Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • titulky

ahoj prosim jestli nekdo mate titulky na jonas l.a. na 8 epizodu tak mi je poslete na mail diky moc. *3*
  • Plakáty

Nabízím plakáty JB pokud byste měli zájem mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz
  • Vydělávej chytře

Vydělejte si dost na to, aby jste se nemuseli bát o svou budoucnost. Pusťte se hned do budování svého webu, který vám bude vydělávat. Nakupujte, doporučujte a zajistěte svému webu reklamu a je hotovo. Peníze si k vám cestu najdou samy. Nabízíme vám technickou podporu a přednastavený web s pěti sty obchody, které vyplácí provize. Vhodné pro všechny co chtějí vydělávat. www.nakupujavydelavej.eu *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jonas Brothers do ČR!

Ahojky prosím všichni hlasujte na:http://www.bravoweb.cz/ pro JONAS BROTHERS DÍKES A POŠLETE TO DÁL. *14* *14* *1* *3*
    • Re: Jonas Brothers do ČR!

no já už tam byla a hlásla *14* *14*
  • JB

mno..sou prostě supéér!! *14*
  • Dobrý=průměr

Jo jsou dobří,třeba SOS je pěkná atd.,ale vůbec se mi nelíbí,že zkopírovali 2 písničky od skupiny Busted...-Year 3000 a What I Go To School For rozhodně nejsou jejich díla... *5* *13*
  • sexy rockoví kluci

Jonasinci jsou upa boží. Uplně je miluju. Nevim co bych bez nich dělal. A to je mi už 18 let tak si to vemte jak jsou populární když je poslouchají i kluci. To že jsou pro holky to není vubec pravda. Oni jsou prostě BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
    • Re: sexy rockoví kluci

Ty si zasranej zamrdanej zakurvenej zapícenej hnusnej posranej buzerant

dobre ty!!!! *3*
      • Re: Re: sexy rockoví kluci

Miluju tě!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sexy rockoví kluci

Jonasinci jsou upa boží. Uplně je miluju. Nevim co bych bez nich dělal. A to je mi už 18 let tak si to vemte jak jsou populární když je poslouchají i kluci. To že jsou pro holky to není vubec pravda. Oni jsou prostě BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

hráblo ti?jak se opovažuješ toto nazývat Rockem!!!!!!! *8* takový hovna!to je urážka Rocku *9*
      hmm jasně noo z 99 % je poslouchaj vymletý pubiny co neví co je pořádná hudba a to zbylí procento seš ty a další takový buzíci tobě podobný *5* a ty seš asi hodně přihřátej když napíšeš do titulku:sexy rockoví hoši *9* *9* vzpamatuj se *9*

Ty se vzpamatuj. Ty nevíš co je dobry. To co poslouchas sou urcitě nějaky kraviny co nemaj hlavu ani patu. JB the BESTTTT *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: sexy rockoví kluci

ty seš nenormální pičus! *9* je mi na blití z tebe narozdíl od tebe poslouchám kvalitní kapely který nejsou tak profláknutý ale sou daleko kvalitnější *5* než ty tvoji sráčii ...pchee ani nevíš co slovo Rock znamená *9* když tady vypouštíš z huby sračky typu:Metallica si hraje na Rockery *9* to mluvíš spíš o tvech JB ne?! kapely jako Metallica,Nirvana..atd sou večný tohle sou šmejdy na který si nikdo za pár let ani nevzpomene *16* potřeboval bys rozmlátit držku chuji zpíčenej *9* kolik ti je ?maximálně 10 ne? *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: sexy rockoví kluci

tos nepochopil ,že si z toho ten jonasinek dělá prdel....1) to je holka...kluk by něco takovéhleho nenapsal... nikdy..ani homosexuál takhle nepíše....2)ještě si tam dala do nicku číslo 18 jako ,že je mu 18...haha trapný :D jen se snaží přesvědčit ,že to poslouchaj i kluci....což není pravda....3)hromada smajlíků=nízká inteligence...4)je to nějaká tupá ovce co neví co je Rock...a JB je rozhodně urážkou Rocku....říkejte si tomu třeba tvrdší POP ale Rock to rozhodně není... *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: sexy rockoví kluci

poslouchají je určitě i muži,když dokážou mít rádi i Lunetic,tak proč ne Jonáše *7*

Kam se hrabe pošahaná Metallica. Jenom si hrajou na to že sou rockeři. Jonas Brothers forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak tenhle tvůj příspěvek jasně říká....sem blbej teenager nevim co je to kvalitní hudba a rád provokuju...metallica si hraje na rockery ? ne sorry,bral bych klidně nadávky...ale tohle je prostě trapný...a eště tomu to říct takovym stylem že JB jsou tvrdší než Metallica....hm nerad to říkám...ale fanynka JB co píše komentář plnejch srdíček má určitě vyšší IQ jak ty....

Ty voe, co tady ty debile meles? *9* *9* To už máš tak deravej mozek? Takovy sracky jako JB nesahaj Metallice, Nirvaně atd. ani na podrážky! *15*
  • Love :-*

I love Johnas Brothers! They are the best, best, best, simple BEST! :D *14*
  • upe miluju

miluju je *14* *14* hlavně joea *14* *14* mno prostě hezounci *14* *14* teda kain moc ne no ale prej je snim nejvíc sranda *7* mno já to nwm osobně ale nevadilo by mi je takhle znát *14* *14* mno já bych ale joea asi sežrala láskou takže bych jim nedoporučovala se ke mě přibližovat *15* *15* mno bohužel to nehrozí *9* miluju jje a chci aby přijeli do čech *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: upe miluju

sundin:tak kdyz se ti nelibi tak jdi do prdele!! *8* a ty jsi tu blba!! *16* *16* kazdy ma jiny styl jestli nevis!!!! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit