Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nabídka

hej mam dva lístky na jonas brothers v londýně v červnu kdo má zájem ať mi napííše na mail anitan007@gmail.com *14*
  • ♥♥LoVe♥♥

Píšete to všichni tag já se přidám☺JB sou upe božííííí♥a kdo si myslí že ne mě je to jedno dohadovat se s ním nebudu(každému se líbí něco jiného)
    Tag pp *1* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4*
  • Smradlavy hovna

VYJEBANCI, SMRADLAVY HOVNA to jsou !!!!!!!!!!!
    • Re: Smradlavy hovna

ty kravo co ty mas neco jako na jonasy nadavat kdys je ani neznas ty jedna pipino , ............................
      ty jedna ......... *13* *5*
  • ..

For JONAS BROTHERS fans
    Ahoj..chystáme se udělat nové video pro naše kluky..téma není přesně určený, ale tak je jasný, že by se to mělo týkat JB. Budou celkem dvě videa. Jedno bude s fotkama,obrázkama atd. Druhý bude ve stylu kratkýho videa, takže můžete natočit nějakou scénku, upoutávku nebo nějakej vzkaz, ať už v angličtině nebo v čestině, je to jedno (k čestině se budou dávat titulky). Kdo by vůbec nevěděl jak na to, může se inspirovat naším posledním videem.. http://www.youtube.com/watch?v=qkUn RqeRCXo klidně nám můžete vyfotit i nějaké věci a JB, co jste si vyrobili, je to na vás. Takže vaše fotky, obrázky a videa posílejte na mail:
    LuCinKaKaKa@seznam.cz

nebo misahorakova8@seznam.cz

a to nejpozději do 12.června 2009. Doufám, že se vás zapojí co nejvíc a JB se u nás konečně ukážou.
    • Re: ..

no že to de
  • Žeruuuu jeeeeeeee

Plostě jsou božii jejich new single muck a jak spivajjj ochhh hlavně Nick nejsou to žadni frajirci ani šamponi jsou to gentlmany.muck jim I Love You *14* *3*
    • Re: Žeruuuu jeeeeeeee

víš co je vtipný ? *1* komentáře fanoušků přesně odrážejí kvalitu interpretů....
  • hmmm

Zase nějaká popová zkupina co vydrží na výsluní tak měsíc a za rok po ní ani pes neštěkne. Tři šamponi složí teplou písničku a třináctky se mužou ...... *3*
    • Re: hmmm

di do hajzlu!!!oni nejsou teplý >>!!NAROZDÍL OD TEBE!!<< a jsou slavný dýl než měsíc takže se nauč počítat :D :D :D !!!!jo a jako nevim po kom neštěkne ani pes!!!nebudeš to náhodou ty???já myslim že jo!!!protože oni narozdíl od tebe něco umí a jsou SLAVNÝÝÝÝ!!
      • Re: Re: hmmm

jj hrajou uz 3 roky *15* *15* *15*

Ošklivá komerční kravina. Už od pohledu to vypadá jak nějaká reklama "mám hezkej xicht kup si desku" Tohle fakt poslouchají jen blázni. *5*
      • Re: Re: hmmm

Hloupeho napověz chytrého trkni takže já tě skopu a možna ti dojde že ste trapní a že tím uražením nic nezmůžete!!! *1* *10* *16* *5*
        • Re: Re: Re: hmmm

myslím že když někoho skopeš tak to stejně neviřešíš nebo když si tady budete nadavat
          a hadat se každej ma jinej styl ne ? *7* A vubec ja nemam v lasce TH a lezu na stranky a pomlouvam je tam ne !! radim ty idioty ignorovat a ono je to přestane bavit !!! ja žeru Nika a nemam vubec naladu ani povahu na hatky a tky mi to nikdo nevimlouva a kdyby jo tak ho ignoruju a je to
        • Re: Re: Re: hmmm

ty ho skopeš joo :D hmm tak to chci vidět :D maximálně se ho dotkneš :D jonasi jsou trapnýý *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

no oni sou uz znamy dyl nez jeden mesic nebo rok.po nich urcite stekne kazdy.a neurazejte je porad je to dost hnusny dit je ani neznate,jste hrozny ČURÁCI a trapny *10*
  • t.e.r.c.i.k

ahoj hele slysela sem ze prej bude 12.ledna nejakej prenos s klukama(jonas brothers).ma to bejt na youtube,atd...a taky ve fanklubech...bude to i tady nebo ne? *7* *14* *14*
  • m!sQa

nejsou tak dobri jako 5angels a simple plan
    *9*
    • Re: m!sQa

to myslím,že použili nápěv z Justina Timberlakea -v té písni-výlet kosmickou raketou,ti 5angels,nevíš,jestli to tak je,M!sQo *7*
    • Re: m!sQa

rofl ,tak na takovýhle příspěvky mě baví odpovídat *1* takže...simple plan...obyčejná průměrná kapela...která narozdíl od ostatních vsadila na komerci... co se týče kvality nic moc...prostě průměr...když to porovnáte třeba s nepříliš známýma Breaking Benjamin...jasně vám vyjde jak průměrní jsou...(ono je spusta kvalitních kapel...problém je v tom ,že vy skočíte hned po tom prvním co uslyšíte v rádiu a na MTV *9* ),a 5 angels ? *1* *1* *1* tak jestli tohle posloucháš tak ti je tak 8 let....
      • Re: Re: m!sQa

no tak 5 angels je naprostá stupidita *5* partička poskakujích předškolních dětí...ach ano dneska se podaří prosadit i těm nějvětším šmejdům
        jinak Breaking Benjamin miluju! *5* *4*
        • Re: Re: Re: m!sQa

tak to jsi doufám navštívila moje stránky? *1* http://www.breakingbenjamin.webgarden.cz/
          *5*
          • Re: Re: Re: Re: m!sQa

*1* hele web naprosto skvělej..konečně to někoho napadlo, páč na netu toho moc neni... *5*
        • Re: Re: Re: m!sQa

však dětičky si taky potřubojou zazpívat a chcou být slavné
          • Re: Re: Re: Re: m!sQa

e místo u
  • jonas brothers

Ty jo ty fakt valej *3*
  • cesta za JB

pls piště mi kdoby jste jel na maila....takhle se to dost blbě hlídá:-D:-D:-Dmožná že se nakonec pojede ale potřebovala bych to na maila a né tady na diskusi jj???? *3* *3* *14* *5* *5* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit