-
JONAS
Táhněte do prdele s těmahle fuckerama nesnášim je GAYOVÉ!!!!!!!!!!! *16* *10* -
-
Re: JONAS
tak tam táhni sám *5* -
no ty seš ale ňákej chytrej nemyslíš????!!!!!!!!! *5* *5* *5* když se ti tak strašně nelíbí,tk proč sem vůbec lezeš?!!!!!!!!! *7* *7* *5* *5* *16* *16* *16* -
hele jestli chces nadavat jonas brothers tak nekde jinde a tady ne *10*
-
-
TH??
Ahoj lidi...mužu se zeptat co maj JB společnyho s TH??nemohl by mi to nekod vysvetlit??díky lidi *3* -
-
Re: TH??
Pravě že nic(jen že jsou to kluci) proto se nedaj srovnávat. Proto nemůžete říct že je někdo lepší (třeba TH na to že jsou to Němci tak toho dokázali hodně, JB zase žijou v USA tam jsou úspěšní hlavně proto že hráli ve filmu (spousta hvězdiček začínala ve filmu např. Hilary Duff,Miley Cyrus,Vanessa Hudgens...) Neříkám že je někdo lepší jen že každý vede jiný život.... *4* -
-
Re: Re: TH??
hele to se vubec neda srovnat, ted jsem se po 2 letech vratila z ameriky a to je normalni manie tam! Jonas Bros. a Miley Cyrus a last movie of High School Musical Senior Year to je konec tam to zerem naprosto maximalne *14* A to mi neni 15 nebo 16! That's the mania *14* -
Re: Re: TH??
tohle sme zrovna nemyslela..ja sem jen chtela yvsvetlit...co se pripravuje...všede ctu JB+Th ale nevim o co jde?jako že se maj dat dohromady nebo s nima maj mit turne nebo jak?diky za odpoved *4* -
-
Re: Re: Re: TH??
To jen Bravo psalo že možná spolu něco nazpívaj ale to je blbost *4*
-
-
-
-
oblíbená píseň
ahoj, jaká je vaše oblíbená píseň od Jonas Brothers?Moje Burning up nebo S.O.S *4* -
-
Re: oblíbená píseň
moe s.o.s. play my music no plostě všechny *14* *14* -
moje taky ae este :thats just the way we roll a hold on tyhle pisnicky sou taky dobry *14* *4* *14* *5* -
Moje nejoblibenější písnička je Play my music a SOS *4* -
-
Re: Re: oblíbená píseň
Still in love with you a When you look me in the eyes
-
-
-
nepomlouvat
jestli je nekdo chce pomlouvat tak at de někam *10* *10* *16* *13* *5* a jemi jedno jestli vám je 20 30 nebo 50 furt sou lepší neš vy vy neumíte nic ledatak velký ..... to je jak kdyby ste žárlili bješte vy na podium a rozbalteto a uvidíte sami že sou lepší asou jako jiný spěváci třebe tokyjo hotel ty vypadaj jako slečinky ty já nesnášim ale sou lepší než vy *9* -
-
Re: nepomlouvat
Hlavně se nerozbeč *1* Kdyby nějaká společnost vybrala kohokoli jinýho bylo by to stejný. A zrovna vybrali tady tyhle sráče. *16* -
Re: nepomlouvat
V tom s tebou souklasím,tokijo holet jsou slečinky,a když nejsou nalíčení tak vypadaj jak opice *3*
-
-
JoOnas..***
*ježiš jsoOu tak užasny nemam sloOv miluju je,,Fakt moOc vsichni jsoOu hezoOunky ..a Nick..takoOvy sladky zlatíčkoO..a joOe ten filmek CAMP ROoCK se vám fakt vyvedl jsem vaše věrná fanynka jen tak dál vy mí kluci jste seXy...miluju vás..!KiKi *14* -
-
Re: JoOnas..***
jjjjjjjjjj přesně..sou boží hlavně JOE...a camp rock je ten nej film...milionkrat lepší než muzikál ze střední *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: JoOnas..***
jééj už z jonas brothers..teda hlavne z JOA neumim psat ..ja sem rad0vka19 a ne rad0cka *14* *14* *3* upe mi popletli hlavu -
-
Re: Re: Re: JoOnas..***
taky se mi libi JOE -
-
Re: Re: Re: Re: JoOnas..***
hoj me se taky upe moOoOc libi jonaskove ale nevíte nekdo kdy JSOU V ČESKU????? PLS NAPISTE MI DYSTAK NA E MAIL DIDULKAT @SEZNAM .CZ TAK DEKUJU A PLS PISTE LIDICKY *9* *9*
-
-
-
-
-
JANO!!!!
TAK TO SI NEMĚLA NO POČKEJ JSTE NEJ NEJ NEJ SKUPINA CO ZNÁM
*3* *16* *15* *5* -
-
Re: JANO!!!!
Dyť jsou upé hnusný *8* *16* Nejlepší je pstě US5 a tím to hasne:-DDDDD anti the jonas brother -
-
Re: Re: JANO!!!!
di do háje s US5 *5* -
Re: Re: JANO!!!!
Když se ti to nelíbí tak semka nelez *13* Jb nej skupina!!!4ever *14*
-
-
-
Joe Jonas
Achuyy...Libi je váám Joe?? xD -
-
Re: Joe Jonas
jako uplne nejvic!
-
-
asi te zklamu kikinko
asi te zklamu ae JONASOVE na tyhle stranky nechodej a ikdyby tak tomu stejne nebudou rozumet *9* -
-
Re: asi te zklamu kikinko
skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa protože bych napsala joemu jak ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: asi te zklamu kikinko
ja taky *14* *14* *14* *15* *15*
-
-
-
AHOJ
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.
Je pravda že JB se spojí s Tokio hotelem?
Já si myslím že ne ale nevím to jistě. *3* *3* -
-
Re: AHOJ
jak tady čtu tvůj příspěk tak vím že jsi sis to přečetla v bravu.V Bravu jsou většinou nepravdivý drby až jsou k smíchu.Jo je to dobrý časák,ale někdo to přehání a ne to neznamná že JB maj společnou fotku tak se hned spojí.Oni zpívají a mají úplně jinačí styl takže pochybuju jen jsem něco slyšela že kdyby k nám Tokiáči přijeli tak JB by měli být předskokany,ale možná to bude taky drb to se ukáže časem,ale těšte se před letními prázdninami se k nám dostane JB film!3D MOVIE EXPERIENCE!Je to potvrzený přímo od nich na myspce!Jen není ještě uveřejněný datum a opravdu to bude stát za to! *1*
-
-
kdo vi??
hele a nevite kolik jim je??a taky kde bydlej????pls odepiste mi nekdo ae jen ty ktery to vedej!!!! *3* *5* *4* -
-
Re: kdo vi??
Kevin 20,joe 18,Nick 15:-) -
v lost englest tam bydlej skro vsechny hvezdy *4* -
-
Re: Re: kdo vi??
taky je tam holywood :-)
-
-
Kevin-21, Joe-19, Nick-16. Bydli v L.A. *3* -