Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte!!!!!!!!!!

http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Nation/2010/02

Musíme to dát mezi prvních 10!!!!!!!
    • Re: Hlasujte!!!!!!!!!!

Musíme předběhnout Slováky!!! Vždyť je jich míň než nás a už vedou!!!!
  • hledám

Ahoj hledám někoho s hudebním talentem. Nedávno jsem napsala text písničky a hledám někoho kdo by ji zhudebnil prosím ozvěte se.
  • děsně je žeru

Já jsem do nich upe piclá! *1* Ale vím, že jen nikdy neuvídím a nepopovídám si s nima *9* (s mojí ajinou by to asi fakt nešlo, i když jsem na jazykovém gymplu *15* *15* )Moc dlouho je neposlouchám,ale jen so jsem uviděla klip SOS tak jsem věděla,že to bude moje druhá nej skupina. Na koncert bych šla, ale jelikož jsem extra neznalá a na koncertě jsem v životě nebyla tak nevím,jestli by mě naši pustili*15* *14* *14*
  • Smradlavy hovna

VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!!
  • supééér

Už aby přijeli do ČR! Určo by to hoooodně lidí potěšilo, navíc bych je fakt ráááda viděla a také slyšela naživo. Doufám že se mi tohle přání splní. P.S. JSOU UPE BOŽÍÍÍÍ!!!! MILIJU JE!!!!! *14* *14* *4* *1* *15*
  • ...

Má oblíbená skupina *14*
  • nej nej nej

jonas brothers je nej nej nej nej nej nej skupina a nej nej nej nej nej nej je joe *14* protze je nej nej nej nej nej hezci *15* *14* *14* *14* *14*
  • Jonas Brothers

Všsak každý na ně má svůj vlastní názor:),někomu se třeba nelíbí ten jejich styl,zpíváni:),tak sem teda nemusíte ani chodit:),ale já musím uznat,že to jsou nejen dobří zpěváci,ale i herci,nemyslíte?:)A taky dobře vypadají:) *4* Tak paa:)
    • Re: Jonas Brothers

Puffinko, souhlasím s tebou, každý na ně má svůj názor.Podle mne to jsou super zpěváci i herci. *4*
  • Kdo byl ma konzerte?

Byl jste nekdo na koncerte?....a co?...nejaky zazitky? *7* *3* *1*
    • Re: Kdo byl ma konzerte?

Já jsem na jejich koncertě byla a moc se mi to líbilo *14* *14* *3*
      • Re: Re: Kdo byl ma konzerte?

a kde jsi byla?: *8* *14*
  • J.O.N.A.S

ahojky, nevite jak se jmenuje ta uvodni pisnicka ze serialu JONAS??? ..diikyy plsiik napiste mi to na 422259665 *14* *14*
    • Re: J.O.N.A.S

Ahoj, ta písnička se jmenuje Live to party.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit