Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley...:D:D

Co to tu pořád řešíte....kdo ví jaká je Miley...Nick to asi ví:D al ekdo ví jestli spolu fakt chodí.Špatná nemusí být jen prootože chodí s Nickem.Taky by jste psali že je camilla blbá kráva,štětka a atd.když chodila s Joem S tím souhlasím:D:D je to kráva.Ale miley aspon něco umí...hrát a pěkně zpívat...njn je to kráva.:D:D
    Ale tímhle nic nedokážeme když budem pomlouvat
    • Re: Miley...:D:D

já Miley nepomlouvám(napsala jsem 1. že je štětka), je to můj názor na ni. Neposlouchám ji a nevšímám si ji. Tak anti neposlouchejte JB a uleví se vám i nám fanouškům.
  • T-music chart

Fanoušci!!!
    Prosím Jonas Brothers se kkonečně po 4 týdnech v t-music chart dostali na 1.místo!
    Prosím nedopusťme aby zase spadli třeba na 2 nebo ještě horší místo!
    Posílejte HIT 1 na 900 11 07 stojí to 7 kč
    nebo hlsujte na www.tmusic.cz jde to i dvakrát denně! Jednou když nejste přihlášení a podruhé když tam jste zaregistrovaní!
    Díky za všechny fanoušky!
  • Styl hudby

JB hrajou pop-rock *3*
  • HAHAHA

sorry ale nechápu ty co chtěj po nich ICQ bo tak...vy si fuck(t) myslíte žhe by vám ho dali nebo tk???Ale jinak zdar *7*
  • nick

nick je dokonalej,krásnej akorát je mi ho líto že má cukrovku snad se mu nezhorší dyby se mu něco stalo hodně jeho fanynek by bylo sklamyných a hlavně já.Miluju ho!!! *14*
    • Re: nick

jo a chodi miley cyrus este s nickem?
      • Re: Re: nick

už jí nechal teď je se Selenou *9* *16* *15*
      • Re: Re: nick

nechodi...nick ji nechal
  • jonas blbci

fuj nesnasim jee..jo..fakt je zhe sou jeden hezci nez druhej.. *9* *9* a zpivaj uzasne *8* *8* *9* *9* ...a mysli si o sobe zhe sou buhvi co.. *9* *9* ..ale nemam je rada.. *13*
    • Re: jonas blbci

Můžeš mi říct jak ty můžeš vědět co si o sobě myslej?Ty je snad znáš že to tvrdíš s takovou jistotou?Jenom závidíš,nic jinýho.. *5*
  • SČÍTÁNÍ FANS!!!

http://eventful.com/demand/D0-001-0 02124372-4/join?bg=blueflag&fg=0059 96&t=new
    SČÍTÁNÍ CZECH A MOŽNÉ I SR FANOUŠKKŮ!!!!!! TAk neotálejte!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!

hned bych hlasla, ale nemuzu to tam nikde najit... *9*
      • Re: Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!

Stačídát GO! a nebo se nahoře vpravo zaregistrovat ;) *14*
        • Re: Re: Re: SČÍTÁNÍ FANS!!!

uz jsem tam..pricetla jsem se....diky moc
  • juchů

jj, jsou mocky cool *3*
    • Miluju je!!

ja je miluju!! strasne mooc!! a vite jaky je Nickuv mail?? me ho dala jedna kamoska.. nick_bronj@hotmail.com‎
      • Re: Miluju je!!

a jak se na nej dostanu??a je pravej ??ta tvoje kaoska totis muze taky lhat ,a jak ho vubec zjistila frajerka
        *7*
  • Sajrajt

Ach, jo kurva, Uz se to zlepsilo, je nas tady vich, Hater-u a Antifans techle Jonas Kokotu. Uz zacinam byt v pohode, zlepsuje se to. Jsou to Kokoti vyjebani, Vyjebanci a Tlupa Zaostalejch debilu. Velky smradlavy lajno na nejaky louce si vic vazim, nez tuhle tlupu Jonas Kokotu.
    • Re: Sajrajt

No myslím že do tý tvojí ''Tlupy zaostalejch debilů'' patříš ty a všichni ostatní kteří nadávají JB !
      • Re: Re: Sajrajt

toz ale ja toho mám fakr dost!!!!!!!!!!!!hele je mi jedno co si myslite ale ty vase nazory si nechte pro sebe jo!!!!!!!!!!!uz me to fakt sere!!!!!!tkdyz je nemate radi tak proc je řesite!!!!??????????
        • Re: Re: Re: Sajrajt

CIGANE
    • Re: Sajrajt

drž hubu!! Jenom shazujes sama sebe, kdyz jim nadavas!! Vyseru se u tebe pred tvou jeskyni, ty neandrtalce, a me vykaly budes uctivat jak Boha. Trapko zkurvena, vyjebana!!
  • milášci

lala: ty trpis hypergrafii?? Na to poprebujes terapeuta. A ted neco o tobe. Ty jsi zasrany hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno. The Jonas Brothers are the best on the world. Do you understand??!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit