-
JONASOVE sou nej oproti vam!!
to mas teda pravdu,no kdo je ted tady buzna noo??to bych chtel vedet ae asi nejspis vy kdyz nadavate tem kterejm se nevyrovnate ha ha *1* *1* priste si neco piste na ty vase slecinkovsky namalovany buznaky jonaskove se aspon nemalujou jako vy a tokio hotel ae mate pravdu i ty vase dechovky sou lepsi nez tak jak zpivate vy a vubec eva a vasek ty vasi idolove taky nepomlouvaj *5* *1* *1* -
this is true
i love you nick forever *14* *14* -
Anetka
myluju Jonas brothers sou to mylacci hlavne Kevin a Joe ale ani Nick neni spatnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja je proste zboznuju -
jaj
jako ja co tady ctu se fakt musim kolikrat smat..kolik vam je jezisi ?? jak tady pisete ze na ne mate icq mobilni cisloa td..tak to vam fakt zeru a jestli mate fakt jejich cislo ..tak bych ho zverejnila aby vam ostatni verile ne ???:P jinak JONAS BROTHERS JB 4EVER ILOVE YOU !!!!!! PAPÍÍÍÍK *3* *7* *7* *7* *7* -
vs
uz jste videli nove video JB? ..kdyz na nej koukam tak me simra.. http://www.youtube.com/watch?v=WF19FxTdj0E *14* -
-
Re: vs
hahaha *1* tak to je fakt trapny video jonas brothes sem si tam nevsimla ale asi budu slepa *3* -
-
Re: Re: vs
taky jsem si jonas brothers nevsimla *1*
-
-
-
jb
no ale vite v americe nemaji icq ani skype no mozna ale pres webku byste je nevideli neni to tak velky signal kdyz pres skype ani nevidim segru ktera bydli v londyne tak je uz vubec neuvidite jedine pres jejich stranky a pres myspace a buzznet -
-
Re: jb
a jeste na facebooku teda jestli vite vubec co to je
-
-
JB jsou nej.
A stejně jsou JB nejlepší at si říkáte co chcete. A nejsem žádná holčička Khare. Nevim co tady meleš ty kreténe. Jdi se zahrabat i s tou tvojí Metalikou nebo nirvana nebo co to je. JB sou BEST. Ať žije Rock. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JB jsou nej.
heledte ja sem si teda ulevila když sme se dotvedela ze spolu z joem nic nemaj ale stejne ve filmu camp rock se mi to nelíbí!!!!!!!!ae co stejne spolu doopravdy nejsou takže je jen MŮJ *14* *14* *14* *14* -
miluju joeho je to ten nej kluk na svete *14* *14* je upe krasnej *14* nejky na svete *14* *14* lavuju ho desne moc je upe božííííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* jednou bych hp chtela videt v cesku!!! *14* *14* -
Bratry Jonášovi sice oupe žeeerrůůůů, ale je pravda, že zpívají POP....kdyby zpivali rock, tak by přeci nebyli táááááák sladcííí....no ikdyž Mandy je tak trochu poprock..... *3* .... *14* -
-
Re: Re: JB jsou nej.
ikdyz si najedes na osobnostech.cz nahoru na pop....(jak tam je Blues, country....)...tak v popu jsou The Jonas Brothers -
-
Re: Re: Re: JB jsou nej.
beru z5...jsou totiz i v rocku... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: JB jsou nej.
haha koukám ,že ty si pro rozhovor vystačíš sama *1* ,ale přiznej ,že to prostě neni ,,pravej rock,, *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JB jsou nej.
to ne....POPIK....tak ale libi se mi to....copak jste nikdo nevidel SHOOL OF THE ROCK?? jako Jack Black tam byl uzasnej...ale lepsi byl v Kralich rocku...(v aj nejak Tenacous´D)...proste best...sle stejne u mne na plny care vitezej Bratri Jonasovi
-
-
-
-
-
jo jasně,řekneš o rockových legendách,které tvořily dějiny ,že nevíš co to je a ať se jdou zahrabat...a pak napíšeš ať žije Rock...hahaha :D co ty si za výmaz... *1* hh,co příspěvek to perla...víš co,zalez si doma pod postel blbečku a nesnaž se...nemáš na to...
-
-
jonas brothers
JONAS BROTHERS JSOU ÚPLNĚ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!JÁ JE PŘÍMO MILUJU!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jonas brothers
No ty si snad z kosmu to neni muzika co krakaj to je hnus
-
-
Byli o nich díl i v Městečku South Park,sledovali jste? *1*
-
to je jedno
jaký je to styl,ale moc se mi ta jejich hudba nelíbí -
-
Re: to je jedno
Jo tak to ví bůh hele...xDxD *3*