Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • J.O.N.A.S.

Nevíte kde se to dá zkouknout na netu v češtině?
    • Re: J.O.N.A.S.

na youtube'!!!!!!!!! *1* *1*
  • muj nazor

nepripadaj vam zbytecny ??? samozrejme ze nekterym se libi ale ja mam namysli jejich zpev??? proste kazdej zpiva o lasce ,a k cemu to je? bud se rodej porad blbejsi a blbejsi lidi , me uz teda otravujou jak furt nekdo prijde s novou pisnickou a kazdy druhy slovo je love, nechcete si poslechnout taky neco jinyho? muj nazor ...zdrbejte me
    • Re: muj nazor

Oni píšou o tom, co trápí lidi v jejich věku, což je většinou láska! Ale některé nejsou jenom láska, láska a zase láska. Např. Alittle bit longer-Nick zpívá o cukrovce, Live to party-o párty ...
    • Re: muj nazor

a jako o cem by asi tak meli psat,nevis?kdyz ses tak chytra,tak o cem bys psala ty?to by me fakt zajimalo...
      • Re: Re: muj nazor

lady jonas bohuzel nejsem holka , nejspis si muj prispevek nepochopila do jiste miry , ja osobne bych teda nic neskladal ale rad bych si poslechnu co se treba deje ve svete nebo psat o emocich jako je vztek a strach , jestly to teda chapes tak me uz pisne s romantickym nadechem absolutne nic nerikaji protoze kazdej v podstate zpiva porad o jedny a ty sami veci , ale podle tvyho komentare budes nejspis jenom osoba ktera posloucha hudbu ale text si neprectes
        • Re: Re: Re: muj nazor

tak to se fakt pletes...ja miluju jejich texty a neni pravda ze jsou vsechny jenom o lasce...
          • Re: Re: Re: Re: muj nazor

nejsou všechny o lásce!!!!!
  • PRODÁM

Ahojky,ráda bych vám nabídla užasnou sbírku téhle super skupiny Jonas Brothers.Obsahuje hodně plakátů,všemožnách velikostí,články,fotky,výstři
  • nechápu

No nechápu proč se tu někdo hádá. Je sice pravda že diskuse je k vyjádření názorů ale je úplně dětinský se tu hádat...musím říct že maj fakt dobrou hudbu a když někdo vyjádří pravej opak tak ho nechám at si to klidně myslí..hlavně že mě se to líbí.
  • America

For holky co chtějí do Ameriky.....:Měly jste opravdu dobrý nápad,ale vezměte kolik to bude stát.......to neni jakože cesta vlakem čim víc,tim levnější....tady platí každý sám za sebe,sama se tam chystám,ale možná až tak o těch dalších prázdninách(páč si na to šetřim sama,a nejsem "milionář")....ale vy píšete že tam jedete za nima....ale co když zrovna pojedou turné,nebo nebudou vystupovat......bydlení taky asi nebude sranda,teda pokud tam ovšem nemáte příbuznýho.....ale když se pak stane něco s čim jste nepočítaly,tak budete zklamané a co tam pak budete dělat....;).......no nic,vlastně mi to do toho nic nebylo.......jen jsem vám to chtěla ukázat trochu jinak....;)........
    Jinak já sama je mám opravdu ráda jako zpěváky.....jejich texty jsou celkem blízké všem TEEN........takže se dobře poslouchají........a jako herci snad předvedou více........tak se mějte hezky a fanděte nebo je nenáviďte dál..........;)
    • Re: America

vymyslely jsme , ze by jsme za nima nejjely az do ameriky, je to finacne dost narocny, ale dohodli by jsme se s nimi napr na myspace nebo sezenem naky kontakt, ze jako taky mensi fanklub se s nimmi chceme sejit...a ze by jsme byli ochotni jet jen do britani, ze na cestu do ameriky nemame, ze az by meli nake vystoupeni v evrope, tak by jsme si s nima dali sraz...hm?
      • Re: Re: America

jj ja to beru po vsech certech ae mame uz nejakyho dospeliho???plsky napis a ty na ne mas nejaky kontakt??? *14* *14* *7* jestli jj tak to je super *14* *14* *3* *3* *14* *14* *8* a muzu bejt taky vtom fanklubu???pls
        • Re: Re: Re: America

napis mi na maila : negri.baju@seznam.cz ...tam se domluvime...
  • ?

A kdes to vzal(a)??? *8*
  • I LOVE JONAS BROTHERS

*14* Jonas Brothers jsou nej skupina na světě a ty suprový videa na youtube.com a jonastube.com jsou supper ale asi je jich vic na jonastube.com lidi doporucuji se tam kouknout je si tu to stranku neznata fakt supeer... a na jetixu ted davaji zivot s Jonas Brothers to je taky supeer mega supeer..... a pry Jonas Brothers by se chtěli na zimu 2008-2009 vratit do Evropy a mit tu nejake koncerty je si by se vratili bylo by to nej kdyby meli koncert i v ČR *3* *14* *14* *14* *14*
    • Re: I LOVE JONAS BROTHERS

To je neuveritelny jaka si ty krava debilni takovy mentaly muzes poslouchat jenom ty
    • Re: I LOVE JONAS BROTHERS

zag to by bylo fakt supeer kdyby byly v čr hned bych tam jela ae to asík všichni no kerý je milujou *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jsou super

JB jsou super rozhodně lepší něž Tokio hotel, kdyby mi dal někdo navýběr JBxTokio Hotel řeknu mu rovnou Jonas Brothers. *4*
  • Návštěva

Mohli by navštívit taky čechy co? *3*
    • Re: Návštěva

Ne nemuseli. Taková sračka live na playback *15*
      • Re: Re: Návštěva

z jakyho zdroje vis, ze hrajou na playback??? hovn*!!! copak jsi nevidel ty videika na youtubku: *7*

mohli?! MUSEJ!!! *1* *14*

mno to jo ale komu by se do takový díry jako je ČR chtělo že? *15* škoda to ale je *9*

jo to by mohli *14* *14* *13* *13* *3* *3*
  • Nick

Nick trpí cukroukou.Našli mu ju pred dvoma rokmi.Nikto z rodiny netušil že cukrovku mat bude. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit