Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fgsdf

Abyste se z nich tady neudelaly vy dyliny to neumite nic jinyho nez furt kopirovat to co frci v Americe??? Nj snazite se bejt in ale uz je to fakt trapny. HlAVNe tO V@se PsANi
    • Re: fgsdf

tak se uděláme, co je ti po tom!!!!!! My je máme jenom rádi a snažíme se je bránit před těma, co na ně nadávají!!!!! Kreténe vyjebanej!!!!!!!!
  • vase nej faninka

miluji vás *14* ste uzasny mam novi telefon a mam vas na tapete pisnicky mam jeno od vas *14* ste frajeri vsechny casopisi kde ste meli plakat tak sem je proste musela mit a nebo na titulu.Jo a film CAMP ROCK byl uza *14* *14* *14* *14* *14*
  • J.B.

Tyhle týpky jsem objevila náhodou a totálně mě rozsekali....hlavně jejich prní písnička Yeat 3000 kterou jsem slyšela jako první...*1* je to úplně přesně můj styl!!! Líbí se mi jak hrajou! A jejich koncertu bych se fakt nebránila *3* *1* *1*
  • Druhá výplata

Hledáte přivýdělek, ale nechcete ohrozit své zaměstnání? Řešením je práce doma přes internet. Nabízíme volnou pracovní dobu na výdělečném webu, na kterém můžete reklamovat i své aktivity. Jednoduché, zvládne to i dítě.
    nebo www.krasavice.prace112.cz
    *3*
  • Kamikaze :D

hmm,tenhle rok jsem ještě nenadával na JB to musím napravit *1* tak kde začnu :D pro začátek bych zmínil ,že je to komerční kravina...to samozřejmě *1* dále bych doporučil fanynkám skupinovou terapii...jelikož kdo tohle poslouchá to nemá v hlavě v pořádku(za větší hudební nevkus se dá označit snad jen už US5 *1* )prostě komerce,reklama a žvásty s panictvím...hůř už klesnout nemůžou...(snad)..tím mýslím že us5 jsou úplný dno :D,rovnou si ušetřete komentáře typu:přoč to sem píšeš nikoho to nezajímá...1)baví mě to(se s váma hádat :D),2)tohle je demokratická země a můžu si psát kam chci ,3)můžeš mě klidně ignorovat... a konečně...JB je komerční rychlokvaška na kterou si za 2 roky nevzpomenete... *1* ,hm tak sem vám poskytl dostatek argumentů se do mě pustit ,takže očekávám tvrdou hádku,nezklamte mě *1*
    • Re: Kamikaze :D

pomalu uz komentare tohodle typu zacinam ignorovat...
      • Re: Re: Kamikaze :D

POMALU...tak je ignoruj uplne...vsem tim POMUZES *9*
        • Re: Re: Re: Kamikaze :D

si pomuzu tak sama... *9* ...hey fakt lidi (fan JB) oupe je ignorujte....jasne, my si stojome za tim, ze jb jsou nejbestovejsi (a to jsou :-) ), ale tihle trapaci co tu nemaji absolutne co delat, jsou trapaci, co si myslej, ze kdyz tu napisou neco ve stylu " metal/punk´s not deat" potopej tim oupe nehorazne JB style...zbytek si preberte sami, nechci se kvuli tem...ani nwm, jak je nazvat...proste je to oupe demence...fakt na to serte...oni nevedi jak JB vnimame my. Proste jsou jinak staveny na to, aby to pochopili...takze: VYKASLE TE SE NA NE, A JEDNODUSE JE IGNORUJTE...nema smysl si nima kazit naladu a zbytecne se rozcilovat... *3*

no vidis tak to si kapnul na tu pravou vec ae myslis ze ti to pomuze???se snama hadat a pomlouvat je??a mimochodem za rok kdy oni budou este vetsi hvezdy nez ted a ty ty chudacku si budes fut mslet ze sme na ne zapomneli coz je nepravdepodobny *8* a este neco si k smichu chadacku co si to o sobe myslis ??ze si buh?nebo co???ja ti neco povim ty nejsi buh ,ty si TROSKA protoze ten kdo nadava komu koliv tak je chudinka a nikoho tady nezajimas
      • Re: Re: Kamikaze :D

rofl *1* že mi to pomůže ? nic takovýhleho nechci... já se chci jen pobavit,popřípadě zajímavě podiskutovat...a co si o sobe myslím ..že sem bůh ? :D WTF co to meleš :D řekl sem snad něco takovýho ? :D ne to ty si spíš na něco hraješ,co nejsi ,nesnaž se dělat chytrou...vůbec ti to nejde...ja chci jen diskutovat...co je na tom divnýho...BTW na takhle naivní a hloupý příspěvek je radost odpovídat *1*
        • Re: Re: Re: Kamikaze :D

no ja teda nwm jak ty ae ja se nedelam jinou a chytrejsi tim ze chvalim nekeho kdo uz hvezda je, ae ty ze sebe delas buhvi jak chytryho ze pomlouvas nekoho kdo ti nic neudelal *15* a navic kdybych nebyla chytra asi bych nezjistila co to tady na nas hrajes ty a tvoje prihloupla kamoska takze si bezte pomlouvat jiny ktery oto stojej!!!! *15* *15* *10* *1* *13* *5* *5*

Pěkně Khare *3* Takovy rychlokvasky predci jen Ass5 a Tokio Kokot *1* Ale bojim se ze ani jeden z tech bodu nepochopi *1*

Hey DOBŘE!!!!*15* *15* *15*
  • nechte je BEJT!!!

TAKŽE TOHLE PRO VŠECHNY KRETÉNY CO NESNÁŠI JB A PÍŠOU SEM O NICH JAK JE NESNÁŠÍ JAK JSOU TRAPNÝ ATD.!!PÍŠU TO PRO VŠECHNY KOKOTY CO JIM TADY NADÁVAJ PROTOŽE KDYBYCH TO MĚLA PSÁT KAŽDÝMU MAGOROVI ZVLÁŠT TAK SEM TU JĚŠTĚ ZEJTRA!!!!TAKŽE PRO VŠCHNY CO TU NADÁVAJ JB:DĚTE DO PR... JSTE TRAPNÝ A UBOHÝ CHTĚLA BYCH SLYŠET VÁS JAK ZPÍVÁTE!!!! *13*
  • miluju!!!

heeej Liidii
    Jonas Brothers sou ta neeeeeejlepší skupina sveta oni sou upe božííí!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • NEMATYTUL

Pro ty co jim vadí že tu píšeme *9* *9*
    mi taky vadí že když přepínám TV tak dřív nebo pozďeji narazím na ty BUZNY *8* *8* *8* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
    • Re: NEMATYTUL

to je tvůj problém...
  • ghjdg

hele nechci tady nadávat takže vám to řeknu takhle.Zkuste si někdy zahrát v kapele před mrtě díváku a zahrát aby se jim to líbilo...Klidně se s vámi vsadím že nezahrajete ani tón když budete mít takovou trému a chci tím říct at jim nenadáváte když ani nevíte jaké to je.Takže ještě někdo je tu bude buzerovat tak se naštvu a dám vám po držce *5*
    • Re: ghjdg

jo ale ja neplet do toho jak by nam bylo kdyby sme byli misto nich ale slipknoti delaji to samy takze tedy pisu jenom o jejich stylu hudby ktery se mi vubec nelibi.Kdyby spivali Hard Metal atd. nereknu to by sem tu napsal ze ujdou ale tohle!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: ghjdg

*16* *16* HELE JESTLI SE TI TO NELÍBÍ TAK JE NEPOSLOUCHEJ NIKDO TĚ DO TOHO NENUTÍ POSLOUCHEJ SI TY TVOJE SRAČKY!!!A NESER *10* *10* *10*
  • ???*

nechapem čo proťi ním máťe?? .......tak vedia spievať to je na tom niečo zlé?? ......ako vy len závidíťe že niekto niečo takéto dosiahol........a súhlasim s Nicitta ......ako Kevin je ženaty...Joe mal uš peknú kopu priateliek a ani Nick neni celý život sám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší