-
jaj
Když jsem tu byla na posled nandala jsem to ňákejm bbcům co si mysleli že jsou lepší než JB!!a nebojím se to nandat i ňákej blbcům co tu sou teď a ještě k tomu píšou gramatický chyby!!neříkám že já sama je občas nepíšu ale to co tu píšou ty blbci tk to je docela nářes!!!A TŘEBA JAKO ,,LALA"!!!!§CO SI TÍMHLE STUPIDNÍM VZKAZEM DOKAZUJEŠ???NOO????HELE JÁ MŮŽU ŘÍCT:JB JSOU BLBÍ ALE TK JAKO JSOU BLBÍ ONI........ TK TO SE NEDÁ VYJÁDŘIT!!!!!! *15* *15* *15* -
-
Re: jaj
*9* hhhhhh už se bojiiiiim tak dělej nandej mi toooo *1*
-
-
omluva
omlouvam se za chybnou informaci. Ceny Grammy se uz udelovaly a skoda je, ze Jonas Brothers nevyhrali:-( ale uz i nominace je velky uspech a snad jim to vyjde priste. -
MILUJU !!!
*14* *14* NEJ NEJ NEJ skupina co znám, sem fanatik a znám šecky jejich písničky zpaměti *1* *1* ....MILUJU VÁÁÁÁÁS =o* =o* =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
jestli někdo ví o ňákým jejich koncertu ať písne !!!! -
muck
máte fáákt dobrý písničky miluju je a vás taky!! *14* *14* *14* -
betynka
I´m bety. I´m from czech republic. I love Jonas brothers. bety *14* *14* -
fůůůůůůj to je hnůůůj(jonas brothers)
http://girra.blog.cz/ -
miluju je moooc
žjůůů jonas brothers jsou ůůůpa moooc kvásný a dobrý zpěwáci hih :-*miluju wás *14* *14* chci aby jste vystupovali w praze upa mooooc určo tam přijedu mvmmmmmmmm *14* *14* *4* *14* -
Poslední slova
Já svuj nazor nezmenim sou to vypatlaný zasraný ukvákaný
curáci a to co vydávaji za zvuky neni muzika ale totální hnus hawk domluvil sem -
Jonas Brothers
Řeknu vám, že jak jsem dneska surfovala na netu ... našla jsem, tu nej stránku o Jonas Brothers *14* (a k tomu jsou na té stránce ještě High Schoolo Musical a Lexington Brodge, ale to je vedlejší). Jsou tam bezva fotky, videa, info zkrátka všechno *14*
Já tu stránku miluju !! A aby ste se tam taky mohli podívat .... tady máte odkaz
-> www.niky-anett.svetu.cz *15* -
r.w.
pro fans , jeste vam to nedoslo? proste neexistuje skupina bez hateru! tahle skupina ma vic hateru nez linkin park nebo tak protoze sou mlady a hrajou pro mlady da se rict pro deti , a kazdymu se v puberte v hlave odehrava neco jineho , vime ze ceska spolecnost deti se deli na hopery,emo,diskanty,rockery(velice malo) , metly, popaky(jonas brothers) ,punkery a rastamany, vsechny tyto styli se vrhnou na popaky a naopak , stim nic neudelate -
-
Re: r.w.
Jako nevim, co to mas za nazory...jak mužeš srovnávat Linkiny a tyhle tři malý kokotky???? *7* *7* Jako fakt nechápu...Linkini sou ta nejbestovější kapela na světě a Jonasové sou ty největší TRÁPÁCI na světě...ty to asi nemaš v hlavě v pořádku, že???Jako chtěla bych poznet člověka, kterej je poslouchá...to musí bejt asi hezounkej vymaštěnec...jako jeho nej kapela.
LP 4EVER *14* *5* -
-
Re: Re: r.w.
V tom případě je vymaštěná asi půlka světa...Ale mě je to fuk...Pro mě zpívaj hezky a tim to hasne...Tyhle hádky sou naprosto o hovně...Myslim že nebudeš až tak inteligentní osoba když sem píšeš takový píčoviny...Uvědom si že si vlezl\a na stránku fanoušků tak je jasný že debily který jim pomlouvaj oblíbenou kapelu se budou snažit vypískat pryč...Přemejšlej než něco začneš dělat ju?? *3* -
Re: Re: r.w.
Tak bacha, já je poslouchám a mám IQ 145 a průměr 1.006!! Zdá se Ti, že jsem vymaštěná?! Jak jsi na tom ty? To, že máš rád/a jinou skupinu, neznamená, že musíš ostatní pomlouvat!!! A souhlasím s tím, že každá skupina má své odpůrce, ale taky se ostatní musí smířit s tím, že my fanoušci je budeme bránit, protože je máme rádi!!!! Jonas Brothers nejsou kokoti(obhajoba), ale já je neznám, ikdyž si s nimi píšu(jsou to úplně normální, pohodoví kluci), stejně jako Ty neznáš osobně Linkiny! Můžou, ale nemusí, to být největší blbové planety!!! Takže nepomlouvej JB, a věř mi, uleví se Ti!!
-
-