Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petice

ahojda!! *4*
    V-Š-I-C-H-N-I jonas *14* fanynky/fanoušci ale i klidně lidi co nám chtěj pomoct a nejsou zakomplexovaný hateři tak prosím klikněte se tenhle odkaz ---)

http://jonasbrothersczechsites. blog.cz/0905/petice-jb-podepis

a pozte nám dostat JB do ČR!!! s dostatkem lidí se nám to podaří!!! *14* ale musí nás tam bejt co nejvíc rozuměno?? *5*
  • i love you jonas brothers

MILUJU JE SOU TAK ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÍÍÍÍÍÍ A TAK SLADCÍÍÍÍ!!!!! DOUFAM ŽE SE NESPOJI S BUZERANTAMA Z TOKIO HOTELU. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: i love you jonas brothers

miluju ♥jonasáčky♥ jsou tak kwááásňoučký,úžasňoučký, božííí.....atd. a jako jestli se spojí s těma buzerantama z tokio hotel fůůůj nesnááášííím ty č*r*k*!!! *5*
  • Miluju je

Bože můj já je tak miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14*
  • jonas

prosim vás nemé někdo z vás kontakt na jonasy koná se konkurz hledají bass kytaristu prosim vás odepište mi na 21.Pavel@seznam.cz *4*
  • Kontakt

Máte na ně někdo myspace, Facebook prostě cokoliv? Když tak napište pls *7* *7* *7*
    • Re: Kontakt

Mám na ně myspace, ale nějak neodepisujou a to mě štve!!!
      • Re: Re: Kontakt

stejně mi je dej plsplspls
        *14* *14* *14* JB *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Kontakt

http://www.myspace.com/jonasbrother s
          • Re: Re: Re: Re: Kontakt

super díky moc a nevíš jestli mají twitter? *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kontakt

Já vim twitter na Nicka a Joe www.twitter.com/nickjonas www.twitter.com/joejonas

měli by mít aji twitter: www.twitter.com/jonasbrothers
              a facebook: http://www.facebook.com/JonasBrothers
              myslím.

zjisti mi ten facebook prosím ja zas nemam myspace

To nevím, píšou jen, že mají myspace a facebook. Ale facebook nevím, ptž ho sama nemám.
  • JB jsou boží

JB jsou boží ta nejlepší skupina na světě..a nejhezčí je Joe
    *4*
    • Re: JB jsou boží

jj JB sou boží aJoe je nej!!! *14*
    • Re: JB jsou boží

jj joe je nej nej nej hezčí *14*
      • Re: Re: JB jsou boží

máte prawdu!je k sežrání! *14* *14*
        • Re: Re: Re: JB jsou boží

jj Joe je sladkej *14*
          • Re: Re: Re: Re: JB jsou boží

Vždyť jsou sladcí a k sežrání všici tři
  • nedáte???!!!

NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÉ OBRÁZKY NEBO PLAKÁTY JONAS BOTHERS??? A NEDÁTE, SAMOZDŘEJMĚ ZAPLATIM!!!
    STRAŠNĚ JE MILUJU, JSOU TAK SEXY AŽ K SEŽRÁNÍ!!! *14* *14* *4* *1*
    • Re: nedáte???!!!

Ty zkurvená zapícená posraná krávo smrdía di do prdele s tma buzerantama vem si radai robertka a di si protáhnout díru ty mrdko *5*
    • Re: nedáte???!!!

Oh my god ty si ale super mega ultra kráva na n
  • !!!!

moje nej lásenky: jou MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ja je miluju

já sem se upe zamilovala a vazne do JOE je tak uzasnej proste *14* klasavecek muciiiik mno ja nwm co melu proste ho miluju mam doma jejich podpisi vsude plagatay aji tryko a povleceni a v lete jedu do ameriky na konzert pokud nebudou v čr mamka rikala ze me posle do usa z bratrankem on tam pracuje a muze me vzit sebou mno supeeer snad to vijde a jestli ne tak umru na nestastnou lasku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4*
    • Re: ja je miluju

miluju je!!!hlavne toho Joa zpiva uzasne!!! mam to jejich nove cd burnip a vsecky jine treba s.o.s. atd...ale neverim ti ani slovo ze jedes do usa!!!! *5* jj a oni ani v usa nezijou takze nic!!!!!!!!!!!ja je tak miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*

do jakyho mesta jedes ja jedu v kvetnu *3* *3* *3* *3* *3* *3* do Los Angeles za strejdou doufam ze to vyjde taky bych sel na koncert bud miley cyrus *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nebo jonas brothers ,dival sem se listky stoji tak 120dolaru *10* *10* *10* to je asi tak 2000 kc to jde *3* *3*
      • Re: Re: ja je miluju

já-vám-taaaaaaak-závidim!! *9* snad taky pojedu do Ameriky, je to můj sen ségra mi řikala že bych tam mohla jít na rok studovat a rodiče ani nic nezapírali, tak by to mohlo vyjít až budu starší.. cý kráso to by byl rachot *15*

TY JO TY MÁŠ JEJICH PODPISY?A POVLEČENÍÍÍ NAPIŠ KDE JSI JE SEHNALA PROSÍM
  • I love JB

Jonas brothers jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeej na swětě!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A nejvíc Nick!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit