Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm..

hmmm..vcelku dobrá group....!
  • SAMÝ HÁDKY

jÁ BYCH ŘEKLA,ŽE MÍSTO TOHO ABY STE SEM NĚCO NORMÁLNÍHO PSALI TAK VY SE TADY FURT HÁDÁTE!!NECHCI SE DO TOHO PLÍST,ALE TADY SI FAKT NA DÁVAT NEMUSÍTE!!JE SICE PRAVDA ŽE TY ,,SMIZUZI,, TADY FURT NĚKOMU NADÁVÁŠ ALE TADY FAKT NEMUSÍŠ!! TAK SI TO BĚŽTE VYŘÍKAT NĚKAM JINAM!! *13*
    • Re: SAMÝ HÁDKY

MŮŽU ZA TO??!! ŽE SI ZAČALI????? A NADÁVALI JB!!! JÁ SEM SNÁT CHODIT NEMŮŽU NEBO CO!!?? JE TO MOJE VĚC!!! JSEM FANYKA A NA TOHO KOKOTA SE MŮŽU VYSRAT!!!!!!!!! *8* a prosimtě.. neber moje jméno do huby ty ajuško11!! dpbře mno.. když tady někdo bude nadávat JB sprostýma narážkama tak co mám jako udělaT???? a NEJSU JEDINÁ!!! *16* *16*
      • Re: Re: SAMÝ HÁDKY

Ježiš tak promin! já sem nepsala že sem nemůžeš chodit!! ale at si to jdete vyříkat někam jinam!! já tě chápu že JB bráníš ale zas tak sprostá být nemusíš!! teda aspon né tady!! *10* *8*
        Já vim že nejsi jediná!! A JÁ SEM ŘEKLA JEN SVŮJ NÁZOR!! Tohle je stránka o JB a skoro každej den sou tady nějaký 2 ososby který si nadávaj!! tak je ignoruj je to jejich názor jako ten můj!! Ty si stuj za svym ale nenadávej jim tady na týhla stránce!! *16*
      • Re: Re: SAMÝ HÁDKY

Až bude v budoucnu tvůj šéf kritizovat tvou práci, taky mu nadáš do kokota???
  • -

jb jsou fakt cool hlavně joe *14* *14* *14*
  • koukej

hej lidi zařídím aby přijeli do čr!! chcete? *5*
    • Re: koukej

A jak? To by mě strašně zajímalo!
  • Koncert

Hele lidi, budou mít letos JB koncert v Česku?? A jestli ne, tak nevíte jestli někdy v budoucnu jo???
    • Re: Koncert

Doufam ze nikdy!!!!!!!!!!!!! *9* *9* Nedalo by se to vubec poslouchat. Takovej hnus.
      • Re: Re: Koncert

di do hajzlu!!!!!!!!!ty hajtro jedna usraná!!!!chtěla bych widět teba jak zpíwáš!!!!oni aspoň narozdíl od tebe umí zpíwat a jsou slawný!!!tak jim nedáwej a WYPADNI když je je nemáš rád/a *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*

*10* *10* *16* *16* *8* *8* HELE TY KURVO CO JIM NADAVAS TY PICO *16* *16* *7* *7* *7* TY SI SNIMA SNAD SUKALA ZE TO VIS??????JA NERIKAM ZE JA JOP AE NEVIDIM DUVOD K NADAVANÍ TAK SI HLED SVYHO A NESER SE SEM A HLAVNE NESER MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TY KUNDO VSELIJAKA!!!!!A NECHAPU CO SI VO SOBE MYSLIS TY KRAVO NAMACHROVANA!!!!!! *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16*

Přesně...to by sem musela jet z Prahy pryř...třeba za babičkou...a s ní rači poslouchat dechovky *10*

jdi do prdele *10* kdyz se ti nelibi jonas brothers tak sem nelez kokote!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Kluci

Ty kluci sou tak sladký hlavně Nick a Joe víc Nick, Joe je jen hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sou bozzziiiiiiiiiii

normalne sou uplne supis a dneska se mi oich zdalo a ve skole sem myslela ze se poseru anisem nedavalapozor papa a miluju jonas brothers *14* *14* *14*
  • Zlatíčka

Jonas Brothers jsou (aspoň pro mě) nejlepší skupina, žádnej z nich není gay (jak tu někdo psal) , jsou to hrozný zlatíčka a mí miláčci. Kdo se mnou nesouhlasí, ať si to nechá pro sebe, a kdo je se mnou, ať se ozve!
    • Re: Zlatíčka

jsem taky s tebou *14* *14* *14*
    • Re: Zlatíčka

jsu s tebou!!! *3* *4* *16*
      • Re: Re: Zlatíčka

ja se s tebou nikoho tady nezajima to ze je nekdo nema rat sem bysme meli psat jen samipochvali za ty vykony co oni davaj ze jj??maj fanousky radi nadevse i s rodinou a my zas je I LOVE JONAS BROTHERS *14* kdo je ma este rat??
      • Re: Re: Zlatíčka

jeeee sorry ten smajlik červený tam nemá byt to bylo omylem *1* *1*
  • !!!!!!!!!!

jsou uplně užasní... *14* mám je MEGA rááda.. jsou supeer.. *15* *14* *14* *14*
  • bvh

Jsou to totální debili,nechápu jak to můžete poslouchat. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: bvh

tak hele ty kreténe nebo krávo!!!já ti řeknu jak je můžu poslouchat prostě je straaaaaaašně MILUJU a hlavně ♥Joa♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* takže jim přestaň nadávat!! *13* *9*

Souhlasím sou to debili buzeranští neco jak TH. *8*

miluju je.......hlavne joe je k sežrání.a vy se děte vycpat....sme nelezte když se vám nelíběj
      • Re: Re: bvh

Nevim proc by sme tu jako nemeli lozit kdyz vy co ty buzeranty poslouchate lozite vecne na blogy jinych skupin ktere urazite a nadavate na ne a JB tam vychvalujete!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit