-
jonas brothers
jonas brothers sou nej na svete!
*14* -
z.u.z.k.a
nejhezčí je joe!! *14* *14* -
-
Re: z.u.z.k.a
To jo...ale ostatní jsou hnusní. -
-
Re: Re: z.u.z.k.a
všichni sou hezci ne jenom joe joe je nejhezci ale vsichni sou krasni *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
já úpe souhlasím jsou to nejklásnější kluci ze všech skupin *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: z.u.z.k.a
jjjj.....moje slovaaaa *14* -
-
Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a
přesně tak!!!jako já nwm jak jim může někdo nadávat když je to nééééééééééééééééé éééékj skupina na světě!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
nej kapela
jste ta nejlepsi kapela jakou jsem kdy slysel *3* a kdy přijedete do ČR. -
ajoj
komu se nelíbí at si prdel polibi kazdej si muze poslouchat co chce -
Jonas
Jsou to uplně boží skupina...mají super písničky i super LOOK *14* *14* ŠKODA,ŽE JEŠTĚ NEPŘIJELY NA KONCERT. *9* *3* *14* -
-
Re: Jonas
Víte co mě nasralo? Když jsem je ještě neznala tak měli koncert v Německu na kterej bych 100% šla kdyby je měla ráda jako teď... ale už nemaj... a já jenom žárlim na americký fanynky *9* -
Re: Jonas
mas pravdu *1*
-
-
BOŽE BOŽE!!!
Ahooj,chci jenom říct,že JB jsou dobří!!
A pochopte,že každému se líbit nemůže,tak proč je urážet?copak oni můžou za to,že se nějakýmu debilovi nelíbí??Jim je to jedno,oni s tím počítali že jim budou lidi závidět a nadávat!Ae mi ne!!MI SI myslím že jsou NEJLEPŠÍ,MY!!!!A co si myslíte vy,je nám jendo!!Napište si že to jsou hovna,teplouši a ůchyláci,mi to ignorujem!!Víte proč se nám tolik líbí?proč se holka nezamiluje do obyč.kluka na ulici?VÍTE PROČ?ptž oni jsou gentlemani,vidíte jak se chováte vy?Myslíte siže by nějaká holka stála o kluka,kterej nezná jinačí slovo než piča,kurva,šukání..a tak dál!!Já teda ne...vám nevadí,že neumí zpívat,ale to že na ne prostě holky letí!!!! *1* -
-
Re: BOŽE BOŽE!!!
Tyjo tak ted si jim to fakt hustě nandala..ale je to pravda.. -
Re: BOŽE BOŽE!!!
Jo tak to si napsala přesně. Mám na to úplně stejnej názor. A překvapuje mě že i holky tady maj často takovej slovník neříkám že mě někdy něco neujede ale rozhodně to nebudu psát o někom koho neznám
-
-
Anička
Kdo je podle vás nejvíc sexy? -
-
Re: Anička
joe
-
-
JB fandim,
Já jako jb fandim, protoze jsou furt lepsi nez naky TH!!!! A to hodnekrat!!! *7* *8* -
ONI
Oni-> L *14* U *14* X *14* U *14* S *14* -
-
Re: ONI
H-U-M-U-S *1* -
-
Re: Re: ONI
ehm...oprava ano!? LUXUS! -
-
Re: Re: Re: ONI
Dobře TY! *1* =D -
-
Re: Re: Re: Re: ONI
Špatně!!!!! H-U-M-U-S je správně -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ONI
muzes mi vysvetlit, pröc jsem vudec chodis, kdyz jonasy jen ponizujes a kritizujes?!?! Tohle ma byt diskuse fanousku jonas brothers a jak je ocividne videt ty jejich fanouskem nejsi, takze.......LASKAVE ODPAL! Uz me tu fakt nebavis! *13* -
Vím co je dobrý a oni to rozhodně nejsou. -
tvuj nazor....ale nevis co je dobry!
-
-
-
-
-
-
brothers
ti vali mam je upa moc rada sou nej