Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blé...

Tohle je diskuze o JB a sem si můžeme psát sví názory......můj je že JB jsou ty největší kreténi v galaxii co si hrajou na rockery ae přitom to sou hrozní diskanti........já je nesnášim a na jejich hudbu mám alergii......OMG fakt lůzr roku.....newim kdo je objevil ae vim že udělal moc velkou chybu!!!! *13* JB jsou kreténi.....
    • Re: Blé...

asi nevis jak vypadaj diskanti co?radsi si to nekde zjisti nez tu zacnes psat takovi kraviny.a na rockery si rozhodne nehrajou maj svuj vlastni styl a nikoho nenapodobuji.a jestli mas na ne alergii tak je neposlouchej.asi ta jejich hudba bude dobra kdyz maji tolik fanousku
      • Re: Re: Blé...

Jo dobrá hudba to bude možná tak pro 12leté až 13leté fanynky, které jsou posrané z jejich vzhledu a nemají to v hlavě v pořádku. A ne z toho co a jak hrajou. Takže si raději dál ocucávejte jejich plakáty a nedělejte chytré že se kdovíjak vyznáte v hudebních stylech... Tak a teď mě tady můžete začít nadávat ať se tady u nás doma všichni pobavíme!!! *1*
        • Re: Re: Re: Blé...

s radostí!!ty krávo blbá kdy pochopí ten tvůj blbý mozek že je má někdo rád!!! *16* *16* no a když to nemáme v hlavě v pořádku tak si nás nevšimej a bež si za svojíma skupinama!!!to je tak težké pochopit kurva!!!????
          • Re: Re: Re: Re: Blé...

Hele šetři s těma sprostýma slovama. To tě doma neučili, že takový 12letý malý holčičky sprostě namají mluvit?..PS: až se naučíš psát tak potom choď do diskusí. *1* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Blé...

A to řek kdo????

a tobe zas došlo že máš jít do prdle!!!!!!!! *5* *5*

Konečně ti to došlo SLÁVA!!

víš co už mě to s takovým kokotem nebaví klidně jsi mi tady nadávej a piš mi ale já ti odpovídat nebudu o takoveho zkurveného kokota nemam zajem se hádat *8* takže od tedka budu psat s lidma kteří mají rádi jonas brothers ale budu se bavit i kdo nema rád jonas brothers ale jenom stím kdo jim nebude nadávat!! *13* *13* tak sbohem kokote!!

Asi tvoje osvědčená technika že ano ale u mě se neosvědčila takže smůla... *13* *1*

tak dobře ven si mapu čokla a baterku!!mapa ti uletí čokl ti uteče a batrka ti zhasne a si v prdeli!!! *1*

No klidně ale napřed mi musíš ukázat cestu ty už to tam určitě znáš. Tebe už tam muselo poslat lidí že bych se nedopočítal... *1*

jdi do prdele ty čuráku zasraný!!!!!!

Hmm..Sama si řekla že jsem debil zkurvený, zpičený, zmrdaný a když je někdo debil tak to asi logicky nemá v kebuli v pořádku to znamená že ani nemůžu pochopit že mám jít do prdele a že tu nikoho nezajímám když už jsem ten debil. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* PS: A na diskuse o TH si běž sama protože to jsou stejní čůráci a pičusi jako ti zajebanci JB. A od takové malé krávy jako si ty se z tadyma nenechám vyhnat tak si to kurva pamatuj ty mi nebudeš rozkazovat ty PÍČO MALÁ!!! A modlit se můžeš jak chceš... *1* *15*

*nepíšu

a jestli ti vadí že tu nepíču čárky tak to je tvůj problém *1* je to moje věc!! *13* *13*

my všichni:víš co polib mi prdel!!! *10* ty debile zkurvený,zpičený,zmrdaný... *10* hlavně že ty to máš v té tvojí kebuli v pořádku!!! *8* *5* můžeš už konečně pochopit že máš jít do prdele a že tady nikoho nezajímáš!!! *10* a je to můj problém že neumím psát tak to neřeš!! *13* *8* a běž už do prdele za tokio hotel..attd.. *16* a nebo víš co by bylo ještě lepší!!!Abys už konečně šel za svýma sračkama jo!!!! *8* *16* *10* a ted se modlím abys to pochopil!!! *4*

Sorry teď tě asi zklamu já ale nejsem takové prase jako ty abych se posíral. A kde si přišla na to že umíš psát tak to teda nevím.

sorry umím psát!! *1* tě zklamu!!!poser se!!
          • Re: Re: Re: Re: Blé...

Sorry ty p*čo zamrdaná, ale ja jsem ON ne ONA. A kdyby to ta tvoje vymaštěná věc co máš v hlavě (jestli tam teda něco máš, což pochybuju)nepochopila, tak ON znamená, že jsem kluk. Ale jinač na této diskuzi je fakt sranda ještě větší než na té o TH. Takže sem asi ještě párkrát zajdu když se budu nudit....Hlavně se tu všichni hádejte je to k posrání když to člověk čte. *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*

a jak to mám kurva vědět že jsi ON máš tam napsané my všichni tak stěri!!šuline zmrdanej!!
    • Re: Blé...

táhni do hajzlu sračko jedna!! *10* chtěla bych slyšet zpávat tebe!!to by bylo určitě horší jak ječení opic *1*(hahaha)a když je nemáš ráda tak sem NELEZ!!!já mam zase alergii na tebe ty trapko hnusná!!protože já mam alergii na všechny lidi který nesnáši JB!! *13* *13* *13*
  • Jonas brothers

Tak hele jestli nemate radi jonas brothers tak nechap proc sem chodite??kazdy mame jiny styl hudby....me se treba libi takze budte radsu ppsssttt.......... *3* *16* *5* *5* *1* *1* *5*
    • Re: Jonas brothers

At žijou JB. Blbej metal není hudba. JB *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Práce z domu

ZÍSKEJTE 2. VÝPLATU KAŽDÝ MĚSÍC!
    Nabízím nenáročnou,ale zajímavou práci,která Vám přinese i zajímavé finační ohodnocení. Váš stávající plat,či mateřská pro Vás bude jenom kapesným. . Vhodné pro studenty, ženy na MD,ale i pro všechny zaměstnané lidičky,Celá ČR.
    www.nakupujavydelavej.eu
    *3* *3*
  • Má úvaha

Mě se zdá že je to další typická holčičí skupiny jako Tokio Hotel...obyčejná komerce...
  • noty

Ahojda, chcu sehnat noty písniček JB, ale nevím kde hledat! Napadlo mě zeptat se jich, ale teď mají turné a moc práce!
    • Re: noty

tohle mělo být nenápadný nadhozeníže se znáš s Jonasama osobně?!!možná to zabralo na ostatní,ale na mě NE!! *13*
      • Re: Re: noty

oni mají myspace!!!!!
  • JB!!!!

Mají chytlavé úžasné písničky!! Miluju je, a Joe Jonas je nádherneeeej *14* *14* *14* *14* *14* Prostě KUnDiiSh *4* *14*
    • Re: JB!!!!

jasne taky se mi hrozne libi joe jonas ja ho proste mocinky miluju *1* *14* *14* *3* *3* *1*
      • Re: Re: JB!!!!

ahojkyy joe ten je upe upe kráááááááááááááásnej *14* *14* *14* *14* upe ho lavuju nejradsi bych ho sežrala láskou!!!!!!!!!!!! *14* *14* proste je nejlepsi krasnej božíííííí .... miluju ho nejvic na svete *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: JB!!!!

no to nejsi jediná já ho taky strašně miluju!!!je to moje lááááska!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • cesta za Jonasama

To bych brala *14* Jonas Brothers přímo zbožňuju *14*
    • Re: JB!!!!

MILUJU JE A JOE JE NADHERNEJ,PRIMO K SEZRANI A MAJI NEJ NEJ NEJ PISNICKY!!!!!!!!!!§§ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • básnička

Jonášovi bratři,chlapci,jak se patří,všechny mladé české ženy jsou na ně moc nadrženy
    • Re: básnička

*1* *1* *1* hey hustyyy!!! *1* *1* *1*
  • jaky styl?

jaky styl hudby hrajou? *7*
    • Re: jaky styl?

hrajou rock. čistej rock.
      • Re: Re: jaky styl?

ROCK?? Ty seš asi úplně vypatlanej?? HT vůbec není rockový!! A třeba Given Up nebo Qwerty? Ty voe táhni odkud si přišel.
  • ??

Ježiš co to je ?:D *9*
  • ¨neejLepší

Wow *14* *14* Oni Jsou NejLepší Nejkrásnější nejúžasnější. a kdo tvrdí opak :-) tk nwm jako *14* *14* Oni Jsou Ti NejLepší co ZNám♥ a PřeJu Jim Upe Všechno NejLepší:-) *3* *3* *14* Hlozně sme chtěla na ten jejich koncert v Německu:-( ae co snad sme někdy přijedou:-( *14* *14* *14* TěšuNNQQám na Jejich nový song! Joe Nick Kevin sou Upe KozeLný!! SuPer Zpěvaci!!! *14* už Nemám Slov.. PStě BOŽÍÍÍÍ*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ¨neejLepší

máš naprostou pravdu sou nejky a nikdo se jim nevyrovná každá písnička je prostě bomba a kdo o nich říká že neumí zpívat tak je fakt total namydlenej *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit