Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Světové turné

JB mají mít světové turné! Nevíte kdy budou v ČR??? *7*
  • Do ČR toto turné nejedou:'(

Ahoojky fanoušci JB!! *3* ..Mám pro některé z vás,tedy pro ty,kteří to ještě nevědí.Jonas Brothers toto turné k nám do Čech nejedou:'(..Ale Nick píše,že to už projednává s bratry a manažery,aby jim to příště vyšlo.Totiž až tak jednoduché to není:(..
    Pokud na ně chcete jet,tak nejblíž do Německa a to buď do Frankfurtu nebo do Berlína..anebo buďte trpěliví,oni k nám přijedou!!já je do toho dokopu!!
    *1* *1* *1* jestli se chcete na něco zeptat a já to budu vědět,nebo to z kluků vytáhnu,můžete se mě ptát mailem.. *4*
  • Hmmm

Tak tohle je přesně ten důvod, proč kapely se skutečnou hudební hodnotou, byť jen třeba okresního rozsahu, nikdy nedosáhnou tak vysoko. Těžká dřina v hudební branži dnes už nic neznamená, peníze očividně rozhodují úplně o všem. Snad se to jednou spraví a na světlo se dostanou kapely, který tvrdě dřou, jsou jiný a do muziky vnáší nové průlomy.
  • jb

i love jonas brothers, i love joe and kevin...joe is very funny,he´s joker and very very funny,i love him,i need him and i very very wish him...please joe come on...i need you,i love you...by my big love and only you are my love
    • Re: jb

to ako keby som pisala ja :D
  • :-*

jo měli by to vyhrat... zasloužeji si to... *8*
    • Re: :-*

jo!!!presne!!
  • Praha

Jonas Brothers byli v Praze (jako předskokani Avril) *14* *14*
    • Re: Praha

jako to faakt že byli v prate...?a ty si je viděla..?twe jako kdyby přijeli toto leté *14* *14* aspon bych viděla nicka live *14* *14* *14*
      • Re: Re: Praha

praze

hej si delas pr*** to ani nevim hej lidi okamzite chcu jejich koncert...kdybyste je slyseli na zivo oni jen nezpivaj a nerikaj neco lidem oni jim rikaj svy pocity a i neco ze svyho sveta....proto je miluju protoze jsou pro ne duleziti fanousci...mluvi s nema jako by to byli nej kams...a pritom se vidijou jednou...proto jsou pro me THE BEST!!!! *14*

hej tys tam jako byla??? *8* *8*

Achh jeden trapák větší než druhej *5*
      • Re: Re: Praha

Avril z nich nejtrapnější. *1*
  • ?

jak tam náká ta holčina psala že má cukrovku a že je to hrozný .... jako je to hrozný já to nikomu nepřeju , aale zajímalo by mě jestli bys ho litovala kdyby nebyl slavnej a byl by to jenom nějakej ošklivej kluk z vaší školy ...no nic ....já je nemusim ...a camp rock je blbost až na pár dobrejch hlášek toho kudrnatýho : uděláš mi tu budku ???
  • jak to mužete poslouchat

jakto může někdo poslouchat furt sou titulky rockové hvězdy přiton zpívají pop a na rock nikdy nemají
    *10*
    škoda mluvit tahle skupina to nedotahne daleko
    • Re: jak to mužete poslouchat

Tak si běž na svou oblibenou skupinu a nepruď tady!!!!!!!!! A pro tvou informaci je to pop-rock!!!!!! My tu o tvůj názor nestojíme!!!!!!!
      • Re: Re: jak to mužete poslouchat

a ty něco dotáhneš v životě??!!! trapáku!!
        • Re: Re: Re: jak to mužete poslouchat

daleko vic si cenim lidi, co to nekam doathli sami a nemaj prachaty rodice.
          • Re: Re: Re: Re: jak to mužete poslouchat

ale oni to dotáhli sami! :) však ty jejich rodiče jsem ani neznala!! *15* tak nwm o čem to tu mluvíš.. *15* *13* radší nic neříkej jo.. stejně víš hovno *16* *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jak to mužete poslouchat

premyslej ty..xD .. kdyz nesnasim jednu skupinu tak je logicke ze to resit snad nebudes ne??!!! *16*

Hele, ty maly miminko bez vychovani, ktery si mysli, jak je oblibeny a pritom na neho za zadama vsichni plivou, jak je to panovacny a zly - Nadavat jsi zacala ty, clovek prisel, slusne se vyjadril a tys ho poslala do prdele, tak si nevyskakuj, ty malinke nafoukane cosi.:D S lidma jako ty jsem se potkal a reknu ti, jeslti nezmenis pristup k lidem, tak to s tebou blbe dopadne, premyslej prosimte o sobe, najdi si psychiatra na agresi,danke schön.:D

sorry chudáčku ale já mám dost kamárádu víc než si myslíš.. xD klidně ti je i ukážu .. xD *15* *15* ale já nenadávám kolem sebe já nedávám těm ti kteří nadavají fanynkam JB a kámošům nenadávám to je asi lodické ne.. :D ale to bě klidně budu protože si mě u prdele a je mi upe jedno co si u mě myslíš! *15* *13* *10*

Ty asi nemas moc kamaradu, ze? PRotoze s tim, jak kazdymu nadavas kolem tebe musi lidi delat oblouky.:D Ja vim o hudebni branzi HODNE, protoze v ni delam a prachy jsou hybnou silou komercni muziky,vis?
  • Jonas Bfrothrs spěchááá!!!

ahooj!!prosim hlasujte tady pro ceskou republiku..uz nam zbyva jenom 21 hodin na to abychom byli v top 25!!!tady ten odkaz tak prosim hlasujte!!

http://tweeter.faxo.c om/Top_Jonas_Brothers_Country_Decem ber?page=2
  • ffff

lucinko radsi zalez nevim co to tu delas zza divadylko ale tvuj naressss me teda uplne prastil do obliceje *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit