Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonas brothers

jonas brothers sou nej na svete!
    *14*
  • z.u.z.k.a

nejhezčí je joe!! *14* *14*
    • Re: z.u.z.k.a

To jo...ale ostatní jsou hnusní.
      • Re: Re: z.u.z.k.a

všichni sou hezci ne jenom joe joe je nejhezci ale vsichni sou krasni *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14*
        • Re: Re: Re: z.u.z.k.a

já úpe souhlasím jsou to nejklásnější kluci ze všech skupin *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: z.u.z.k.a

jjjj.....moje slovaaaa *14*
          • Re: Re: Re: Re: z.u.z.k.a

přesně tak!!!jako já nwm jak jim může někdo nadávat když je to nééééééééééééééééé éééékj skupina na světě!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nej kapela

jste ta nejlepsi kapela jakou jsem kdy slysel *3* a kdy přijedete do ČR.
  • ajoj

komu se nelíbí at si prdel polibi kazdej si muze poslouchat co chce
  • Jonas

Jsou to uplně boží skupina...mají super písničky i super LOOK *14* *14* ŠKODA,ŽE JEŠTĚ NEPŘIJELY NA KONCERT. *9* *3* *14*
    • Re: Jonas

Víte co mě nasralo? Když jsem je ještě neznala tak měli koncert v Německu na kterej bych 100% šla kdyby je měla ráda jako teď... ale už nemaj... a já jenom žárlim na americký fanynky *9*
    • Re: Jonas

mas pravdu *1*
  • BOŽE BOŽE!!!

Ahooj,chci jenom říct,že JB jsou dobří!!
    A pochopte,že každému se líbit nemůže,tak proč je urážet?copak oni můžou za to,že se nějakýmu debilovi nelíbí??Jim je to jedno,oni s tím počítali že jim budou lidi závidět a nadávat!Ae mi ne!!MI SI myslím že jsou NEJLEPŠÍ,MY!!!!A co si myslíte vy,je nám jendo!!Napište si že to jsou hovna,teplouši a ůchyláci,mi to ignorujem!!Víte proč se nám tolik líbí?proč se holka nezamiluje do obyč.kluka na ulici?VÍTE PROČ?ptž oni jsou gentlemani,vidíte jak se chováte vy?Myslíte siže by nějaká holka stála o kluka,kterej nezná jinačí slovo než piča,kurva,šukání..a tak dál!!Já teda ne...vám nevadí,že neumí zpívat,ale to že na ne prostě holky letí!!!! *1*
    • Re: BOŽE BOŽE!!!

Tyjo tak ted si jim to fakt hustě nandala..ale je to pravda..
    • Re: BOŽE BOŽE!!!

Jo tak to si napsala přesně. Mám na to úplně stejnej názor. A překvapuje mě že i holky tady maj často takovej slovník neříkám že mě někdy něco neujede ale rozhodně to nebudu psát o někom koho neznám
  • Anička

Kdo je podle vás nejvíc sexy?
    • Re: Anička

joe
  • JB fandim,

Já jako jb fandim, protoze jsou furt lepsi nez naky TH!!!! A to hodnekrat!!! *7* *8*
  • ONI

Oni-> L *14* U *14* X *14* U *14* S *14*
    • Re: ONI

H-U-M-U-S *1*
      • Re: Re: ONI

ehm...oprava ano!? LUXUS!
        • Re: Re: Re: ONI

Dobře TY! *1* =D
          • Re: Re: Re: Re: ONI

Špatně!!!!! H-U-M-U-S je správně
            • Re: Re: Re: Re: Re: ONI

muzes mi vysvetlit, pröc jsem vudec chodis, kdyz jonasy jen ponizujes a kritizujes?!?! Tohle ma byt diskuse fanousku jonas brothers a jak je ocividne videt ty jejich fanouskem nejsi, takze.......LASKAVE ODPAL! Uz me tu fakt nebavis! *13*

Vím co je dobrý a oni to rozhodně nejsou.

tvuj nazor....ale nevis co je dobry!
  • brothers

ti vali mam je upa moc rada sou nej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit