Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluji

Miluji Nicka Jonase je nejhezčí ze vsech
    • Re: miluji

To máš pravdu,je úpe božskej *4*
    • Re: miluji

myslim ze joe je nejhezci ja ho zeru ale pro kazdyho je to jinak *14* *4*
      • Re: Re: miluji

mě se líbí oba 2 (sry Kevine :P) ale Joe majinko vede *14* HAPPY B-DAY JOE! ♥
  • braska

nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje jejich 7lety braska ani jsemho nikde nevidela ale myslim ze bude taky pohledny klucina(nevim fakt pokom vsichni 3 vypadaji ale po rodicich ne-myslim:-D) *14*
    • Re: braska

jejich 7letý braska je Franky
    • Re: braska

jmenuje se Frankie *3*
  • MiLuJu jE=0*

Jonas Brothers jsou upa nej=0) mocko kláááásnííí klučinovééé upa z nich šííílííím MiLUjU jE mooooc mam kazdou jejich pisnicku na mobilu *14* *14* *14* *14* *14* ja z nich ploste nemuzu jsou nejjjjjjjjjj
  • haha

• Nick

Myslím si ač semnou treba nebudete souhlasit že je JOE namyšlenej KEVIN ulízlej ale nick???miluji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Nick

to se my na joe liby on je takovej ze je nejvic vydet vzdycky proste ho myluju chtela by jsem bydlet v los engles *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Nick

Ty jo holka tys neviděla pravidla pravopisu ? *15* Todle ani cizinec cesky nenapise *15*
  • haha

• JB super

jonas brothers jsou upe super!!!!!!!!!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    maji upe super pisnicky *14* *14* *14*
    oni jsou celi super!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *14* *14* *14*
  • BoŽíííí

jsou nejvííc užasní a ve filmu camprock nepochybuju jsou nadherný vzhledově aji když zpívají moc jim fandíím a pro mě je nejlepšííí nIcK-MUcQ yAEh *14* *14* *1*
  • Nickoušek

tobe se adelko zda ze kdyz ti nekdo pripada sexy, ze je to uchylny? Me teda ne. Nick se mi libi nejvic a je sexy ae Joe je asi sexy vic:-)
    • Re: Nickoušek

tak jako uchylny nn ae pride mi to divny takle nekomu rikat vis??ae jinak sem ti jako nemyslela ve zlim
  • Re : Zuzka

A ty si zase nepochopila, ze neni skupina /resp. tlupa/ bez Hateru a bez Antifanousku.
    • Re: Re : Zuzka

no jasne,ja chapu ze kazda skupina ma i svoje antifanousky,ale proste nedokazu pochopit,proc sem musi porad chodit a psat o nich hnusny veci...ja treba taky nenavidim tokio hotel,ale proste na ne nelezu a nepisu o nich kdovico...je to fakt desne trapny!!!!
    • Re: Re : Zuzka

di do prdele ty pičo!!!!!zhebni ty hnusná svině!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* ty zase nic nechápeš! *16*
      • Re: Re: Re : Zuzka

v kazdem ale uplne v kazdem skupine či zpeváčce se najde nejaky antifanousek ty krávo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit