-
petice
ahojda!! *4*
V-Š-I-C-H-N-I jonas *14* fanynky/fanoušci ale i klidně lidi co nám chtěj pomoct a nejsou zakomplexovaný hateři tak prosím klikněte se tenhle odkaz ---)
http://jonasbrothersczechsites. blog.cz/0905/petice-jb-podepis
a pozte nám dostat JB do ČR!!! s dostatkem lidí se nám to podaří!!! *14* ale musí nás tam bejt co nejvíc rozuměno?? *5* -
i love you jonas brothers
MILUJU JE SOU TAK ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÍÍÍÍÍÍ A TAK SLADCÍÍÍÍ!!!!! DOUFAM ŽE SE NESPOJI S BUZERANTAMA Z TOKIO HOTELU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love you jonas brothers
miluju ♥jonasáčky♥ jsou tak kwááásňoučký,úžasňoučký, božííí.....atd. a jako jestli se spojí s těma buzerantama z tokio hotel fůůůj nesnááášííím ty č*r*k*!!! *5*
-
-
Miluju je
Bože můj já je tak miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* -
jonas
prosim vás nemé někdo z vás kontakt na jonasy koná se konkurz hledají bass kytaristu prosim vás odepište mi na 21.Pavel@seznam.cz *4* -
Kontakt
Máte na ně někdo myspace, Facebook prostě cokoliv? Když tak napište pls *7* *7* *7* -
-
Re: Kontakt
Mám na ně myspace, ale nějak neodepisujou a to mě štve!!! -
-
Re: Re: Kontakt
stejně mi je dej plsplspls
*14* *14* *14* JB *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Kontakt
http://www.myspace.com/jonasbrother s -
-
Re: Re: Re: Re: Kontakt
super díky moc a nevíš jestli mají twitter? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kontakt
Já vim twitter na Nicka a Joe www.twitter.com/nickjonas www.twitter.com/joejonas -
měli by mít aji twitter: www.twitter.com/jonasbrothers
a facebook: http://www.facebook.com/JonasBrothers
myslím. -
zjisti mi ten facebook prosím ja zas nemam myspace -
To nevím, píšou jen, že mají myspace a facebook. Ale facebook nevím, ptž ho sama nemám.
-
-
-
-
-
-
JB jsou boží
JB jsou boží ta nejlepší skupina na světě..a nejhezčí je Joe
*4* -
-
Re: JB jsou boží
jj JB sou boží aJoe je nej!!! *14* -
Re: JB jsou boží
jj joe je nej nej nej hezčí *14* -
-
Re: Re: JB jsou boží
máte prawdu!je k sežrání! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: JB jsou boží
jj Joe je sladkej *14* -
-
Re: Re: Re: Re: JB jsou boží
Vždyť jsou sladcí a k sežrání všici tři
-
-
-
-
-
nedáte???!!!
NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÉ OBRÁZKY NEBO PLAKÁTY JONAS BOTHERS??? A NEDÁTE, SAMOZDŘEJMĚ ZAPLATIM!!!
STRAŠNĚ JE MILUJU, JSOU TAK SEXY AŽ K SEŽRÁNÍ!!! *14* *14* *4* *1* -
-
Re: nedáte???!!!
Ty zkurvená zapícená posraná krávo smrdía di do prdele s tma buzerantama vem si radai robertka a di si protáhnout díru ty mrdko *5* -
Re: nedáte???!!!
Oh my god ty si ale super mega ultra kráva na n
-
-
!!!!
moje nej lásenky: jou MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ja je miluju
já sem se upe zamilovala a vazne do JOE je tak uzasnej proste *14* klasavecek muciiiik mno ja nwm co melu proste ho miluju mam doma jejich podpisi vsude plagatay aji tryko a povleceni a v lete jedu do ameriky na konzert pokud nebudou v čr mamka rikala ze me posle do usa z bratrankem on tam pracuje a muze me vzit sebou mno supeeer snad to vijde a jestli ne tak umru na nestastnou lasku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: ja je miluju
miluju je!!!hlavne toho Joa zpiva uzasne!!! mam to jejich nove cd burnip a vsecky jine treba s.o.s. atd...ale neverim ti ani slovo ze jedes do usa!!!! *5* jj a oni ani v usa nezijou takze nic!!!!!!!!!!!ja je tak miluju!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
do jakyho mesta jedes ja jedu v kvetnu *3* *3* *3* *3* *3* *3* do Los Angeles za strejdou doufam ze to vyjde taky bych sel na koncert bud miley cyrus *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nebo jonas brothers ,dival sem se listky stoji tak 120dolaru *10* *10* *10* to je asi tak 2000 kc to jde *3* *3* -
-
Re: Re: ja je miluju
já-vám-taaaaaaak-závidim!! *9* snad taky pojedu do Ameriky, je to můj sen ségra mi řikala že bych tam mohla jít na rok studovat a rodiče ani nic nezapírali, tak by to mohlo vyjít až budu starší.. cý kráso to by byl rachot *15*
-
-
TY JO TY MÁŠ JEJICH PODPISY?A POVLEČENÍÍÍ NAPIŠ KDE JSI JE SEHNALA PROSÍM
-
-
I love JB
Jonas brothers jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeej na swětě!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A nejvíc Nick!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*