hrozně se mi líbí od nich líbí písničky.Poslouchám je každý den a noc.Nej nej skupina.Play their music. *14* *14* -
kdo se libi tobe???anicko i vam vsem
no tak anicko nedalo by se rict ze je sexy protoze nejsem uchyl (ani ty nn) ae NICK je nej klucina a za tim si budu stat a co ty??kdo se libi tobe?? *3* *4* -
Happy Birthday
Vsechno nejlepsi Nicku *4* -
Jsou to Ti nejvíc kluci světa
Jsou to Ti nejkrásnější kluci na světě...:-*...Maj nejlepčí muziku a navíc jsou upe děsně : sexy,roztomilí,krásní,praštěn -
-
Re: Jsou to Ti nejvíc kluci světa
kura vono se mi to tam nevlezlo..bhéé:(..:D no jsou stě nej!
-
-
FF
Ahojte, mtknete na moje FF s Jonasy na tomto blogu: http://charmed-werisek-us5.blog.cz/
Moje FF se jmenuje Au-pair nebo něco víc?
Napište i koment:-) -
JONAS BROTHERS
vyměním Jonas Brothers za Green Day nebo Ewču Farnou... xD spěchá =D -
-
Re: JONAS BROTHERS
a co vyměníš? plakáty nebo co -
-
Re: Re: JONAS BROTHERS
jjj plakát mno...ae ten mám jen jeden...takže etě nějaké obrázky... =D
-
-