Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JB jsou

buzíci čůráci trapáci hahaha hohohohohhahahahohahaha
    • Re: JB jsou

111 DDD JJJ _I_I_I (přeloženo pro tupouny kteří nemaj rádi JB vlez mi na hrb mega nulo) si fakt kretén *5*
      • Re: Re: JB jsou

no jo nejakej kokot tu cumi na camp rock a nic jinyho rict neumi nez od tech trapaku
        • Re: Re: Re: JB jsou

drz tu tvoji plenivou hubu ty kokote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez si za svima skupina čurááku!!!!a nesr mě nebo budu ještě víc prostá že si to nedoveděš přestavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *8* *8* *10* *10*
          • Re: Re: Re: Re: JB jsou

sprostá!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: JB jsou

asi se nudis co!!!!!!???????????ani je neznas mozna nehrajou podle tveho stylu tak je tady pomlouvas!!!!!a bez uz do prdele nebe se naseru!!!§!!oni aspon dokazali byt slavni a maji hodne fanousku!!!!!!!!!!!a ty si jenom dokazal tady je nadavat nic jineho ze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!debile zkurveny vypadni nebo ti dam do drzky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!kokote .........čuráku!!!!!!!
    • Re: JB jsou

zalez,sam jsi curak a buzik tak zavri klapacku a moc me neser... *1*

jdi do pici *1*

si trapný...nic lepšího si nedokázal? *7*
        • Re: Re: Re: JB jsou

a ty si snad neco lepsiho dokazala *7*
  • Časopis o Jonas Brothers

Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
    http://www.egmont.cz/
    V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM!
  • Nick a Miley

No....urcite vite ze spolu chodi....ta Miley se ale ma.....ja ji to taaaaak zavidim *9* *9* *9* *16*
    • Re: Nick a Miley

nn NechOOdí!!!.....viděla sem rozhovor s miley a ta řikala že je jenom káámoš ale tky mě dcla štvalo jak za nim furt dolejzá nbo jak mu na tOOm vystoupeníí dala pusu!!!..blééé *16*
      jinak miluuuju ♥jOnas brOthers♥ 4rever *14* *14*

už nééé xDDD *1*

akorát že spolu chodili!:-D
  • Nej.bratri

No dovol co mas proti trinactiletym holkam!!! *16* *16* *16* a hlavne proti jonas brothers vzdyt jim nikdo nedokaze odolat *14* *14* *14*
    • Re: Nej.bratri

to mas pravdu jedna moje kamoska na ne nadavala a potom kdyz je slysela a videla tak zmenila nazor *3*
  • wšichni tři jsou k sežrání

podle mě jsou všichni tři k sežrání, a když jsem četla nějaký příspěvky že se někomu o nich zdálo , mě se o nich zdá skoro každou noc...
    bude to asi tímže je prostě MILUJU ♥♥♥
    miluju jejich písně, jejich styl, jejich vystupování, prostě celí jsou k sežrání *14*
    • Re: wšichni tři jsou k sežrání

Ty si ale neuveritelne blbá píca *15*

Jooo tro mas pravdu mně se zdá že s nma vystupuju!!!!! *15* *1* *14* *14*
      • Re: Re: wšichni tři jsou k sežrání

coze?! Me oupe to samy!!!!a pri jaky pisnicce, jestli se muzu zeptat?

samy bych to nenapsala lepe...az o¨moszna na co jak mas na koci to "celi jsou k serrani"...tak tam bych cely napsala tvrdy Y *1* *5*
  • kniha

Ahojky, nevíte někdo zda se jejich knížka dá koupit i u nás v čr???
    • Re: kniha

Oni mají nějakou knížku????? To je pro mě zase novinka.
      • Re: Re: kniha

jj, mají, http://www.jonasbrothersbook.com/
        • Re: Re: Re: kniha

Tož tu chcu, jdu prohledávat net! *15*
          • Re: Re: Re: Re: kniha

Pokud neco najdes, tak to tu napis, ale ja nenasla na netu :(
            • Re: Re: Re: Re: Re: kniha

No tož to je bordel!! Oni u nás nejsou, knížka tu není!! Co my jsme tu za stát, že k nám nikdo nechce???!!! Asi se bojí cikánů!!! Nic proti, všichni neberou sociální dávky a válí si prdel s 50 harantama!!!

Myslím že minulý rok nebo možná ještě dřív, nevím přesně, ale je to škoda že to tady není, taky jsem byla natěšená, a nakonec nic :'(

Tak jsem ji nenasla, kdy to meli vydat?
  • Jonas 4ever!

Nejde dodat nic víc než: ÚŽASNÍÍÍ!!! *14*
    Prostě nej!! ;)
    • Re: Jonas 4ever!

oni jsou tak boží souhlasim stebou *14*
  • jonas brothers nick

Hello,i love you,my name is nick jonas. *3* *3* *3*
    • Re: jonas brothers nick

jj urcite to je prdel a jestli to teda nick je tak at nam neco napise schvalne *3*
    • Re: jonas brothers nick

who is this????Nick????no
      • Re: Re: jonas brothers nick

sorry who are you ?? *7* nick jonas??!!no *9* for nick jonas
    • Verunkaa17

Hi *4* toje nick nebo si nekdo dela z nas prču??!! *7* *7*
      • Re: Verunkaa17

Ahojky!! hele asi si z nás dělá někdo srandu..ale jestli je to on tak se podělám!! *14* *14* *14*

kdo vi Veru treba je to Nick *14* ae ja bych byla radsi u toho ze si z nas dela nekdo prcu kdo by nas asi tak moh milovat nic ve zlim vdyt nick ani nevi kde je cr ,ae byla by sem rada kdyby to byl on ty taky??
        • Re: Re: Verunkaa17

for nick
      • Verunkaa17

Jonas Brothers jsou skvělí kluci naně nikdo nemá a ten kdo tady piše že jsou trapaci atd tak je na velkým omilu on sám je trapak !!! *3* *3*

Ahojky..!!! Naprosto z tebou souhlasím!!Nechápu ty,kteří sem lezou a říkají o Jonas jako že jsou hnus atd...tak jako at sem nelezou..vždyt jsou upe sladcí,kláásnýý,prostě úžáá!! Miluju je!! *14*
  • Joe-je krasnej:-)

Jonas Joe,kevin,Nick... vsichni jsou skveli...:-)Ale nemyslim si ze by jsme je meli hodnotit jen kvuli tomu jak vypadaji , jak spivaji.. ale taky jak se prezentuji....:DJsou proste skveli...Ikdyz musim rict ze Joe je ve vsech smerech donali....ikdyz ho samozrejme nemuzu posuzovat jelikoz ho osobne neznam.Ale rekla bych ze uz to jak spolu vychazeji je dukazem toho jak jsousehrani:-) *14* Jsou Cool :-) *14* *5*
  • vy kluci nesnesete vuuubec nic

*14* JONAS BROTHERS *14* sou nejlepsi skupina a ty co se tady hadaj sou blbi protoze treba ty *15* franto *15* mimo to blbi jmeno) ty se smir proste ze nesneses ze JB ma vic fandu nez ty vase blbiny co poslouchate ae i nam je to jasny ze je nekcete protoze to nejsou naky buchty s velkyma kozama jak staje proste vy kluci nesnesete kdyz se jednou doprava holkam co?? *15* *1* *5* ste k smichu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit