Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podpora

AHOJ HOLKY, JESTLI CHCEME TROCHU PODPORIT JONAS BROTHERS, TAK POJĎTE NA TYTO STRÁNKY A HLASUJTE, ŽE SE VÁM LÍBÍ JEJICH KONCERT 3D EXPERIENCE! PŘEČTĚTE SI, CO O NICH PÍŠOU TI UBOŽÁCI :/ http://www.csfd.cz/film/251514-jona s-brothers-3d-koncert/?expandUserLi st=1&ratings-page=7 *3*
  • JonasFan

Sakra lidi, proč se hádáte? Já JB osobně miluju a taky mám kapely, který nsnášim, ale pomlouvám je, nebo urážim? Ne! Tak toho taky nechte! Možná neni Miley štětka, možná jo, ale co my víme... Možná sou Jonas buzny, možná ne! Ale my je máme rádi kvůli zpěvu a ne kvůli sexuální orientaci, nbo vzhledu!! Nechápu vás. Každej má svůj vkus a já, jakožto naprostý neznalec, se taky nemotám do vašeho hip-hopu, rapu, R'n'B, Rocku, nbo metalu....
  • Frajeři...

Jonáásci jsou nejlepší skupina na světě....mají nejlepší písničky a jsou to prostě ti největší borci jaké znám...žeru jeeee..... *14* *14* *14* *14*
  • hrůza

jak tady tyto blbečky může někdo poslochat? kdo je poslouchá je magor..oni naprosto neumí zpívat !! jak se někomu můžou líbit?! jenom holkám do 12 let!! později vás to snad přejde.. *1* *1* *1*
    • Re: hrůza

Gratuluji. Tvůj příspěvek je jedním z "nejlépe" hodnocených *1* *1* *1* . A ani to nedalo moc práce, viť. Když se ti Jonas Bros. nelíbí tak sem nelez, tahle diskuze je pro jejich fanoušky. *13* Jinak magor může být každý a nejčastěji jsou to lidé jako ty. *4*

*15* Jonas Brothers jsou u mě mezi nejlepšími kapelami. *15*

ty seš fakt kráva di s tvíma řečma do pr.ty posloucháš akorát tak karla gotta co ty seš fat trap *16* *10*
      • Re: Re: hrůza

Karel Gott má storkát větší hudební hodnotu, to si uvědom, někam to dotáhl bez papinka, má hlas, má charisma, vyjadřování, takovou barvu hlasu má málokdo.
        • Re: Re: Re: hrůza

Jo je dobrej, ale Jonásci aspoň nebudou litovat, že otce zanedbávali!!!
          • Re: Re: Re: Re: hrůza

A tobě děkuju, žes nezavrhla můj názor, máš u mě velké plus.:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: hrůza

Smekám, žes zavrhla vulgární výrazy. Tak jinak - Já osobně nevidíšm nic špatného, když vyjádřív smůj názor. Osobně jsem sem vůbec psát nechtěl, jenom jsem na hudebnich skupinach na toto forum narazil a rekl si, ze se podivam, proc je ta kapela tak popularni. Uprimne me ale zarazilo to vyjadrovani fanynek a vzajemne urazeni at uz strany pro nebo proti. Osobne si myslim, ze je to smutne, protoze hudba ma spojovat, ne lidi postvavat.
            • Re: Re: Re: Re: Re: hrůza

no víš. možná jsem malá ale ty blbý! *15* nwm proč tady ze sebe děláš inteligentního člověka.. když nejsi.. protože chodíš na stránky a do skupin které nesnášíš a kecáš osatním do jejich věcí!! *16* ... je to docela trapné jsem chodit a kontrovat kdo sem něco napsal a odpovídat!! *1* vidíš a to jsem řekla klidně *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

ježiš.. no tak si běž za Karlem Gottem... ten je nám u prdele víš!! kokote!!! už nejsme v 80. letech!! debile.. seš tak trapnej a ubohej až se ti směju!! *15*
          • Re: Re: Re: Re: hrůza

Ne, já se nezasek v 80-tých letech, já jsem se práveže vyvinul v chápavého tvora, který objektivně nahlíží na dění jak na hudební scéně, tak na celej svět kolem mě a celkem mě děsí, kam celá společnost spěje, ale to je jiná. Já jsem projevil názor, ty jsi ale ukázala, že jsi zakrněla ve věku deseti let jako rozmazlený fakan, který neumí akceptovat názory jiných a mele si svoje. Je mi tě líto, že se neumíš s lidmy jiného postavení bavit slušně a kultivovaně.

drž hubu ty magore, proč by se jako nemohli líbit holkám nad dvanáck let? mě je třeba čtrnáct, mý kámošce je taky 14, znám i 16tiletou holku co je poslouchá a mimochodem zpívají úžasně a tobě hádám tak jedenáct a máš rád asi Tokijáče že?

Mě bude 16 zlato a to už příští rok!!!! Tak nevím, co tu meleš o 12!!! *8* Raději si běž procvičovat českou gramatiku, jelikož ji zrovna dobře neovládáš!!!! To vypovídá něco o tvém věku!!! Tak 10-13!!! Víc ani ň!!!
      • Re: Re: hrůza

no a co my s tim,ze ti bude 16,to je nam jedno...ses proste trapak,tak si jdi nadavat nekomu jinymu,ne Jonaskum!!!

To nadáváš mě??????????!!!!!!!! Já jsem odpovídala na jeho/její příspěvek a Jonásky miluju!!! Jen, že tady kecal/a o tom, že se líbí jen 12-letým holčičkám!!! Což není pravda, ptž mi bude 16!!!

Mě bude 16 zlato a to už příští rok!!!! Tak nevím, co tu meleš o 12!!! *8* Raději si běž procvičovat českou gramatiku, jelikož ji zrovna dobře neovládáš!!!! To vypovdá něco o tvém věku!!! Tak 10-13!!! Víc ani ň!!!

Mě bude 16 zlato a to už příští rok!!!! Tak nevím, co tu meleš o 12!!! *8* Raději si běž prosvičovat českou gramatiku, jelikož ji zrovna dobře neovládáš!!!! To vypovdá něco o tvém věku!!! Tak 10-13!!! Víc ani ň!!!

drž hubu ty zkurvenče!!! jenom proto že je milujem a posloucháme jsme magoři??!! jediný magor kterého vidím jsi ty!! seš stašně trapnej!! a ty si 12 nikdy neměl nebo co??!!! když jsou malý děti tak kolem 5ti let a dívají se třeba na kouzelnou školku a ty si z toho vyrosl a nelíbí se ti to tak jsou ty děcka úplní magoři že??!! *13* *16* tohle nás mělo nasrat?? a ty si myslíš že tě poslechnem a nebudem je poslouchat!!?? ty seš táák ubohej!! HAHA!! směju se ti magore!!!! *15* hlavně že ty děcko nejseš když tady přidáváš anipřízpěvičky *15* *13*
  • BUZNY

3 BUZERATI *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: BUZNY

Souhlasim *15*

BUZERATI jo hmm..... *7* *3*

A nejseš ty náhodou buzerant?? Tobě tady taky nikdo nenadává tak se uklidni...!!!
  • Joe...!!!

Miluju Jonas Brothers..!!! Teda hlavně Joeho...xD V mp4ce nemám snad jinou muziku než tyhle miláčky...*MUCK*.. *14* *14*
    • Re: Joe...!!!

napodobne.....a taky miley cyrus a soundtrack camrocku....:-D
      • Re: Re: Joe...!!!

Já Miley moc nemusim,ale Camp Rock je prostě BESTOVEJ !!! Prostě na nich uplně ujíždim...xD *14* *14*
        • Re: Re: Re: Joe...!!!

jo to mas pravdu
          *3* *3*
  • Nic a Jonas brothers

Re:Kika(Kristýna)
    jj úúplně s tebou souhlasím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jonas brothers

miluji the jonas brothers mam od nich doma hodne plakatu. jsou proste skveli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *3* *3* *14* *14*
    • Re: jonas brothers

*14* jsou nejky a moe kamoška si psala na MySpace a zeptala se bud´ Nicka Nebo Joea jestli přijedou do prahy a oni řekli že možná jo tak nwm *15* *15* že by se tu rádi podívali tak nwm tedo mno
  • Co sem pletete miley!!?

ježis marja co sem pletete miley!! *7*pokud vím tak je tady diskuze o JB a ne o Miley *13* bežte do její diskuze si oní pokecat ne!! *8* *1*
  • Úprava

Hele lidi už mě docela štve proč jako pořád upravuje Jonas brothers uživatel nickjonas jako já tam chci taky přidat třeba odkaz na jejich MySoace a ono to nejde protože tam ten blb nickjonas pořád upravuje!
    • Re: Úprava

to má být asi My Space
      • Re: Re: Úprava

kráása miluju vás !!! ste užasní hlavné šoooooon!
        *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit