Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím

neurážejte je... jsou lidi kteří je maj rádi...tak si nechte svoje nadávky pro sebe...jo??? já taky nezbožňuju tokio hotel a lezu na jejich profil?? nelezu...když je chcete urážet tak ne na stránce plný jejich fanoušků...buďte od tý dobroty...
    jo kdyby si o nich někdo chtěla pokecat (o jb a všeho kolem nich) tak mi písněte na icq:353965305 (jessik.j)
    pa *14*
    • Re: prosím

sou upa bombastičtí miluju je!!! *14*
  • oh

milujem ich !!!!!!!!!!! *14*
  • JoBros

*3* Jonas brothers - 4 ewer !!! seci su cool .. nemaju chybu ! *15* *15* *15*
    Jobros *1* *1* *1*
  • ?:)

jaká se vám nejvíc líbí písničky od JONAS L.A.. (2 řsda JONAS) já se šíleně těším až bude celá Hey you, ctitical, invisible , biggest fan, a jinak L.A BABY JE GOOD SONG.. MILUJU JE ♥
    • Re: ?:)

ty písničky jsou uplně skvělí!!!Fakt nádherný, strašně se těším až si poslechnu všechny *14* Miluju Jonas Brothers *14* *14* *14*
  • sou dobrý...

víte, že Jonasovi jsou křesťani?
    Joe nosí prstínek na levé ruce, protože slíbil Bohu, že bude až do svatby čistý... Je to prý prstýnek čistoty.
    • Re: sou dobrý...

proč je titulek sou dobrý...????? *9* *3* *7*

jj ale všihcni tři i Nick a kevin taky :)

to už tady kdosi psal
      • Re: Re: sou dobrý...

to vi preci kazdej poctivej FAN!!! *3*
        • Re: Re: Re: sou dobrý...

však zrovna tys to byla
          • Re: Re: Re: Re: sou dobrý...

*1* *8* ....ja tad toho pisu...! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: sou dobrý...

to nema......ale je hezky...a...newm, jak bych to popsala...
            • Re: Re: Re: Re: Re: sou dobrý...

ale nevím,jaký to má smysl ,se tím tak okázale chlubit.To je snad každého věc,jestli začne sexuální život v 10,20,50 nebo třeba nikdy,po svatbě nebo před svadbou,nechápu takovou okázalost.
  • jonas bradrs jste nejlepší

Jonas bradrs jsou nejlepší skupina na světě! *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* hlavně S.O.S A buruin up
  • muck

já se prostě žeru ...nick-joe-a kevin-muck muck cluci *14* *14* *1* *3*
  • :-(

The Jonas Brothers jsou zasraný kokoti!!!!! Neuměj hrát ani zpívat,jsou hnusný,nedá se na ně ani podívat,je mi z nich na blití!!!!!!!!! *16* The Jonas Brothers=nejtrapnější skupina na světě
    PS:teda až po tokio hotel *1*
    • Re: :-(

pravda,pravda.......úpa souhlasim....jsou to zasraní kokoti...ty woe fakt newim kdo tyhle zmrdy objevil..
      • Re: Re: :-(

ty!!
    • Re: :-(

jo přesně!!! *15*
  • OMG

Jezus to říká každej když je new skupina!bože ty sou úžasní já je miluju sou nádherní!nikdy v životě je neuvidíte,nikdy s nima chodit nebudete můžete to tak maximálně se muckat s jejíma plakátama! *15* taže klídek'!až se zas objeví new skupina zas tadyty odpadnou a tamty budem na stupni č.1!ale mega cool písničky!fandím kluci,jen tak dáL! *14* *14*
  • Re:Re: Re: Re: Re: fasgdfg

dechovky,moravanky *7* kazdy aspon trochu kulturne zalozeny clovek zna led zeppelin a black sabbath, i ti vasi jonasove je urcite znaj ,kdybi nebylo tehle kapel tak tu nemate skoro nic tak drzte kurva klapacky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit